من همه بازی ها را هم به صورت 3d میرم وهمش دارم میبازم یا گل میخورم چیکار کنم گل نخورم ومن را بیرون نندازند یکم کمک کنید ممنون از رفیق های با معرفت
Printable View
من همه بازی ها را هم به صورت 3d میرم وهمش دارم میبازم یا گل میخورم چیکار کنم گل نخورم ومن را بیرون نندازند یکم کمک کنید ممنون از رفیق های با معرفت
بازیها تو فوتبال منجیر واقعی هست یعنی مثل فیفا قیافه ها واقعی هست و مثل فیفا میشه بازی تیمت را ببنی مثلا تو فیفا سه حالت داشت که تو3D میذاشتی میتونستی تمام بازیها را ببنی اینم از اینها داره یا اصلا میشه بازی تیمت را از نزدیک ببینی
خوشتيپ بازيايي كه تو اسيا انجام ميشه قوانينش فرق ميكنه.مثل جام جهاني كه تفاضل گل هست و يورو كه بازياي رو در رونقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
این نصیرزاده هم خیلی باحاله ها همیشه یه بندی تبصره ای از تو دلش بیرون میاره! :D
اینجا رو ببینید همه چی رو توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرچ کردم ماده ی 22 آیین نامه در مورد قوانین نقل و انتقال بازیکنا توضیح داده نه قانون گل زده در خانه ی حریف!
شما با چه تیمی داری بازی میکنی؟نقل قول:
یکی از instruction های مفید در حین بازی:
hassle opponent:
وقتی احساس میکنید خوب پرس نمیکنید و مالکیت زیادی ندارید و البته هافبک دفاعی های قدرتی دارین از این دستور العمل واسه گرفتن و توپ ربایی توپ استفاده کنید.یه چیز تو مایه های بایرن فصل پیش که حتی ماریو ماندژوکیچ شون هم تو خط حمله پرس میکرد.راستی یه نگاه به قابلیت های منحصر بفرد ماندژوکیچ بندازید.قسمت physical اش همش بالا 16 هستش...:n26:
سلام ، خوشتیپی از خودتونه ، شما کاملا درست میگید رفتم ایین نامه یوفا در مورد لیگ قهرمانان در سایت یوفا رو خوندم در وقت اضافه گل زده در خانه حریف به حساب میاد بنابراین در اینجا به خاطر پست قبلی از شما عذر خواهی میکنمنقل قول:
داش فیفا منجیر را گفتم که راحت گل میخورم لطفا یکم کمک کن بعد این فوتبال منجیر مثل فیفا میشه رفت تو ورزشگاه بازی تیم خودم را ببنیم وبعد بازیکن ها قیافه واقعی دارند یا نه یکم تو هردوتا کمک کنید بعد برای من کرش فیکس میده ومیاد بیرون شما کرش فیکس این بازی را دارید که بتونم بازی کنم وبیرون نیاد
كاش همه مثل شما منطقي بودننقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
این گل خوردن در فیفا منیجر کلا جز معایب این بازیست حتی اگر تیمتو با سیستم 0-1-9 بفرستی توی زمین ، در فوتبال منیجر بازی فقط بصورت 3d پخش میشه ( اصلا چه معنی میده تو مربی باشی و بازی تیمتو نبینی )نقل قول:
منظورت از قیافه واقعی بازیکنا در حین بازیست ؟ اگر منظورت اینه که باید بگم اینطوری نیست ولی در بازی عکس بازیکن ها وجود داره مثل فیفا منیجر
برای مورد کرش باید نسخه proper بازی رو دانلود کنی