-
سلام
خداروشکر این هفته هم نتایج بازی ها بر وفق مراد ما هست ، نفت که مساوی کرد ، تراکتورسازی هم که باخت ، فولاد هم که فعلا یک بر صفر عقب افتاده ، انشاالله با برد مقابل سپاهان میتونیم به صدر جدول بریم .
همه چیز دست خودمون هست .
راستی داشتم بازی داماش - تراکتور رو میدیدم ، بازی سیف اللهی رو زیر نظر داشتم ، به نظرم بازیکن خوبی بود و نباید به این راحتی از دستش میدادیم ، حداقل مثل علی عسگر قرضی میدادیمش به داماش .
شاید علی دایی باورش نداشت !!!
-
محسن قهرمانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
این چه ضربه پنالتی بود برای سپاهان گرفت :n04::n21:
-
**%#*&!!!!!
با این حرکت باید محسن قهرمانی تا پایان لیگ محروم بشه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه موقعیت صد در صد گل بود یا ضربه خطرناک که اخراجش کرد؟؟!! اصلا قهرمانی کاملا روش اونطرف بود!!! بعدش شجاع ،میثم رو زد !
این چیزی که میگم رو واقعا به عنوان کری ندونین چون اصلا خوشم نمیاد بلکه میخوام بگم که ما که توانایی این رو داشتیم که 10 نفره تو مدت زمانی کم 3 تا گل بزنیم امیدوارم تو این بازی هم تو این 80 دقیقه ای که مونده خودمون رو از قبل بازنده ندونیم
-
جالبه داور ضربه حسینی میبینه و پنالتی میگیره و قاطع اخراج میکنه
اما گرفتن گردن حسینی و زمین خوردنش و سایر اتفاقای قبلش ندیده !!!!!!!!!!!!!
این اولین بار نیست که این اقا گند زده به بازی آخرین بار هم نخواهد بود
دربی پارسال که یادمون نرفته .... فینال جام حذفی که یادمون نرفته
-
پنالتیه رو نمیدونم ولی اونجا یه خطا اتفاق افتاد دو تا بازیکن میخواستن به هم پیچ کمر بزنن معلوم هم نبود کی داشت خطا میکرد ولی اصلا اخراج نداشت قهرمانی بازی رو بدجوری متشنج کرد
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
-
:n08:قشنگ معلومه داور داره چیکار میکنه بازیکن پرسپولیس بدون توپ با توپ هر جوری بزنن کارت نداره.
-
نمیدونم ما باید چکار کنیم به کی بگیم این حرمله رو برای ما داور نزارن
سر بازی با سایپا توپی که اوت رفت به اشتباه کرنر گرفتن همون گل شد 3امتیاز اونجا از دست دادیم
اینم از این بازی که رسمن بازی براشون در آورد فعلن 3امتیاز اینجوری پریده
-
به خدا این داور توهینه به فوتبال مملکت
حیف اون پولی که به این داورا میدن
اخلاق 0
فهم 0
شعور 0
دانش -20
گل باید گرفت در این فوتبالو با امثال این نسبتا انسان!!
-
نمیدونم چرا هر وقت میگن داور بازی قهرمانی هست تنمون میلرزه...اینم نمونه اش
دقیقه 2 تیم رو ده نفره کرده با یک پنالتی...
من جای دایی بودم تیم رو میکشید بیرون.
بله قبول دارم اشتباه داوری هم جز از بازی هست ولی من نمیتونم اسم این کاری که قهرمانی کرد رو اشتباه بزارم