سلام فرانک خانومه گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی عزیزم ایشالا تولده خودت بیام اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
فکر کنم شرقی ها زیبا تر باشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با وجود چشمهای قهوه ای و درشت، موهای پر پیچ و تابه مشکی پوسته گندمی و هزار تا عشوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1- قيافه هاي غربي را بيشتر دوست داري يا شرقي؟
بچه ننه نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب وقتی یه مشکلی برام پیش بیاد قبل از تصمیم گیری یه چند تا قطره اشک هم می ریزم که هم آروم باشم و هم تصمیمی که می گیرم درست تر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2- زياد گريه مي كني؟
آره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین دیشب داشتم عکساشو نگاه می کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی نی نی بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3- اولين روز مدرسه رفتن را يادت مي ياد؟
A+نقل قول:
4- گروه خونيت چيه؟
عزیزم آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
5- خوب آيا رشته عمران رشته دانشگاهيته؟ اگه نه چرا؟
پس اینجوریاست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم بدونه مدرک نمی ذارن حرف بزنی تو این دوره زمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی گفته من مدرک نداشتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه مطمئنا هیچ پارتی در بین نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون اوایل پدرم یکی از مخالفین سر سخته کار کردنه من بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اصلا دلش نمی خواست که من بیرون از خونه کار کنم و من هزار تا دلیله منطقی اوردم تا پذیرفت که من برم سر کار و گفت که به هیچ وجه منتظر ساپورت و حمایتش نباید باشم . اون آقایی هم که مسئوله مصاحبه جهته گزینش بود اولا چون من خیلی پر سر و زبون بودم تعجب کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثانیا چون توی آزمونای محاسباتی که انجام شد واثعا بهترین بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوری که خودمم باورم نمی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
6-ببينم تو كجا رفتي دنبال كار كه بقيه داوطلب ها اتوكد را خوب بلد نبودن و بعد هم ازت مدرك نمي خواستن ؟ يعني واقعا فكر مي كني اگه پدرت كمك نمي كرد مي تونستي همين شغل را داشته باشي ؟ مي دوني منظورم اينه كه موقع استخدام خيلي چيزها از ادم مي پرسن دانش علمي جز اخرين هاست . (مثل مدرك معدل سابقه كاري و....گاها پارتي) :happy:
فرانک خدا بگم چی کارت نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوساعت خندیدم بلند بلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دلم می خواست دمم شکله ماله تو باشه تا با هم ست بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
7- اگر قرار بود دم داشته باشي دلت مي خواست دمت مثل كدوم حيوون باشه ؟
عجب سوالی بود ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احساسه خاصی فکر نکنم داشته باشم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بعضی وقتا خودمم روزه تولدمو یادم می ره باید برم سراغه شناسنامه ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه از بقیه چه توقعی می شه داشت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما خب الان چون شناسنامه ندارم باید مواظبم یادم نره کی به دنیا اومدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
8- اگر روز تولدت هيچ كس يادش نباشه چه حسي خواهي داشت؟ :sad:
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
9- مغروري؟
با غرور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
10- چه كاري توي زندگيت كردي كه بتوني با غرور ازش ياد كني؟
یه بار با خواهرم رفته بودیم کوه بعد یه پسره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه حرفی به خواهرم زد که به من خیلی بر خورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه عصبانی شدید شدم با کفشم همچین کوبیدم تو صورتش که دماغش شکست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پسره دیگه یه کلمه هم نتونست حرف بزنه حتی داد هم نزد فقط وایستاده بود مبهوت منو نگاه می کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم دسته خواهرمو گرفتمو رفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر وقت فکر می کنم چه جوری حاله اون بنده خدا رو گرفتم خیلی احساسه غرور می کنم به ویژه اینکه این کارو به خاطره خواهرم انجام دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بهم توهین بشه شاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما وقتی با یه نفر شوخی می کنم هر حرفی که بهم بزنه ناراحت نمی شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم یه نفر مثله خودته ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11- زود رنجي؟
نظره خاصی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
12- فكر مي كني پرواز كردن چه حسي داره ؟
کی گفته وقته هیچ کاری ندارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فقط چون خیلی به موزیک و فیلم علاقه ندارم خیلی وقتمو به اونا اختصاص نمی دم اما این دلیل نمی شه که وقته هیچ کاری نداشته باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
13- ببينم تو چي كار مي كني كه وقت هيچ كاري نداري؟ :biggrin: :happy:
آخه نیست من گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عسلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه دوسم دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
14- به نظرت چرا من اين قدر دوست دارم؟ :blush:
خب آخه عزیزم جوابه این که معلومه. هر وقت یه دوست داشتن دو طرفه باشه علاقه ی طرفین هم روز به روز بیشتر می شه چاقالوی من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]