سرویس 8 مگ اکو با شبانه رایگان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 8 مگ اکو با شبانه رایگان
کسی که شبانه محدود بشه سرعت دانلودش چقدره ؟
من قبلا شبانه با سرعت 120 دانلود میکردم ولی پس از اینکه پولی شد ، به طور باورنکردنی سرعتم تا 1 مگ هم در موقع دانلود شبانه میرسید . ولی الان چند روزیه روی 40 ، 50 دانلود میکنم .
در ضمن برای اینکه محدود نشم روزی 400 مگ بیشتر دانلود نمیکردم
بنظرتون الان من محدود شدم ؟
اگه واقعا محدود بشید، سرعتتون میاد روی ۳۰، یا در نهایت میشه ۸.نقل قول:
اما نه با دانلود شبی ۴۰۰ مگ. خیلی نامردیه اینجوری. حداقل باید شبی ۱-۱/۵ گیگ و مجموعا در ماه بیشتر از ۲۰ گیگ دانلود داشته باشین تا محدود بشید.
یه ۴-۵ شب دانلود نکنید ببینید درست میشه یا نه، اگه شد که محدود شده بودید دیگه.
اینم دانلود من تو این 15 روزی که سرویس 8 مگ کرفتم...فایل ندارم دانلود کنم ولی سرعت دانلود هنوز همون 8 مگه از سرور داخلی و خارجی..حدود 75 گیگ
داداش کل اینترنتو که دانلود کردی :دی یادش بخیر منم یک زمانی خیلی دانلود میکردم ،راستی شب که میشه خیلی افتضاح میشه سرعت شما هم این مشکلو دارید منظورم اینه که پینگ بالا میره صفحات دیر لود میشه فیسبوک با اوپن وی پی ان که اصلا نمیشه رفت !نقل قول:
راهکاری ندارید؟ آرت1 هم هست طرحم
منم ارت 3 دارم همین مشکلو دارم !! کلا 7 یا 8 ساعت نتم درسته از ساعت 4 صبح تا ظهر درسته به بعد کلا هیچ بازی توی هیچ سرور خارجی نمیتونم بازی کنم, مثل اینکه فقط هم من این مشکلو ندارمنقل قول:
درسته واسه منم که 8 مگ دارم فقط ضبحا خوبه و شبا هم که افتضاحه و فقط با دانلدمنینجر میشه تو ساعات شبانه فول سرعت رو گرفتنقل قول:
8 مگ اکو به همه میدن یا فقط به شرکتا؟
دوستان سرویسECO2048 شبانه رایگان داره ؟ سرعت رو چنده ؟
و اینگه پینگ شاتل در چه حدیه ؟؟
دوستان من میخوام اینترنت نامحدود بگیرم از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟
سرعتش زیر 150 نیاد.
هزینشم بیشتر از 50 تومن نشه.
درضمن من کم کم هر ماه 40 گیگ دانلود دارم.