من خيلي بهش ور نرفتم ولي با تغيير Aspect Ratio تلوزيون مشکل حل نشد. به هر حال مهم نيست چون من بعيد ميدونم از پلير دستگاه استفاده کنم. ضمنا فعلا تا 2 ماه آينده تو کارتون خوابيده بعدشم تا کل Manual را نخونم دست از سرش بر نميدارم. :31:نقل قول:
Printable View
من خيلي بهش ور نرفتم ولي با تغيير Aspect Ratio تلوزيون مشکل حل نشد. به هر حال مهم نيست چون من بعيد ميدونم از پلير دستگاه استفاده کنم. ضمنا فعلا تا 2 ماه آينده تو کارتون خوابيده بعدشم تا کل Manual را نخونم دست از سرش بر نميدارم. :31:نقل قول:
امروز یه تست صدای دیگه هم از سینمای مدل D7 جی وی سی گرفتم.من قبلا فقط موزیک از این سیستم تست گرفته بودم ولی این سری فیلم تست گرفتم.با توجه به مشکل بدون پایه بودن اسپیکرهای عقب فروشنده صدا رو روی سوراند از جلو و یا به اصطلاح سوراند مرکزی تنظیم کرد و باندها هم همه جلوی تلویزیون چیده شده بود.توی این حالت شرکت jvc خیلی عالی کار کرده و کاملا حس دالبی بودن صحنه رو به بیننده القا می کنه.صدا به زیبایی به عقب پرت میشد و از پشت سر شنیده میشد.افکت ها خیلی واضح و گیرا شنیده میشد،همینطور ساب ووفر بیس میزونی پخش می کرد.
به نظرم کسانی که با چیدمان باندگوها در پشت سر مشکل دارند میتونند از سینماهایی که شرکت jvc با این قایلبت طراحی کرده استفاده کنند و همه باندهارو جلو بچینند.
به نظرم توی این مدل از سینمای خانگی شرکت JVC سنگ تموم گذاشته.صدای بسیار شفاف و قوی ای داره.بعلاوه اینکه پلیرش هم از لحاظ ورودی و خروجی و امکانات و همینطور پخش DVD های خشدار بسیار قوی هستش.
کلا به دوستانی که قصد خرید سینما تو رنج 500 تومن دارند پیشنهاد می کنم حتما صدای این مدل رو هم بشنوند وگرنه ضرر می کنند.البته فکر کنم قیمتش حدود 560 تومن هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحلیل منصفانه ای بود.نقل قول:
من طرفدار موزیک گوش دادن با کامپیوتر هستم و بیشتر به اسپیکر فکر میکردم تا سینما. ولی جدیدا دودل شده بودم.
اینجور که دوستمون مینگن ظاهرا با اسپیکرهای 5 تکه 150 تومنی و یه کارت صدای 50 تومنی میشه صدای این سینماها رو داشت.
دوستانی که از هر دو سیستم تست گرفتن میتونن نظر بدن؟؟
نقل قول:
دوست عزيز ،
اسپيكرهاي pc من ، creative پنج تكه است كه صداي خوبي داره. از سينماي 787 پايونير هم استفاده مي كنم . صداشون به هيچ عنوان قابل مقايسه نيست . البته كارت صداي من onboard هست .
در مورد صداي پايونير 787 شك نكنيد واقعا صداي شفاف و قوي داره. كافيه ولوم رو از 35 بالاتر ببريد تا مفهوم صداي پايونير رو درك كنيد.
از چه نظر قابل مقایسه نیست؟؟ اسپیکر رو وقتی بالا میبرید چی میشه که فرق داره با سینما؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
منم با این مدل کار کردم . خدائیش دیزاین فوق العاده ائی داره . صداش هم خوب بود . فقط همینطور که گفتی ووفر که در برابر RS پایونیر شبیه مگس بود :دی
در کل با قیمت حدود 500 به نظرم میارزه خرید .
مخلصیم
نقل قول:
چه از نظر شفافيت و چه از نظر قدرت صدا قابل مقايسه نيستند. وقتي صداي creative رو از نصف بالاتر ببريد به
هم مي ريزه و شفافيتش كم مي شه . ولي چنين چيزي به هيچ عنوان در پايونير ديده نمي شه .
به نظر من اصلا صدای اسپیکرهای کامپیوتر قابل قیاس با سینماهای درجه 1 توی بازار نیست.صدای یه سیستم خوب که فقط کوبیدن و بلندی نیست.
اسپیکری میتونه قوی عمل کنه که بتونه همه فرکانس های صدارو به زیبایی به نمایش بذاره.من صدای چند مدل از اسپیکرهای کامپیوتر رو شنیذم،صدای لاجیتک 5500 رو هم که فکر کنم الان حرف اول رو میزنه شنیدم ولی بازم صداش در برابر سیستمی مثل rs پایونیر هیچی نیست.صداش خیلی خشک کار شده و خیلی میره تو مخ،گوش دادن با صدای بلند برای چند دقیقه خیلی آدم رو اذیت می کنه.به نظرم خیلی سعی کردن که روی ساب کار کنند،ساب ووفر خوبی داره ولی عالی نیست.
کلا به نظر من نباید اسپیکرهای کامپیوتر رو با سینماها و یا اسپیکرهای دیگه مقایسه کرد چون زیاد جالب نیست همچین مقایسه ای.
ولی در کل هرکس نظری و سلیقه ای داره.این نظر شخصی من بود.
نقل قول:
دوست عزيز ؛
به نظر من اگه شما مي خواييد كه هم كيفيت فوق العاده صدا رو داشته باشيد و هم از كامپيوتر استفاده كنيد ،
يه سيستم سينماي خانگي زير 500 تومن بگيريد و صداي pc رو به اون وصل كنيد .
دوستان به logitech 5500 اشاره كردن . رفتم قيمتش رو از سايت rayaneh.com چك كردم . ديدم زده 450 هزار
تومن!!! كه به نظر من با اين قيمت اصلا به صرفه نيست . من صداي اين اسپيكر رو نشنيدم و از ظاهرش معلومه
كه يه اسپيكر قوي هست اما خيلي بعيده كه صداش رو بشه با يه سينماي خانگي به خصوص با برند پايونير
مقايسه كرد.
منم قبول دارم 5500 به صورت غیر قابل قبولی گرون هست و بیشتر از 350 تومن به اون پول دادن اشتباه محضه. اینم حساب کنید که اون سیستم 4 تا پایه هم میخواد و تمام بلنگو هاش بدین پایه هستند که 4* 30 میشه 120 تومن ناقابل.نقل قول:
فاصله سینماهای قابل قبول با اون اسپیکر حدود 200 تومن هست.
ولی تنها راه چاره برای داشتن کیفیت بالا ، خرید کارت صوتی با خروجی دیجیتال به قیمت 100 تومن "حداقل" و یه سیستم سینمای خانگی هست مثلا RC30 که به عنوان اسپیکر استفاده بشه که این کار هم جیگر شیر میخواد تا از سیستمی با اون قابلیت فقط واسه اسپیکر استفاده کنید.
راه دیگه ای به فکر دوستان میرسه؟؟ برای داشتن صدایی به بلندی و کیفیت RC30 ؟؟ مثلا 1000 وات RMS؟؟
آمپلی خریدن به همراه اسپیکر چقدر هزینه داره؟؟ بدون پلیر RC30 رو چند میشه خرید؟؟
کاش بانه از اینا هم میاوردند حتما میشد با 450 تومن خریدشون:13::41::31:
پی نوشت: تلوزیونی که بانه 1450 هست نمایندگی لطف میکنه با گارانتی 2 ساله میده 2300:18: