سلام
دوستان اگر این سریال های رایگان تموم بشن بازهم میشه یه سریال رایگان دیگه زد؟
برای Internet security یا Total رو میگم.
ممنون
سلام
دوستان اگر این سریال های رایگان تموم بشن بازهم میشه یه سریال رایگان دیگه زد؟
برای Internet security یا Total رو میگم.
ممنون
سلامنقل قول:
اگه سریال بلاک ویا اکسپایرنشده باشه بله . بهتره از URLی که سریال چندماهه رایگان میده،لاینسس رودریافت وبااون دوباره نرم افزاررو فعال بکنید.:n16:
سلام من میخوام بیت دیفندر نصب کنم
فقط چندتا سوال داشتم
میزان مصرف رمش چنده؟ و سرعت سیستم رو در مقایسه با نورتون بیشتر پایین میاره یا نه؟
اینکه میگفتن سرعت اینترنت رو کم میکنه قابل حل هست؟
کرک یا سریال راحت براش گیر میاد؟
حجم آپدیت روزانش تقریبا چقدره؟
با تشکر
سلامنقل قول:
میزان استفاده ازمموری سیستم چیزی مابین 67تا110مگابایت درحالت idle و درحالت Full Scan درحدود140مگ
درمقایسه با نورتون خیرسبکه.
درنسخه 2015 بهینه شده وبدون کاهش سرعت نت میتونید وبگردی بکنید.
سریال اورجینال 180 روزه براش موجوده میتونید سرچ بکنید.
حجم اپدیت روزانه چیزی مابین 3تا5مگ.
موفق باشید. :n16:
چطور میشه یه برنامه رو به لیست سفید bitdefender total security 2015 اضافه کرد؟ من کلش رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
سلام دوستان عزیز
من میخواستم بین kaspersky 2015 و bitdefender نصب کنم
شما از bitdefender راضی هستید؟ چون دوستان دیگه میگن حجم اینترنت رو زیاد استفاده میکنه
چون میخوام اذیت نکنه و سنگین نباشه و ترافیک و حجم اینترنت رو نگیره و اون لینکهای صفحه قبل که برای (اینترنت سکیوریتی 2015 6 ماهه رایگان) هستند چرا آدرس لینکها با هم فرق دارن؟
و total و internet security چه فرقی دارن
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
برای این که انتی ویروس موقع اسکن سیستم اپلیکیشن موردنظرشمارو نادیده بگیره باید درلیست Exclusions قراربدید.
بدین منظور بعد ازکلیک روی پنل Protection به ماژول Antivirus مراجعه نموده واز منوی بازشده تب Exclusions راانتخاب کنید.سپس جهت معرفی برنامه به لیست سفید اخرین گزینه یعنی "Excluded Processes"راکلیک کرده وپروسه مورد نظرتون رو در لیست add کنید.
مشاهده اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ودرودنقل قول:
دوست عزیز مشکل استفاده ازترافیک ودیرلودشدن صفحه درنسخه جدید بهبود پیداکرده .به طوریکه دیگه نیازی به استفاده ازابزار Bandwithfixنیست.
انتی ویروس خوبیه ودرمقایسه باکسپرسکی که مشکل دیر استارت شدن درهنگام بالا امدن ویندوزداره ,به اسانی لودمیشه وهمچنین میتونه اپلیکیشنهایی که در استاراپ ویندوز باعث کاهش سرعت بوت میشوندرا کنترل ونظارت بکنه.
فرق بین نسخه توتال وپک سکیوریتی درامکانات اضافی مثل: استفاده از قابلیت Anti theft برای ردیابی لبتاپ یا پی سی به سرقت رفته, قابلیت Safebox و رمزنگاری فایلها هستش که فکرنمی کنم زیادبه کارشمابیاد.
موفق باشید.:n16:
خیلی ممنون فقط این safebox همون sandbox هست؟ یعنی توی اینترنت سکوریتی سندباکس نداره؟
سلام.اپدیت های bitdefender رو چجوری میشه روی یک bitdefender دیگه روی یه سیستم دیگه کپی کرد؟
خیرسندباکس دربیت دفندربرای محافظت انلاین ازورودشما به سایتهای فیک میباشدوسیف باکس محل امنی برای نگهداری داده های شما.داره ولی غیرفعاله .نقل قول:
سلامنقل قول:
به لوکیشن زیردردرایو"C" مراجعه کنید:
فولدرBitdefender Threat Scanner رادرحافظه فلش کپی کرده ودرپی سی دیگه استفاده کنید.کد:C:\Program Files\Common Files\Bitdefender\Bitdefender Threat Scanner
موفق باشید.:n01: