دوستان بهای خودروی رانا چه اندازه هست؟ آیا هم اکنون می شه این خودرو رو خرید ؟ وضعیت بهای قطعات و سوخت این خودرو و ... چجوری هست؟ برای خرید در برابر پژو پارس و ال 90 پیشنهاد می شه؟
با سپاس
Printable View
دوستان بهای خودروی رانا چه اندازه هست؟ آیا هم اکنون می شه این خودرو رو خرید ؟ وضعیت بهای قطعات و سوخت این خودرو و ... چجوری هست؟ برای خرید در برابر پژو پارس و ال 90 پیشنهاد می شه؟
با سپاس
29.200 نقدی از شرکت . بله میشه ... ولی نمیدونم تحویلش برا کی باشه.... بهای قطعات با 206 یکی هست.... سوختش هم ما تو شیراز با ترافیک نیمه سنگین بالای 9 میسوزونه! کارکرد ماشین هم 10 هزارتاست.. حقیقت اگه با مصرف پارس کنار بیای ماشین بهتریه... رانا وضعیت داخل ماشین داغونه... مخصوصا این داشبورد مسخره...نقل قول:
ببخشید ولی مصرف پژو پارس چقدر هست مگه؟نقل قول:
بسته به ترافیک هست دیگه ولی حدودا رو 13 لیتر داخل شهر باید فکر کنی!نقل قول:
سلام .میشه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانی بزارید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قا امروز بعد از مدتها بعد از اتمام امتحانات دانشگاه فرصت کردم که با ماشین برم یه دور درست حسابی بزنم -۲۱۰ کیلومتر باهاش رفتم تو جاده ساوه و برگشتم - قبل از اینکه از تهران حرکت کنم باک ماشین رو پرکردم ۳۴ لیتر زدم - بین راه که واقعا شیر بود -هیچ مشکلی نداشت - بسیار نرم و خوب حرکت میکرد تا ۱۶۰ تا هم رفتم باش - خیلی راحت و نرم بود - بیشتر ترسیدم برم - - درضمن از ۱۶۰ به بالا فرمون یه خورده میلرزید - وقتی برگشتم خونه از لحظه ای که بنزین زدم تا در خونه ۲۱۰ کیلومتر کار کرد و ۲ پله بنزینش خالی شد که با فرض باک ۵۰ لیتر و ۸ پله ودر هر پله به طور متوسط ۶ لیتر بنزین - مصرفش میشه چیزی در حدود ۵.۸ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر - که برای تو جاده خیلی خوبه
29.200 نه 30.200نقل قول:
ما دو روزه تحویل گرفتیم ولی دو مشکل اساسی داره 1- آمپرآبش خیلی بالا هست تازه ماشین رو روشن کردی عقربش وسط می ایسته
2-دندش خیلی خشکه
می خواستم بدونم برای بقیه هم همین مشکلات هست یا نه؟
حال این موتور همین هست ، کلا موتور پژو دمای بالا داره و گیرباکسش وقتی گرم بشه نرم عمل میکنه .نقل قول:
دقیقا حرف آقا پویا درسته در مورد دمانقل قول:
ولی گیربکس رو مال ما بد نیست خوبه