در صورتى كه بتونن بيشتر از ما به بوسنى گل بزنن و بيشتر از يك گل از آرژانتين نخورن(البته در صورت برد ما مقابل بوسنى و باخت نيجريه مقابل آرژانتين)
Printable View
در صورتى كه بتونن بيشتر از ما به بوسنى گل بزنن و بيشتر از يك گل از آرژانتين نخورن(البته در صورت برد ما مقابل بوسنى و باخت نيجريه مقابل آرژانتين)
90 دقیقه در ابر ها
اصلا نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت!واقعا نمی دونم...
باور کردنی نبود،انگار شوماخر بودم و تازه به این دنیا برگشته بودم! ...این ایرانه؟ ایرانه خودمون؟!... اینم آرژانتینه؟ ...هیچکدوم اونی نبودن که من از قبل میشناختم...
با فاصله زیاد بهترین نمایش تاریخ تیم ملی ایران در جام جهانی بود که من دیده بودم و به عمرم قد میداد. اتخاذ تصمیم درست توسط سرمربی ، اجرای خوب از طرف بازیکنان .
قبل بازی ها هم گفته بودم بعد شروع جام هم گفته بودم، ایران تنها چیزی که نیاز داره اعتماد به نفس تا بتونه راحت بازی کنه.
خوبی های بازی رو که همه دیدیم همه هم اشاره کردن دبگه نیاز نیس من بگم.
15-20 دقیقه اول پر استرس،پر اشتباه بودیم، انتظار دیگه ای هم نبود آرژانتین حریفمون بود.عجیب بود که با مرز های مشخصی میشه بازی رو دسته بندی کرد به ایران بدون اعتماد به نفس و ایران با اعتماد به نفس.
نقطه شروع این تغییر کمی دیر بود اما از اهمیتش در روند بازی چیزی کم نمیشه. این نقط اولین ضد حمله درست ایران بود. حرکت مسعود شجاعی دو دریبلش و ادامه ماجرا...
این خود باوری در همین نقطه شکل گرفت که اره ما هم میتونیم.بعد از اون بود که ایران متحول شده ای رو دیدیم، یادمه که قبلش یه بار امار رو نشون داد و فاحعه بودیم ،ارژانتین بالای 100 پاس و ایران 17-19 پاس!!
اعتماد به نفس در حدی بالا رفت که ایران ضد حملات رو حالا به راحتی شکل میداد ، بازیکنا حالا میتونستن قدرت حمل توپشون رو نمایش بدن و با کیفیت بهتری پاس کاری کنن وحداقل، پاس هایی رو بدن که به مقصد برسه. یه صحنه تاریخی داشت این بازی اونم دریبل حاج صفی بود که مسی و زابلتا رو پشت سر هم دریبل کرد.بازیکنی که شاید تو لیگ برتر هم شاید همچین کاری رو خیلی کم انجام داده باشه.
سیو های خوب حقیقی
دفاع عالی پولادی و جلال
تکل های بی نظیر اندو
کاورینک خوب منتظری
همگی بسیار فرا تر از انتظار بودن.
اما یه مورد رو اضافه کنم که این دید ما به عنوان یک ایرانی به این بازی بود و مسلما دیدمون با افراد بی طرف متفاوت هست. به هر حال درصد مالکیت ، تعداد پاس ها ، تعداد موقعیت ها و در کل بازی دست آرژانتین بود و اون ها موفق تر از ما بودن اما مسئله اونجایی واسه ما مهم میشه که برای "ما" عملکرد تیم با توجه به شرایط، پتانسیل، حریف ، و خیلی چیزهای دیگه خوب و حتی شگفت انگیز یاد میشه. وگرنه واسه خیلی از خارجی ها ما هم یه تیم دفاعی حوصله سر بر بودیم و شبیه یونان معروف هر چند که خیلی ها هم نظرشون متفاوت بود و از بازی ایران و تیم ایران بسیار خوششون اومده بود.
یکی دو جا بحث شد که ما زیر توپ نزدیم که من مخالفم .. ما زیر توپ کم نزدیم و در واقع خیلی کم پیش اومد که بعد ضربه دروازه بتونیم حفظ توپ کنیم و حمله رو منظم شکل بدیم. بیشتر حملات مون روی ضدحملات بود.
و اه از اون پنالتی ... و وای به حال اون داور..ولی این همه فوتبال دیدن بهم ثابت کرده که دیگه بپذیرم این اشتباهات غیر قابل بخشش رو که واسه هر تیمی و هر طرفداری پیش میاد. فکر اینکه به چه چیزی میرسیدم بعد پنالتی هم دیوونه ام میکنه.:n27:
ایران 90 دقیقه فرار تر از حد خودش بازی کرد کم اشتباه و نه بدون اشتباه، توپ لو دادن ها و زیر توپ کشیدن ها کم نبودن ولی چیزی که مهم ایستادگی و جبرانش بود که قابل ستایشه.
حرف های میثاقی بعد بازی رو باید بار ها و بار ها گوش داد و به این تیم و بازی افتخار کرد ، اره اونا واقعا افتخار پارس بودن رو به معنای واقعی کلمه ادا کردن.
ما اشتباه کردیم و باید بپذیریم که اشتباه کردیم ، گل دقیقه 91 میتونست سرنوشتش مسی باقی حملات ارژانتین باشه اما ما تعلل کردیم، کاپیتانمون هم این اتفاق رو رقم زد در حالی که میتونست توپ رو مثه ده ها توپ دیگه دور کنه در اون شرایط سخت و حساس توپ رو لو داد.یه اشتباه نابخشودنی از یه بازیکن با تجربه ولی فقط اون نبود.
گل رو چند بار نگاه کنین ...مثه توپ رو میگیره یه سر توپ و گل . بازیکنه جلوش کیه؟ قوچان نژاد!! یه مهاجم که نه توانایی بلاک کردن داره نه دفاع خوبی داره و نه قدرت تکل زنی و بازی درگیرانه!
تیم در اون دقیقه با 3 هافبک دفاعی بازی میکرد ، پس اون ها کجا بودن؟ مامور پوشش مسی پس کجا بود؟
ری اکشن گوچی رو ببینین تا متوجه بشین جلو او بازیکنی مثه اندو باید می بود تا اجازه شوت زنی رو بهش نده.
اینا رو گفتم که بدونین میشد اینجور نشه، اما خب یادمون نرفته که ماه ها چقدر این بازی رو جور دیگه ای و شکلی دیگه تصور میکردیم ، تنها نکته دردناک اینه که ما که تا اینجاش اومدیم میشد بقیه اش رو هم سر کنیم.:n28:
و در اخر بگم از اون جمله معروف و تکراری که امروز ذره ذره برامون معنا شد که "باختیم ولی چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیشه":n12:
لذت این بازی جانانه قد یه جام جهانی می ارزید..
بخاطر عمل زانوهاش. ایشالا که کیروش بمونهنقل قول:
نیجریه ببره ما باید بازی آخر بوسنی رو ببریم ، نیجریه هم از آرژانتین ببازه، تازه اونوقت کار به تفاضل می کشه. یه کم این حالت بعیده.نقل قول:
ولی اگه نیجریه ببره باز ما سوم میشم به خاطر تفاضل گل و ... درسته؟
یه نیمه از نیجریه - بوسنی تموم شد
عجب گیری کردیم با این داوری ها !! مستقیم و غیر مستقیم به ضرر ما هستن !
گل سالم بوسنی به اشتباه آفساید گرفته شد ! همین یه گل چقدر می تونه تویه سرنوشت ما هم تاثیر گذار باشه ..
از اونور نیجریه رفت یه گل کاملا مشکوک به خطا زد !! نیمه اول 1-0 نیجریه !
این نتیجه باقی بمونه امیدهامون واسه صعود خیلی کمرنگ میشه.
آرژانتین همیشه جلوی نیجریه مشکل داشته اگه نیجریه بوسنی رو ببره احتمالآ بازی آخر یه مساوی میکنن با آرژانتین و جفتشون میرن بالا :n27:
امیدوارم نیجریه نبره امشب
اتفاقا آرژانتين به راحتى ميتونه نيجريه رو ببره.
احتمال اينكه آرژانتين نيجريه روببره خيلى بيشتر از اينه كه ما بوسنى رو كه برا صعود ميجنگه بتونيم شكست بديم
آرژانتین با یکی از بهترین تیماش در سال 2002 خودش کشت تا با گل باتیستوتا 0-1 تونست نیجریه شکست بده
آرژانتین که صعودش قطعی شده اگه بازیکنای اصلیش جلوی نیجریه استراحت بده که بدجور اوضاع خرابه
تیم اصلیش چیز مالی نیست چه برسه به اینکه بخواد چند تا بازیکنش استراحت هم بده:n02:
لعنتی تمام اشتباه های داوری این گروه هم داره به ضرر ما اتفاق میفته:n29:
چقدر بده این بوسنی..........بدتر از اون ژکو!
خدا پدرتو بیامرزه. من هی منتظرم ببینم کسی میگه اون شوت خیلی وسط تر میرفت اگگر به پای رضا نمیخورد؟ قشنگ نقطۀ فرودش 1-1.5 متر عوض شد. باز یه عده از نبوغ مسی میگن بابا نبوغ نبود تو بوق بود!! شانس آوردن و البته موقعیت هایی که ما از دست دادیم مخصوصاً ضربۀ سر اشکان و اون پنالتی لعنتی. قشنگ پنالتی و اخراج بود و بعدش هم مشخص نبود چی میشه.نقل قول:
هنوز که هنوزه قدیمیا از بازی ایران با هلند میگن که خوب بازی کرده بودن و 3 تا هم خوردن. ایکاش میشد بعد ها من بتونم برای بچم تعریف کنم که ما خوب بازی کردیم و اینبار بردیم.
حیف!
بوسنی هم حذف شد چقد بدشانس هم بود بازی اول که گل به خودی زدن دقیقه 2بازی
این بازی هم که یک گل سالمشون داور نگرفت یک گل خوردن که خطا بود بهترین موقعیت گلشون در دقیقه 93 هم خورد به تیر دروازه:n29:
نیجریه اصلن حقش 4 امتیازه شدن در این گروه نبود:n27: