نقل قول:
بله حل شد ممنونم :11:
Printable View
نقل قول:
بله حل شد ممنونم :11:
دوستان بالارخه نسخهس PC سالم با کرک سالم اومده یا نه ما نفهمیدیم؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
ببخشید من نمیدونم قبلا کسی این سوال رو مطرح کرده یا نه ولی تو یه قسمت از بازی اونجایی که توی یه محوطه بسته چند تا از این احضار کننده ها بالای یه سکو هستند و دستاشونو به هم دیگه دادن!!
راستش من اون دو تا دکمه توی دو سمت دیوارارو فشار میدم بعد یه دستگیره ی زرد از دیوار میاد پایین بعد وقتی از اون میرم اون چند تا احضار کننده ها رو میکشم یه در اون جلو هست که باز نمیشه حتی چند بار دوباره من اون دستگیره رو کشیدم ولی اون دره باز نمیشه!!!!!!! باید چکار کنم؟؟؟؟ دوستان خواهشا زود جواب بدین!!! (اگر screenshot خواستین می تونم بذارم)
............. با تشکر .................
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اون کرک که در پست قبلی دادید:
http://rapidshare.com/files/403109983/PoP.CRACK-SKIDROW.raق
مشکل اون قسمت منو حل کرد اما باگ های اساسی ایجاد میکنه، مثلا یه ذره جلوتر از همونجا که وارد مرحله بعد و اون سالن بزرگ میشه، اصلا حسابی گیج میشم انقدر باگ داره نمیدونم کدوم طرفی باید برم، یا کجا وایسادم الان!:13:
منظورم اینجاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه نمونه باگ خفن که بدجایی هم هست:
حالا این باگ ها رو چه جوری حل نمیکنم، یه کرک اساسی تقریبا بدون باگ سراغ ندارین؟
بفرما دوست عزیز . دقیقا سیو بعد از در هست :نقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/I2KK8EIST2
بچه ها سلام
به یه مشکل جدید برخوردم!!
الان همی آپگریدهارو به غیر ز 3تای وسطی گرفتم avalaible هم دارم وقتی از همه بالایی رو میزنم بعد apply میکنم میاد بیرون 2باره مثه قبل میشه.چرااااا؟؟چرا آپگرید نمیشه
یه چیز دیگه وقتی دوباره از اول شروع میکنیم می پرسه آپگریدهارو میخوای منم میزم yes ولی تو بازی هیچ کدومشون نیست:41:
بعد از گذشتن از در دوباره از کرک قبلی خودتون استفاده کنیدنقل قول:
مشکل حل می شود
سلام
من اینجا گیر کردم :13:
چیکار کنم؟
دوست عزیز برو و بپر روی اون دایره تا اون سکو بیاد جلو و بعد بپر روی دیوار بقلی و بعد باز هم بپرنقل قول:
روی سکو و راست کلیک رو بزن و بالاتر برو تا اون لبه بالای سکو رو بگیری.
شما چه طور متوجه نشدید؛ پس این همه آدم اینجا چگونه بازی رو تمام کردند؟نقل قول:
آره دوست عزیز شما برو بازی رو بخر و کرکش رو از چند صفحه قبل دانلود کن و با خیال راحت بازی کن:11: