فعلا منتظرم آقا دانیال ، نظر بقیه رو هم بدونم ، تا دوباره سوال بپرسم :20:ممنون:11:
Printable View
فعلا منتظرم آقا دانیال ، نظر بقیه رو هم بدونم ، تا دوباره سوال بپرسم :20:ممنون:11:
جهت ایجاد شعف بود !نقل قول:
ربط مطلب به بحث رو نفهمیدم
یه دونه ایسم داشت داخلش ، به خاطر همین مربوط به فلسفه میشه !
والا دوست عزیز هر چه پیشرفت و توسعه بوده در زمینه ی علوم تجربی و حوزه ی ریاضیات بوده که دنیا رو به رفاه و پیشرفت فعلی رسونده.البته علوم دینی چون منشأ الهی دارند اصلاً و ابداً ارتباط ذاتی با علوم انسانی ندارن که در یکی از نظرات دوستان بهش توجهی نشد.نقل قول:
1.علوم انسانی به تولید چه نوع علومی میانجامه ؟فایده ی این علوم چیه ؟
جسارت نشه بشما دوست عزیز ولی علوم انسانی بنظر شخصی این بنده بجز به توی سر هم زدن و جنگ و دعوا هیچی دیگه در بطنش نیست و به هیچ چیز دیگه ای ختم نشده و نمیشه و نخواهد شد چه در ایران چه در غرب.نمونش همین جناب که تاپیک را زده بود و بن شده و حالا داره با اسم جدید کار میکنه.ایشون رشتش علوم انسانیه و افکار و عقایدش رو همه داریم میبینیم..
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل..
درضمن از اول تاپیک تا الان افراد دیگه اصلا جرات نکردن وارد بشن ؟ هر چه قدر بحث کننده ها بیشتر بشه ، بحث به نتایج جالب تری میرسه ، لطفا شرکت کنید !
نقل قول:
معلومه که نه... طرف میاد (با جهانبینی خودش) فلسفه پایه گذاری میکنه و بر اساسش اثبات میکنه جهان مادی وجود نداره! به عبارت دیگه میشه اساس علوم تجربی (متد علمی) هم قابل مردود دونستنه
الان مثلا فلسفه اسلامی میشه یه متد! تو میتونی یه متد ارائه بدی همه دنیا قبولش داشته باشن؟ نه
بالاخره باید یه اصولی وجود داشته باشه که همه تووی علوم انسانی قبولش داشته باشن !خب قصد من هم از پرسیدن این سوالات اینه که به کمک بقیه ببینم میشه متد خاصی پیدا کرد که اکثریت قبولش کنن یا نه ، یه چیزی مثل منشور حقوق بشر ، البته منشور حقوق بشر ، متد فلسفی نیست ولی یه چیزیه که اکثریت قبولش دارن ، اصول فلسفه هم به نظر من ثابته ، کسی که از این اصول نتایج رو میگیره باعث ایجاد تفاوت میشه ، باید بشه یه نتایجی گرفت که همه قبولش کنن و برای همه ثابت شده باشه ، شاید هم وجود داره و ما بی خبریم ولی به هر حال ، من سراغ یه جهان بینی میگردم که اکثریت قبولش کنن ، میخوام ببینم نسل بعدی با چه نوع جهانبینی به دنیا میاد ، چیزی که معلومه اینه که یه جهان بینی بعضی موقع ها تحمیل میشه مثلا جمع یه بینشی دارن و تو مجبوری اون بینش رو داشته باشی چون نظر جمع داره بهت تحمیل میشه و کم کم هم قبولش میکنی که با اون بینش به موضوع نگاه کنی، میشه اقلیت رو هم با این روش زیر پا گذاشت و نظر اکثریت رو بهشون تحمیل کرد ولی این که نظر اکثریت چیه ، خودش سواله !
نقل قول:
اگه منظورت از علوم انسانی به طور خاص فلسفه ست، فلسفه یه چیز فرای علوم تجربیه و کلا سوال از بیخ غلطه، اگه میشد که الان هرکس عقیده ش با دیگری متفاوت نبود
میشه گفت نتونستم منظورم رو بهت برسونم ، منظور من دقیقا این بود که بشه بینش افراد رو به هم نزدیک تر کرد ، حالا با هرروشی که بشه ، چون اونوقت جامعه ی سالمتری میشه داشت ، حالا چطور میشه این کار رو کرد ، سوال من بود که هنوز بی جوابه !:20:
دین یه علم نیست ولی بررسی دین با جامعه شناسی برای کنترل و فهمیدن عوامل محرک و ارزشهای یک جامعه یه چیز لازم محسوب میشه ، برای همین توی یه شاخه از علم به نام علوم انسانی و توی یکی از شاخه های اون به نام جامعه شناسی و توی یکی از قسمت های اون ، دین یه مبحثیه که باید روی اون تحقیق بشه و تمام ادیان دنیا باید بررسی بشن ، تا پایه ی عقلی مردم گذشته و پیشرفت اون روز به روز بررسی بشه !!!نقل قول:
دین که جزو علوم نیست!!!
دین حاصل شده از وحی هست و اما علم حاصل شده از عقل و این دو تناقض دارن کاملا
ببخشید شما این کتاب رو مطالعه کردین؟قرآن 77701کلمه داره ، حتی اگه کلمه به کلمه هم غلط باشه ، بازم هم 80000نمیشه :20:مگر این که دانشمندان آلمانی طی اکتشافات جدید پی به این برده باشن که از هر یه کلمه ی قرآن بشه دوتا غلط در آورد !نقل قول:
قران 80000 تا تناقض علمی داره که اتفاقا توو آلمان یه کتاب هم در همین مورد چاپ شده ولی خب توو ایران غیر مجازه
فعلا در اینجا سوال از علوم انسانیه که به قول شما ربطی به علوم دینی هم نداره که طبق توضیحاتی که به آقا سعید دادم توی جامعه شناسی ربط پیدا میکنن ، برید بالا رو بخونید !نقل قول:
والا دوست عزیز هر چه پیشرفت و توسعه بوده در زمینه ی علوم تجربی و حوزه ی ریاضیات بوده که دنیا رو به رفاه و پیشرفت فعلی رسونده.البته علوم دینی چون منشأ الهی دارند اصلاً و ابداً ارتباط ذاتی با علوم انسانی ندارن که در یکی از نظرات دوستان بهش توجهی نشد.
جسارت نشه بشما دوست عزیز ولی علوم انسانی بنظر شخصی این بنده بجز به توی سر هم زدن و جنگ و دعوا هیچی دیگه در بطنش نیست و به هیچ چیز دیگه ای ختم نشده و نمیشه و نخواهد شد چه در ایران چه در غرب.نمونش همین جناب که تاپیک را زده بود و بن شده و حالا داره با اسم جدید کار میکنه.ایشون رشتش علوم انسانیه و افکار و عقایدش رو همه داریم میبینیم..
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل..
پیشرفت و توسعه ی علوم ریاضی و تجربی طبق سخنان همون دانشمند فضایی ایران که جدیدا هم در ناسا به مدیریت قسمت منظومه ی شمسی رسیده ، نیازمنده مدیریت درسته ، مدیریت درست هم مربوط به علوم تجربی و ریاضی نمیشه ، چون مدیریت افراد مربوط به رشته ی انسانیه ! این که چطور میشه طرز فکر افراد رو نسبت به جامعه خوشبین کرد و جمع رو کنترل کرد هم مربوط به انسانیه ، پس این که الان شما نشستی توی خونه و وقتی از امکانات استفاده میکنی هیچ گله و شکایتی نداری ، مربوط به علوم انسانی میشه نه تجربی ، کنترل فرهنگ و ادب یک جامعه هم مربوط به علوم انسانی میشه ، شکوفایی انسانیت در طبقات مختلف جامعه از علوم انسانی میاد ، الان مشکلی که جامعه ی آمریکایی و ایرانی داره یعنی کاهش ادب و احترام در جوامع از علوم انسانی ناشی میشه ، من هنوز برام سواله که علوم انسانی چطور میشه به تولیدات بیشتر بیانجامه ولی تا اون جا که میدونم اگه پیشرفت نکنه جلوی بقیه ی علوم رو هم میگیره !
در ضمن نگفتید نظرتون درباره ی ارائه ی یه راهکار برای ساخت یه متد جهانی برای علوم انسانی چیه ؟چطور میشه ایجادش کرد ؟
همه توجه کنند که بحث دینی و بحث در مورد دین برخلاف مقررات سایت p30world است و از این پس بحث در مورد فلسفه ی دینی هم غیر مجاز بوده و ارسال هایی با این مضمون حذف خواهند شد.
این تصمیم برای جلوگیری از حذف این تاپیک انجام گرفته و حتما رعایت کنید.
ممنون | ستاره
ستاره خانوم نذاشت جواب بدم!نقل قول:
جواب این پست رو پ.خ میکنم برات
درمورد 80000 تا اینم از اعجاز و معجزات قرانه دیگه:31:
نه شوخی میکنم ، اشتباه چاپی بود
من بحث درباره ی جامعه شناسی رو پیش گرفته بودم و توی این تاپیک هم خواه یا ناخواه صحبت از دین میشه ، چون فلسفه به دین ربط داره ، افکار بچه هایی هم که میان اینجا دینی و ضد دین زیاد هست پس صحبت میشه ، حالا اگه نمیشه اینجا بحث کنم ، حرفی نیست ! :11:نقل قول:
درضمن از اول بحث تا اینجا اینقدر حرف از دین مطرح شده که حرفای الان دیگه اصلا به نظر نیاد ، باور نمیکنید برید از صفحه ی اول تاپیک مطالعه کنید ، این تاپیک قدمتش بیش از عضویت شماست !