فکر کنم بدن رافائل باشه و سر فالکائو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم بدن رافائل باشه و سر فالکائو :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال فصل نقل و انتقالات 3 تا تارگت :دی فوق ستاره وجود داره که ما هم پول خرید هیچکدوم رو نداریم:دی
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.
در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.
از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...
فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!:n29:
یادمه زمانی که مجبور بودیم واسه دیدن بازی فینال دورتمند -بایرن فصل قبل هزارتا بدبختی بکشیم! حالا با جو جدید منتج شده از نیمه نهایی چمپیونر لیگ بازی غیر حساس این دو تیم پخش میشه ولی اونوقت بازی من یونایتد و چلسی پخش نمیشه!!!
یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24: از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.
امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم:دی
بیل خودش پتانسیل اومدن به یونایتدو داره فقط می مونه مدیر عامل تاتنهام Daniel Levy که خیلی بد قلقه خودش گفته برای فروش بیل بهنقل قول:
فالکائو - بیل- نیمار .....هر سه هم شاید در تیم هاشون بمونن ولی به احتمال زیاد به ترتیب به چلسی-رئال-بارسا میرند.
رقیبای داخلی 70 میلیون پوند می خواد تجربه هم نشون داده اصلا از قیمتی که می خواد پایین تر نمیاد(نمونش انتقال مودریچ)
فرگی تو مصاحبه امروزش صحبت های یکی از مقامات باشگاه رو که گفته تغییرات زیادی تو تیم انجام نمی شه تایید کرده و گفته دو سه ماهه دارن روی یک یا دو تا بازیکن برای نقل و انتقالات کار می کنننقل قول:
در این وسط ما باید خودمون رو واسه یه فصل خیلی خیلی سخت آماده کنیم! من سیتی که اونجور که مانچینی گفته خرید های بزرگی رو واسه تقویتشون و احیای تیم انجام میدن...چلسی هم که احتمالا با اومدن فالکائو و مورینیو خیلی وحشتناک میشه و قطعا این دو تیم رقیب اصلی فصل بعدی ما هستن.:n29:
از اون طرف هم که چمپیونز هم از همیشه دشوار تر خواهد بود .بایرن پپ ، بارسای زخمی و رئال با انگیزه کار دشواری رو خواهیم داشت...
فصل آینده واسه رقابت از همیشه سخت تر خواهد بود و ما اگه تیم رو تقویت نکنیم و در حد زیادی تیم رو بالا نکشیم وضعیت خوبی نخواهیم داشت! وینگر ها روکه بحثش رو قبلا کردیم اما واسه هافبک من زیاد مورد خوبی رو که وجهتمایزی با بازیکنای فعلی داشته باشم پیدا نکردم، مخصوصا واسه هافبک دفاعی و بازی ساز ...
شاید اریکسون گزینه مناسبی باشه اما خب همین الان هافبک تهاجمی خوبی مثه شینجی بهش بازی نمیرسه!
و گفته تیم قدرت کافی رو داره تا فصل بعد هم تو کورس باشه و این تغییرات فقط برای بهینه سازیه تیمه
گزینه ها زیادن اما احتمالا یه هافبک مرکزی می گیریم چون اسکولز به احتمال زیاد اخر فصل بازنشسته می شه گزینه ای هم که نزدیک یه ساله رو میزه استروتمن هستش
چلسی این فصل خیلی اذیتمون کرد به خصوص تودو تا بازی اف ای کاپ یکی طلبشونه:n02::n24:نقل قول:
یه بازی انتقامیه این بازی دستمون رو از دوتا جام کوتاه کردن این فصل!!:n24:از اونطرف شاید ترکیبشون هم به خاطر بازی که با بازل انجام دادن یه تغییراتی هم بدند.
امیدوارم میخ رفتن بنیتز از چلسی رو محکم تر از همه ما بکوبیم
امید ارسنال و تاتنهام هم به ماست
---------------------------
راستی Adnan januzaj هافبک 18 ساله بلژیکی تیم جوانان هم وارد تیم اصلی شده و بهش شماره دادن
احتمالا تو چند تا بازی اینده ازش استفاده می شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منچستریونایتد
- چلســـــــــــی
ساعت 19 و 30
6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 2 (hun) / HD
Idman TV
LIG TV3 / HD
Nova Sports 1 (hellas) / HD
Sky Calcio 8 / HD
Sky Sport 1 (germany)
Sky Sport 3 (italy) / HD
Sky Sport HD2 (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SportKlub (serbia) / HD
SportKlub (slovenia)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
TRK Futbol+ / HD
TV2 PL HD1 (nor)
Viasat Football (swe) / HD
شبکه ورزش هم بازی رو پخش میکنه...
فرگوسن فصل آینده نمیتواند روی نیمکت بنشیند
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، الکس فرگوسن 71 ساله پس از آنکه تیمش 3 دیدار پیش فصل آینده را انجام داد، تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
بدین ترتیب او دیدار سوپر جام باشگاههای انگلیس که تیمش باید با منچسترسیتی یا ویگان اتلتیک برگزار کند را از دست خواهد داد.
هنوز از اینکه چه مدتی فرگوسن از نشستن روی نیمکت تیمش محروم است خبری منتشر نشده است. مسالهای که مشخص شده این است که فرگوسن پس از بازگشت باشگاه از تور پیش فصل تایلند، استرالیا، ژاپن و هنگ کنگ عمل جراحی خواهد داشت.
محتوای مخفی: منبع
بیل 70 میلیون.........:n04::n04::n04::n04::n04::n04 :
اگه بخواییم به بیل 70 تا بدیم خب رونالدو حاضر و آمادست......:n10:
در ضمن فرگوسن برای کاگاوا تو فصل جدید برنامه زیادی ریخته و احتمال یکی از ستاره های یونایتد تو فصل بعدی باشه چون فرگوسن تو همه مصاحبه هاش گفته کاگاوا در فصل دوم شکوفا میشه.....
در ضمن خریدن نیمار به نظر اصلا کار درستی نمیاد شخصیتش اصلا به منچستر نمیخوره بازیش هم آنچنان شاخی نیست بین این سه گزینه همون بیل بهترینه ولی نا با اون قیمت رویایی.....
اصلا به این عدد ها توجه نکنین، که همه اش کاذبه ... اخبار سایت گل فارسی هم زیاد بهش اعتباری نیس!!:n29:گل اینترنشنال تیتر میزنه : فرگوسن در تابستان عمل جراحی خواهد داشت ..اونوقت گل فارسی تیتر رو میزنه:فرگوسن فصل آینده نمیتواند روی نیمکت بنشیند!!!
ارزش بیل 42تا 45 میلیون یورو هست... که احتمالا به دلایل پر مشتری بودن بین 50-57 میلیون یورو به فروش میره !!
بابا 70 میلیون پوند! پول یه دو جین بازیکنه!!!:n02:
فکر کنم تاتنهام به این نتیجه رسیده که با این همه خواهان موجود در این فصل بیل رو با قیمت بالاتر از عرفی به فروش برسونه! چون با خبر هایی که من دارم به دنبال چندین بازیکن جدید از جمله دامیائو(عجب بازیکنیه!) ، لیتون بینز و مهاجم ها کره ای هامبورگ هست به علاوه اینها رو چندین بازیکن دیگه با قیمت های پایین دست گذاشته که همگی نشون از این داره که بیل داره به فروش میرسه!
جالبه که فرگی گفته این فصل بازیکنای زیادی از تیم خارج نمیشن!!و همه اون امید های ما واسه خلاص شدن از بعضیا کم رنگ تر شد..:n29:
به احتمال زیاد نانی با 27 میلیون یورو به یووه میره این فعلا پر شانس ترین خروجی بزرگ این فصله!:n06:
راستی یه مدت شایعه شده بود که سمیر بگوویچ میخواد به من یونایتد بیاد و حالا مثه اینکه بارسا هم روی این دروازه بان به عنوان یکی از الترناتیو های فصل بعد دست گذاشته!
به نظر من هیچ کس به جز خود فرگی نمیدونه میخواد این تابستون چه کسی بیاد توی تیم..
مهاجم دیگه نیازی نیست..ولی به قول فرگی من برای هر کسی جا دارم.
تصويب بودجه 100ميليون دلاري براي منچستر
سرمربي سرخپوشان منچستر يونايتد براي خريد در بازار نقل و انتقالات تابستاني 100ميليون دلار دريافت خواهد کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با نزديک شدن تاريخ شروع بازار نقل و انتقالات تابستاني، تيم ها در حال بررسي وضعيت تيم و بودجه ي احتمالي براي خرج در اين مدت هستند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نظر مي رسد سرخ پوشان منچستر به دنبال خرج مبالغ هنگفتي هستند.
مبلغ 100ميليون دلار براي خريدهاي تابستاني منچستريونايتد در نظر گرفته شده و گفته مي شود که از درآمدهاي حاصله از سهام تيم که در مدت اخير بسيار بالا رفته است، تأمين خواهد شد.
گفتني است فرگوسن در نظر دارد قبل از بازنشستگي ترکيب قرمزپوشان را به شدت دچار تغيير و تحول کند.
کسی یادش میاد آخرین بار کی این تیم به درد نخور فرگوسن یک تیم قوی رو شکست داد؟
هزار ماه پیش تونستن با خوش شانسی سیتی رو شکست بدند. بعدش در مقابل قوی ها یا باختند یا به زور مساوی کردند. تنها بردشون برابر لیورپول میانه جدولی بود.
متاسفانه فردا هم احتمالا قراره این روند ادامه داشته باشه.
یونایتد امروز تنها هنرش شده بردن امثال منگول ویلا و آستون مشنگ.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
امروز سایت گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که کل دستمزدی که یونایتد به بازیکناش میده حتی از سیتی خرپول هم بیشتره.
امسال مبلغی حدود 200 میلیون پوند وارد جیب امثال یانگ، رافائل، اندرسون، والنسیا، نانی، کلورلی و بقیه ی مفت خورها شده.
خوشحالم. چون یونایتد با وجود این همه قرض، مثل سیتی و چلسی خرپوله.
ناراحتم چون این پول وارد جیب بازیکنان به درد نخور ( پاکش نکن لطفا! ) می شه.
یونایتد با این همه ثروت، نه فوتبال زیبایی ارائه میده و نه در جامی مدعی ایه (به غیر از لیگ ) و نه توان بردن تیم های قوی رو داره.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
شکست چلسی چقدر حال میداد. ضربه زدن به چلسی و مانع صعودش به لیگ قهرمانان شدن چقدر حال میداد.
اما از این یونایتد فرسوده و کهنه و کند نباید انتظار چنین کاری داشت.