کاری که با بیتا کردن باعث شد رضایت مندی مردم 100 درصد بشه .
دم نویسنده واقعا گرم دل همه پسرها را شاد کرد .:31:
Printable View
کاری که با بیتا کردن باعث شد رضایت مندی مردم 100 درصد بشه .
دم نویسنده واقعا گرم دل همه پسرها را شاد کرد .:31:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40
کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
خداییش فقط تهش سرنوشت بیتا خییییلی خوب و واقع بینانه تموم شد.
من قبلا حدس زده بودم!!نقل قول:
ولی پایان این قصه عوض شده و بیتا و سعید به هم می رسیدند.ولی چون بدآموزی داشت پایان قصه عوض شد.
کلا این سریال ها به سریال های زودپزی معروفه و مردم ایران هم اغلب بیکار (خودمه میگم) اگر برفک با اهنگ هم هر شب پخش کنند لذت می برند.
این چه حرررررفیه؟!!!نقل قول:
کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
سریال ایرانی بدون عروسی تموم شه...:27:
حالا خوبه واسه سعید یکی رو جور نکردن...
اگر چه انتقاداتی وارد است ولی به نظرم خیلی خوب تموم شد و این قسمت سکانس های بسیار زیبایی داشت.
منم به نظرم بعضی جاهاش خیلی خوب بود .
یکیش اونجا که وید نامه ای که برای مادرش رو نوشته بود برای سعید خوند و هر دوشون همدیگرو بغل کردند و گریه کردند .
یکیش جایی که وحید به عمش زنگ زده و گریه میکرد و میگفت تنها بودم تنها تر شدم
یکیش جایی که محسن تو بیمارستان سعید رو بغل کرد و از پیشونیش مثل یه پدر و با همون حس و حال بوسش کرد . این صحنه
واقعا عالی بود فکر کنم استخری واقعا گریه اش گرفت چون خیلی با حس بود بازی دانیال حکیمی .
یکیش اونجا که مربوط به صحنه شناسایی شهید بود
یکیش اونجا که سعید و پدرش با هم رفتند دعوا و چک سعید رو گرفتند .
یکیش که بنظرم عالی بود یعنی فراتر از عالی بود و بازی فوق العاده دانیال حکیمی بود مربوط به تخت بیمارستان بود که گریه ها و حرف
های عالی و با حس اون من رو هم تحت تاثیر گذاشت و چشم هام پر شد . از وحید هم نگذریم که بازی زیر پوستی :27: خوبی تو اون
صحنه کرد و گریه ی خوبی کرد .
یکیش هم تمام قسمت هایی که توام بود با حرکت گردن شاهرخ استخری . ولی جدا از شوخی خوش تیپ هستش خدایی ولی
خشک بازی میکنه .
اخری هم شاهکار اخر بیتا بود که بد جور ضایع شد اونم با سه تا گردن کلفت بی رحم :21::31:
بنظرم کلاً گند زدند با این سریال ساختنشون.:2:
یه جای این سریال واقعا خنده دار بود:
وقتی که دختر عمو سعید(اگه اشتباه نکنم ریحانه)به باباش(عمو رضا)گفت :بابا علی آقا...بابا علی آقا...
چقدر این دختره مسخرست که به شوهر آیندش میگه علی آقا....... .:31:
در کل فیلم خیلی خوبی بود.:20:
قشنگ تموم شد.
با اون تیکه که بیتا همسایه هاشون رو اورد خیلی حال کردم :31:
ماشالله اکثر دوستان از این سریال حالشون بهم می خوره ولی نمی دونم چرا همش میشینن اینو نگاه میکنند و سریع هم میان تو تایپیک پست میدن اجباری که نیس نگاه نکنید خوب