مگه نگفته بودن قابلیت فیبر حقش از مخابرات گرفته شد؟
خبرشو همیجنجا گزاشتن که:n41:
Printable View
مگه نگفته بودن قابلیت فیبر حقش از مخابرات گرفته شد؟
خبرشو همیجنجا گزاشتن که:n41:
همچین چیزی درست نیست چون بر بستر IP (فیبر) فقط VoIP قابل انتقاله. در واقع برای مجتمع های بزرگ هم FTTB ارائه میشه نه FTTH یعنی چیزی مشابه همون کافوی نوری در ظرفیت کمتر و همچنان در منزل مشترک از سیم مسی برای برقراری ارتباط استفاده میشه. یادمون باشه دستگاه های سوئیچ مخابرات بر اساس شماره گذاری فعلی کار میکنند نه ای پی و برای تبدیل به IP-PBX نیاز دارند.نقل قول:
اون مروبط به خطوط کافوی نوری و ارائه DSL روی اون خطوط بود. فیبر کشی از مرکز تا مقصد بوسیله مخابرات انجام میشه.نقل قول:
به نسبت حساب کنید ارزونهنقل قول:
ولی وقتی کف قیمت 113 تومنه هر کسی نمی تونه ازاین فناوری استفاده کنه و میشه کالای لوکس
وقتی وزیر میگه فناوری adsl تو دنیا منسوخ شده و همه باید به سمت ftth و vdsl بریم باید قیمتای این سرویسا و هزینه راه اندازیشو بیاره پایین تا عامه مردم توانشو داشته باشن دست از adsl منسوخ شده بکشن
اطلاع چندانی از تکنولوژی های فیبر ندارم ولی اومدن تا داخل خونه فیبر کشیدن . در حالی که فقط درخواست تلفن ثابت داده بودیم و اصلا تانوما نمیخواستیمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا هفته بعد هم یک مودمی میدن که به فیبر وصل میشه و تلفن به مودم وصل خواهد شد .
طبق گفته نصاب همه تلفن های ثابت که در ساختمان های جدید واگذار میشه به این شکل فیبر خواهد بود و دیگه سیم مسی تحویل داده نمیشه که مستقیم به تلفن وصل بشه
نقل قول:
این دقیقا تانوماست... از لحاظ فنی همون تانوما اجرا شده و مودمیم که قراره بدن ont اسمشه و گرونه! حالا چرا برای کسی که درخواست اینترنت نداده مودم بدن خودش جای بحثه. (gateway هم میتونه voip رو تبدیل کنه که البته اونم گرونه)
اسم مرکز رو ذکر کنید ممنون میشم. این همه دست و دلبازی و ولخرجی از مخابرات عجیبه.
والا زیاد دست و دلبازی هم نکردن :n02:چون ما قبلا از شرکت مکس نت قرارداد اینترنت داشتیم و انتن و dslm تو مجتمع گذاشتن دیگه تانوما نخواستیمنقل قول:
140 تومن فعلا دادیم و ظاهرا هزینه (اشتراک تلفن + مودم ) حدود 310 تومن برای هر واحد میشه .
اسم مرکز مخابراتی رو نمیدونم ولی تو شهرک باغمیشه تبریز هستیم و الان حدود 300 واحد رو میدونم که این کار رو اجرا کردن (200 واحد توی مجتمع ما رو همین نصاب رفته )
قصد جر و بحث ندارم ولی همونطور که عرض شد این تانوماست حالا چه ثبت نام کردید و چه نکردید. هزینه ی پرداختی همنقل قول:
مغایر با قیمت واگذاری تلفن ثابته که حدود 200 تومن میشه. اگه اجباری بوده فکر میکنم حق شکایت به سازمان بازرسی یا 195 رو دارید.
مخابرات موظفه و البته مشترک هم حق داره که خط رو روی خط مسی تحویل بگیره و با قیمت مصوب. هر بهانه یا تبدیلات فنی باید هزینش رو خود مخابرات بده ودلیلی نداره مشترک پرداخت کنه. مثلا همین کافوی نوری هزینش با کافوی معمولی قابل قیاس نیست و خیلی بیشتره ولی این ربطی به مشترک نداره و مشترک همون هزینه ای رو میپردازه که خطوط معمولی میپردازن.
جر و بحث نداریم که:n16::n16:نقل قول:
در کل منظورم این بود که طبق گفته نصاب برج ها و مجتمع های جدیدی که احداث میشن از همون اول فیبرکشی میکنن و کلا سیم مسی کم کم داره جمع میشه
حالا دوستان تهرانی باید اطلاع بدن که اونجا شرایط چجوریه !
الان کسی برای اولین بار در برج های مسکونی درخواست تلفن ثابت بده . سیم مسی میدن یا فیبر میکشن ؟
مثل اینکه شما اطلاعاتتون در مورد فیبر خوبه واسه همین میخاستم ببینم راهکاری واسه بهبود پینگ همین فیبردارید؟من که دیگه خسته شدم یه هفته خوبه بعد یه هفته داغونه.زنگ که میزنم و پیگیری میکنم درست میشه ولی بعد یه مدت دوباره همون داستان رو داریم.دیگه خسته شدم پیگیری کنم و کلا ولش کردمنقل قول:
سایت هایی هستند که اکانت هایی رو با عنوان "سرویس کاهش پینگ" ارائه میدند. یکی دو تا سایت رو اکانت تست بگیرید و امتحان کنید میتونه کمک زیادی انجام بده.نقل قول:
بخش مهم پینگی که دارید به ساختار و روتینگ داخلی تا گت وی خروجی بر میگرده و مشترک کار خاصی برای اون بخش نمیتونه انجام بده.