به قران ارزش این کار ها رو نداره انقدر ها هم خدمت سخت نیست :41:نقل قول:
Printable View
به قران ارزش این کار ها رو نداره انقدر ها هم خدمت سخت نیست :41:نقل قول:
من یه چیزی بگم در مورد معافیت پزشکی، من تو این مدت خدمتم چون تقریبا هفته ای 3 روز میرم شورا و میام، خیلی از بچه ها رو دیدم که شورا شدن و واقعا هم مشکل داشتن و ارتش اعلام کرده که استحقاق معاف دائم رو داره و از یگانش ترخیص بشه (ارتش) بره به یگان اعزام (نظام وظیفه)، خلاصه طرف رفته نظام وظیفه مثلا بعد از 4 ماه نظام وظیفه شوراش کرده دوباره گفته نه، شما معاف از رزم میشید و برگشته ارتشنقل قول:
حالا شما دنبال جراحی صوری هستی؟
نميدونم والا قاسم جاننقل قول:
جدا مسخرست
الان يكي تو فروم همسايه پست داده فعلا ركورد داره
گفته اواسط ابان پست كرده اعزامش خورده اول دي
ودوستاش اخر شهريور پست كردن خوردن اول اسفند
البته رفته تمديد كرده 2 ماه
اگه من ركورد اين رو هم بزنم و تو برگه سبزم كه 15 فروردين مياد دستم تاريخ اعزامم رو 1 ارديبهشت بزنن اونوقت همه چيزم ميريزه
چون نه ديگه مهلتي هست براي رفتن و تمديد كردن چون دوستان ميگن بايد حد اقل يك ماه به اعزام مونده باشه
و نه ديگه مهلتي براي فرستادن برگه سبز براي اشنام كه گفته 1 ماه مونده به اعزامت بيا تهران ادرس داده برگه سبز ببرم براي انتخاب اموزشي و بعدش هم يگان
فقط بلدن استرس و فكر مشغولي بدن به ملت
رفیق یحتمل اون بنده خدا غیبت داشته که انقدر زود اعزام شدهنقل قول:
استرس زیاده تو این تاپیک ها !!!
بابا من اول اسفند اعزام بیدم عین خیالم هم نیست
آخه الان لیسانس مکانیکم نه کارم درست حسابیه نه برنامه ی درست حسابی دارم واسه کلا زندگی ...
واسه چی از حالا این یه سال و اندی خدمت بترسم ؟
تازه فکر کنم یک مقداری در مرد شدن و مرد بار آمدن جوانان موثر بید !!!
مثلا یک عده از کوتاهی مو میترسن !!! آخه مرد هم از کوتاهی مو باید بترسه ؟ اصلا انگار راست میگن آخر زمان مرد ها شبیه زن ها میشن ها !!! من که به شخصه نکات مثبتی در خدمت میبینم و البته نکات منفی هم میبینم ولی به نظرم این قدر استرس دیگه غیر طبیعیه !:31::11::11::11:
به خدا اگه ميگفتن از همين الان كه كساني كه فلان تاريخ اقدام ميكنن كي و كجا اعزام ميشن من يكي ديگه عين خيالم نبودنقل قول:
همين مشكلمه كه هيچي معلوم نيست
بلاتكليفيه محضه
دوستان من یه راهنمایی از شما می خوام
من می خوام رسما تا 10-15 اسفند مدارک کاملا ارسال شده باشه و ثبت هم بشه .
و اینکه احتمالا سربازی من هم میخوره به احتمال زیاد یا شهریور یا تیرماه یا شایدم ؟؟؟ آبان ماه این میشه ؟!!
و می خوام اگه شهریور خورد بندازم تیرماه برم 2 ماه + 1 ماه معمولی ( 2 ماه آموزی ) تموم بشه + یه ماه هم خدمت عمومی اینا ...
بعد آخر های شهریور که نتایج ارشد رو میدن اگه قبول شدم مرخصی بگیرم برم ارشد آزادم رو بخونم و باقی رو بعدا !
به نظرتون چطوره خوبه؟
یا اینکه این 3 ماه رو من برم کار کنم و بعد از اینکه ارشد قبول شدم برم کلا سربازی؟
و اینکه آیا اینجا من 2-3 ماه سربازی رو برم و باقی بمونه واسه 2 سال بعد بعد از فارغ تحصییلی از ارشد رسما ثبت شده دیگه ؟
نقل قول:
به نظر من هر چقدر كه ميتوني قبل از ارشد خدمت كن و بعدش معافي تحصيلي بگير واسه ارشد.
اينجوري چن تا منفعت داره برات. يكي اينكه چن ماه از خدمتت رو پشت سر گذاشتي و بعد كه ارشد
قبول شدي يه جور تنوع برات ميشه. بعد ِ ارشدم كه اون مدت زماني كه خدمت كردي حساب ميشه و
مدت زيادي از خدمتت باقي نميمونه و به خاطر مدرك فوق ليسانسم باز از خدمتت كم ميشه.
داداش ِ منم برا ارشد امتحان ميده امسال. دفترچه هم پست كرده. 1 ارديبهشت اعزام خورده. احتمالاً
ميفته اراك آموزشي. اينجوري اگه ارشد قبول بشه و قرار باشه 1 مهر بره برا ثبت نام ارشد 5 ماه خدمت
كرده و كلي به سودش ميشه. كلاً خوب فكريه.
بله نظر خود من هم همینه !نقل قول:
فقط یه سوال داداش شما مدرکش لیسانس هستش دیگه کی پست کرده بود دفترچه رو ؟
و من اگه تا 10 اسفند کامل مدارک رو پست کنم بره به کدوم ماه می خورم و اینکه با همین قانون قدیم حساب میشم دیگه ؟ 17 ماه واسه لیسانس؟
آره ديگه ليسانس هستش. دفترچه رو 20 - 25 روز پيش پست كرد. يعني اواخر دي. اعزامش خورده واسه 1 ارديبهشت. يعني بين 3 تا 4 ماه ديگه. شما هم فك كنم اگه وارد غيبت نشده باشين 3-4 ماه بعدش يعني حدوداً تير ماه اعزام بشين.( 1 تير ) البته اينا حدسيات من هستش.نقل قول:
قانونم سال ديگه معلوم نيس چجوريه. اگه عوض بشه شما 18 ماه بايد خدمت كنيد و اگه نشه 17 با ليسانس.
ولي خوب به فرض اينكه بعدش ارشد قبول بشي و بعد از ارشد بياي ادامه ي خدمتت رو بگذروني اون موقع طبق
هر دو قانون ميشي 16 ماه.