سلام
جدیدا روی پراید ها ضبط وجود نداره ؟ یعنی باید مشتری خودش از بازار بگیره ؟
Printable View
سلام
جدیدا روی پراید ها ضبط وجود نداره ؟ یعنی باید مشتری خودش از بازار بگیره ؟
در مواردی دارند و بعضی اوقات نمیدندنقل قول:
اگر ضبط تحویل ندهند توی برگه ی فاکتور خودرو زده شده
و به جای ضبط یه حواله 100 تومنی میدهند
این مشکل ساده برف پاک کن مشکل خیلیا هست. مطمئنم. کسی جوابی نداشت؟؟؟
چند تا دلیل داره:نقل قول:
جنس برف پاک کن خوب نیست، نوع ژله ای خوبه ولی عمرش کمتره
پایه برف پاک کن تنظیم نیست، پیچشو باز کن محلشو جا به جا کن یه محل خاصی خوب میشه تمیز کردن و صداش
حتما شیشه شور بریز تو مخزن اونم از نوع مرغوب تا تیغه نرم بشه و خط نندازه
نقل قول:
در ادامه صحبت های دوستمون بگم بهترین محلول شیشه شور رو خودتون به سادگی میتونید در منزل تهیه کنید .
آب جوشیده 1.5 لیتر ، مایع ظرفشویی 20 قطره یا 2 قاشق غذاخوری ( بیشتر نشه )
این مخلوط هم تمیز کننده هست ، هم الکلی نیست که باعث خشک شدن و از بین رفتن تیغه بشه ، ضمن تمیز کنندگی و براقی شیشه باعث تسهیل کارکرد برف پاکن ها میشود .
ممنونم. البته من همیشه مایع شیشه شور ماشین استفاده میکنم. دو سه بار هم ظرف 1 سال برف پاکن یعنی تیغشو عوض کردم. حالا راه حل پیشنهادی دوستان چک میکنم. بازهم ممنون.
سلام دوستان . حجم روغن موتور و روغن گیربکس پراید چقدره ؟ یعنی برای تعویض روغن باید چقدر روغن دوباره جایگزین شود ؟ روغن گیربکس ماشینو روی کیلومتر 2000 عوض کردم ولی بعد از آن دنده 2 ماشین خوب جا نمیره و اذیت میکنه . چکارش کنم ؟ با تشکر
روغن موتور با تعویض فیلتر روغن 3.75 لیترنقل قول:
روغن موتور بدون تعویض فیلتر روغن 3.5 لیتر
روغن گیربکس 2.25 لیتر
پیشنهاد میکنم واسکازین (روغن گیربکس) که کارخونه تو ماشین میریزه رو عوض نکنین! اگر عوض کردین فقط از انواع ایرانی با کیفیت و با استاندارد 75w80 حتما استفاده کنید
حجم روغن موتور پراید طبق اون چیزی که کارخونه نوشته 3.4 لیتر با فیلتر و 3 لیتر بدون فیلتره!نقل قول:
اون چیزی که تجربی عوض میکنن 3.5 با فیلتر و 3.25 بدون فیلتره. من همیشه با فیلتر عوض میکنم و همیشه هم 3.5 سر خالی میریزم که تقریباً میشه همون 3.4 لیتر.
روغن گیربکس هم 2.3 لیتر هست که همون 2.25 براش کافیه.
جا نفرفتن دنده هم در صورتی که فقط برای دنده ۲ هست بعید میدونم ربطی به واسکازین داشته باشه. اگه به خاطر واسکازین باشه باید برای همه دنده ها مشکل داشته باشید.
سلام دوستان ...
یک از خدا بی خبر نامردی اومده رو ماشین من با سوئیچ یا چاقو یا ... خط انداخته به طوری که قسمت سیاه بدنه معلومه ... با پولیش امتحان کردم در نرفت ... خیلی ضد حاله و میخوام درستش کنم چه راهی سراغ دارید؟