اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .
Printable View
اون رفیقی که vt20 خریده . لطفا بیاد بگه تجربش چه طوریه چون من هم همین چشمم رو گرفته . 50 اینچ 3و 100 دیگه ؟ خوب بیا تجربت رو بگو .
سلام. مبارک باشهنقل قول:
ریجنش رو میدونید چیه ؟ مدل دقیقشو اگه بفرمائید خیلی ممنون میشم
فعلا که چیز زیادی نمیتونم در بارش بگم چون تازه دیروز رسیدم تهران و بیش از 4-5 ساعت پشت تلویزیون نبودم، اما از امکاناتش و مدلش : p50VT20P که ظاهرا سفارش عربستان هست و تیونر دیجیتال نداره، ویرا کست داره، Infinite black pro، تنظیمات THX و مابقی هم فکر میکنم مشابه v20 هست.نقل قول:
در ضمن گزینه ای نیز برای تبدیل 2D به 3D داره که مثل سامسونگ هست و زیاد جالب نیست.
THX پس داره ؟! آخه V20 آسیایی نداره ! چند تا فیلم 1080 باش ببین نظرت رو بگو . راستی سه بعدی هم اگه تونستی تست کن . ممنون
-ممنون از شما دوست عزیزنقل قول:
میدونم زحمته ولی یه لطفی در حق همه بکن و یه لیست جامع قیمت (از هر برندموجود وسایزهاشون) دربیار اینجوری خودتم راحتتری و مجبور نمیشی یکی یکی جواب ما هارو بدی...:10:
در ضمن لطف کن اینبار طرف ال جی برو و از بخصوص ال ئی دی هاش یه آمار درست درمون بگیر ایشاله که خبرات مثل قبلیه خوب باشه.
ارادت :
ناصر
در مورد 3D : ظاهرا فقط از 2 طریق پخش میکنه : 1- تیونر دیجیتال(که این ریجن نداره) 2- بلوری پلیر با اتصال HDMI که سورس هم باید دیسک بلوری 3D باشه.نقل قول:
تا الان هم فقط زمان خرید که فروشنده برای تست روشنش کرد تونستم یک فیلم 3D و برای چند دقیقه ببینم که واقعا کیفیتش عالی و بی نقص بود.
یه راه دیگه هم هست : کارت گرافیک NVIDIA که 3D VISOION ساپورت کنه (GT320 به بالا ) یا کارت ATI سری 6800 و 6900 البته همراه با کابل HDMI 1.4 و نرم افزار CYBERLINK POWERDVD 3D . مطالب سه بعدی هم که تو نت پر هست برای دانلود .
بعضی شبکه ها ی ماهواره ای هم سه بعدی هستند که خوب دوستان احتمالا بیشتر میتونند در این زمینه کمکت کنند .
الان کارت گرافیکت چیه ؟
از PC برای پخش نمیتونم استفاده کنم، بخاطر یه سری مشکلات.نقل قول:
برای شروع اول رفتم سراغ شبکه های 3 بعدی که متاسفانه جواب نداد یعنی تلویزیون بعنوان یک سورس 3D نشناختش و عینکها هم چون فقط با تلویزیون هماهنگ هستن نتوستن تصویر رو 3D نمایش بدن.
امروز رفتم و Granturismo 5 و گرفتم و گذاشتم در حالت 3D، برای مدت بیش از 10 دقیقه باعث چشم درد شد! تصویر هم با عینک کمی تیره میشه اما در کل خوب بود.
سلام دوستان
من هم مدتی است دنبال مدل اروپایی V20 (یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E ) میگردم.
گویا هنوز وارد ایران نشده .
حتی از بعضی دوستان شنیدم مدل اروپایی در دبی نیز پیدا نمیشود .
حال می خواستم ببینم کسی مدل اوپایی را خریده ؟ یعنی مدل TX-P42V20E یا TX-P50V20E
برای ساپورت پخش 3D، ظاهرا PC یا لپتاپ و احتمالا ریسیور و BD player باید HDMI 1.4 داشته باشند.نقل قول: