به عنوان نمونه: تا هفته قبل پیامک های دیجی کالا دریافت نمی کردم. ولی الان دریافت می شود.
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
به عنوان نمونه: تا هفته قبل پیامک های دیجی کالا دریافت نمی کردم. ولی الان دریافت می شود.
این هم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........
اقا من همچنان پیام ها را دریافت نمیکنم
من با تماسی که با 195 داشتم خودشون اعلام کردن که ایراداتی به ترابرد وارد هست یکی عدم ارسال پیام های بانکی ؛ سرویس های مشترک شده ؛ تبلیغاتی ؛ پیام های اپراتور های پایه در اپراتور فعلی .
فعلا این موارد ثبت شده
یعنی با توجه به این موارد سرویس تربرد همچنان مشکلاتی رو داره. یه چیز دیگه که مد نظر داشته باشید برای انجام هر ترابرد باید 3 ماه از ترابرد قبلی بگذره
برای کسانی که می خوان از ترابرد استفاده کنن (البته اکثرا می دونن)
دو شب پیش از طریق سایت همراه اول ثبت نام کردم. (از ایرانسل به همراه اول)
فردای اون روز به دقتر خدمات مشترکین رفتم و بدون هیچ هزینه ای سیم کارت رو تحویل گرفتم. در طی این مدت یک روز هم سیم کارت ایرانسلم فعال بود
بعد از 24 ساعت سیم کارت فعال شد. و بعد از اولین شارژ معادل همون مبلغ به من جایزه داد و 800 مگ بسته خوش آمدگویی.
متاسفانه هنوز هم از برخی سرویس ها پیامک نمیاد. مثلا پیامک فعال سازی چت دیوار، فعال سازی شیپور، پیامک ثبت نام باهمتا و.....
ولی دیجیکالا و اسنپ رو امتحان کردم درست شده بودن.
ضمنا من از همراه اول ترابرد کردم به ایرانسل
Sent from my D6503 using Tapatalk
متاسفانه یک سنگ کوچیک رو از جلو راه برداشتن یه سنگ بزرگتر گذاشتن بجاش.......
از دیروز دوبار با کارت بانکیم خرید کردم، پیامک گردش حساب برام نمیاد.
کارت بانکیم پارسیان هستش. بقیه دوستان بانک های دیگه رو امتحان کنن بگن.
از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلام دوستان در حال حاضر اگر من از رایتل ترابرد کنم ایرانسل بوق پیشواز عوض میشه برام؟ چی میگه دقیقا و زمانش چقدره؟
پیامک بعضی بانکها برا سیم کارتهای ایرانسل و رایتل اصلا نه وصل میشه و نه میاد . یادمه یه زمانی برا بانک انصار فقط میبایست شماره تلفن همراه اول میدادی و فقط برا همراه اول پیامک های تراکنش میومد . از بانک مورد نظر خودتون اول سوال کنید اگه مشکل از اونجا نبود باز برمیگرده به ترابرد و مشکلات اون . من اومدم شبکه ایرانسل الان از بانک کوثر و کشاورزی راحت پیامک دریافت میکنم یا از دیجی کالا و یا ایسام هم برام میومد و میاد .نقل قول:
دوستان الان پيام ترابرد چيه؟
فكر ميكنم هنوز جا داره تا از همراه اول به ايرانسل بخاطر اين پيام و همچنين مشكلات فنيش(نيومدن اس ام اس بانك و...)ترابرد كرد.
Sent from my iPhone using Tapatalk