سلام . می خواستم ببینم کسی از شما اساتید شماتیک ساخت رادیو یی رو داره که فرکانس 118-137 رو بگیره ؟ البته قطعاتش گیر بیاد و ساده باشه .
Printable View
سلام . می خواستم ببینم کسی از شما اساتید شماتیک ساخت رادیو یی رو داره که فرکانس 118-137 رو بگیره ؟ البته قطعاتش گیر بیاد و ساده باشه .
با سلام
من یه برد خام دارم که می خوام تعدادی ال ای دی روش قرار بدم , ولی هر کاری میکنم روشن نمیشن ! کسی میتونه راهنماییم کنه ؟
با تشکر
---------------------------------------------------------------------------نقل قول:
اگر ظرف شما شیشه ایی هست میتونید یک led قرمز یک طرف ظرف بزارید و طرف دیگر یک فتو ترانزیستور بزارید و led را مرتب خاموش روشن کنید فتو ترانزیستور هم اون طرف ترتیب خاموش روشن شدن را چک میکنه اگه آبی بشه نور قرمز عبور نمیکنه و فتو ترانزیستور تشخیص میده
یک راه دیگه هم اینه که لوکس متر بزارید و این آی سی را دقیقا بالای ظرف روی سطح به فاصله کم بزارید با تغییر رنگ دادن شدت نور تغییر میکنه
همشون نیاز به طراحی مدار دارند.
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
----------------------------------------------------نقل قول:
led ها ولتاز کاری اونها 2 ولت هست و پایه های اونها مثبت و منفی داره
پایه بلند مثبت و پایه کوتاه منفی هست
باید تعداد اونها را مشخص کنید مثلا اگه 6 تا led داشته باشید به صورت سری به هم ببندید و به ولتاژ 12 ولت وصل کنید :
مثبت 12 را به پایه مثبت اولی سپس پایه منفی اولی را به پایه مثبت دومی و الی آخر در نهایت هم پایه آخرین led که منفی هست را به منفی 12 وصل کنید
اگر هم ولتاژ 2 ولت دارید که تعداد led ها مهم نیست همه پایه های مثبت را به هم وصل کنید و همه پایه های منفی را به هم وصل کنید و به تغذیه 2 ولت وصل کنید
سلام دوستان
کسی نقسه ی مدار چشمک زن برای بیشتر از 2 لامپ رو داره؟
تو کتاب سوم راهنمایی واسه یه دونه چراغش هست.ولی من واسه 5-6 تا پراغ میخوام که به ترتیب روشن خاموش بشن...
با تشکر...
سلام دوستان
یه سوال داشتم
من میخواستم با استفاده از led های اینفرارد یه دوربین دید در شب بسازم
طوری که بتونم به وسیله لنز یه دوربین نور led ها رو ببینم
متاسفانه به led هایی نیاز دارم که خیلی پر نور باشن ولی نمیتونم تو رشت پیدا کنم
یعنی حداقل به عنوان led اینفرارد (فرستنده) نمیتونم به فروشنده ها منظورم رو بگم
نیاز دارم که این led ها هرچه بیشتر که میتونن بزرگتر و پر نور تر باشن
میشه بهم کمک کنین بگین من دقیقا باید دنبال چه led اینفراردی با چه مشخصاتی باشم؟
ممنون
دوستان کسی نقشه مدار ترموستات الكترونيكي رادياتور رو داره
با سلام
لطفا به من کمک کنید
من مدار شارژری رو میخوام که با ورودی ولتاژ 15 ولت 900 یا 450 یا 1800 میلی آمپر باتری 12 ولت 7 آمپر رو شارژ کنه . لطفا منو راهنمایی و اگر کسی مدارش رو داره به من بده .
سلام دوستان
اگه امکان داره مدار ساخت منبع نور برای دوربین های مادون قرمز رو قرار بدین
راستی دوستان اگه میشه مدار رو بشه با USB به کامپیوتر وصل کرد.
باتشکر
با سلام ; لطفا در صورت امکان یک مدار دیمر برای دریل برقی ارائه بفرمایید.
با تشکر و امتنان.
سلام . بچه ها من مدار شوکر رو میخوام البته مطمئن از کار کردن مدار باشید یعنی مشکلی نداشته باشه