نقل قول:فاصله نمی خواد. فاصله رو فقط برای این گذاشتن که اعداد رو راحت تر بخونید.نقل قول:
Printable View
نقل قول:فاصله نمی خواد. فاصله رو فقط برای این گذاشتن که اعداد رو راحت تر بخونید.نقل قول:
کلا این سریال سکانس های جالب زیاد داره اما من دو صحنه هاش خیلی خوب یادمه:
یکی وقتی بابا ی اعتماد السلطه(اون یکی پیرمرده) گفت:من دارم میام یا میرم؟
یکی یگه هم تو قسمت نه بود که زن جهانگیر از باباشاه در مورد ازدواج جهانگیر پرسید:خب شما هیچی بهش نگفتی؟
باباشاه هم گفت:بهش گفتم نامرد برای من هم یکی بگیر!
------------------------------------------------------------------
این مهران مدیری یه تاجر یونانیه که می خواد با دوز و کلک سر اینها رو کلاه بزاره:منبع ویکیپدیا:دی
راستی ما تاریخ داریم امروز از این معلم تاریخمون کل ماجرا رو پرسیدیم.
زمانی که صفویه به حکومت می رسه دو ایل و طایفه (که ترک بودن)به شاه اسماعیل در یک پارچه کردن ایران کمک میکنن.یکی قاجار بوده و دیگری دَ وَ ر لو ها.
در نتیجه شاه اسماعیل به اون ها اجازه میده که در نزدیکی گرگان امروزی حکومت محلی داشته باشن.این قضایا میگذره تا آخر دوره ی زندیه.حدودا 4-5 سال پس از مرگ کریم خان هر کسی بر بخشی حکومت می کرده و دورلو ها هم یک حکومت محلی داشته اند.یعنی این که دورلو ها کل ایران رو زیر نظر نداشته اند.همزمان با دورلو ها شاهرخ در خراسان حکومت میکرده و فرزندان و خانواده ی کریم خان در شیراز حکومت می کرده اند.بعد چهار سال که لطفعلی خان سر کار میاد تقریبا این ها ازبین میره و آقا محمد خان قیام میکنه و لطف علی رو میکشه و قاجار رو به مرکزیت تهران بنا میکنه.دلیل انتخاب تهران هم این بوده که گرگان در پشت البرزه و آقا محمد خان میخواسته که البرز رو به عنوان پشتیبان پایتخت قرار بده.
پس این دوره ی 5 ساله زیاد هم گنگ و نامعلوم نیست اما حاکم کلی بر ایران حاکم نبوده.اما خب خوب وقتی رو انتخاب کرده.
البته اين 3 قسمت بدك هم نبود به نظرم.
بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته:31:) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.
وای خدا این قسمت خیلی خوب بود
تعریف نمیکنم از دهن نیفته
اسم زن روسی شاه خیلی خندست ! کاترین Boymaker ! انصافا اسم گذاری هاشون با حاله و تو سریال های طنز و غیر طنز ایرانی استثناییه
این سه قسمت هم باحال بود!:31:
تائید میشه!:20:نقل قول:
بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته:31:) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.
می دونی بدترین ضد حال توی دنیا چیه؟
اینکه سری 4 "قهوه تلخ" روی میزت باشه اون وقت به خاطر پروژه ای که فردا باید تحویل بدی نتونی نگاش کنی. :37:
آخي حالم گرفته شد ،عيب نداره دوست عزيز عوضش فردا سه تارو باهم ببين:46: موفق باشي:12:
اگه بدترین ضد حال دنیا اینه پس منی که دیشب رفیق جون جونیم مُرد چیه؟ :37:نقل قول:
هی خدا... :45:
جالب اینجاست که فردا حد اقل 3 برابر امروز کار دارم. 110 تا مسئله از کاربرد مشتق باید حل کنم! :37:نقل قول:
خدا بیامرزدش... انصافاً لحظه ی اولی که خوندم بدنم سر شد. انگار این اتفاق واسه دوست خودم افتاده. غم آخرتون باشه. :sad:نقل قول: