شما برای نمایش فریم ریت در بازی کلید"~" در گوشه کیبورد فشار دهید و در کنسول بازی تایپ کنید:نقل قول:
تا بتونید فریم ریت در حین بازی رو ببنید:46:کد:r_displayinfo=1
Printable View
شما برای نمایش فریم ریت در بازی کلید"~" در گوشه کیبورد فشار دهید و در کنسول بازی تایپ کنید:نقل قول:
تا بتونید فریم ریت در حین بازی رو ببنید:46:کد:r_displayinfo=1
دوستان من از از یک مغازه Crysis Warhead خریدم ولی وقتی نصب کردم دیدم همون Crysis هستش :18: خیلی بد شد ، از آن موقع فکر می کنم این بازی وجود نداره ، آیا اینطوره ؟ یعنی این بازی همون Crysis هست ؟
وقتی اینو خوندم دنیا بهم رو کرد!نقل قول:
پلتفرم : Microsoft Windows PC
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نه بابا این بای سری بعد از اون بازیه!اون داستان نومد واینجا داستان سایکو هست!:20:نقل قول:
من این بازیو یه جاش گیر کردم اون آخرا سوار قطار میشیم میریمو میریم تا قطار یه جا وای میسه من میرم پایین یه هواپیمای عجیب غریب یا فضا پیما هم بالاسرمه که از دوستانه خودمونه یه جا فلش سبز رده میرم اونجا هیچی نیست فقط یه برج هست هر چی تیر میزنم آدما رو هم کامل میکشم فایده نداره
چی کار کنم ؟چه جوری میوتونم از نردبان برج بالا برم ؟با چه دکمه ای ؟من هر کار کردم از نردبان بالا نرفت
بله باید بری بالای برج و چیزی رو Use بزنی از نردبان هم میره بالا اگه زیاد کلید ها رو دستکاری نکرده باشی باید F یا E رو نگه داری بروی بالا و انجام بده بعد سریع برگرد کنار ریل تا سوار قطار بشینقل قول:
با تشکر حل شد حالا رفتم سوار قطار شدم قطار رفتو رفت تا یه جا به پل رسید اونجا رو هم رد کد حالا قطار وایساده دیگه نمیره و یه موجوداتی بهم حمله کردند --حالا چی کار کنم ؟هر چی موجودات رو میکشم فابده نداره یه علامت سیز هم تو نقشه هست که تقریبا جلوی قطار رو نشون میده ولی هیچ چی نیست و کشتن موجودات هم فایده ندارهنقل قول:
همونجا که تو جنگلی؟نقل قول:
باید بکشی اون موجوداتو، زیادن اما تموم میشه. همه رو بکش قطار دوباره را میافته.
آره تو جنگلمنقل قول:
مطمئنی ؟خیلیییییی کشتما
حالا ازم امتحان میکنم
قسمت ایستادن قطار دو بار اتفاق میفته.یک دفعه یک سری از این موجودات معلق رو زمین رو باید همه اش رو بکشی .یکی دفعه هم سریع از قطار پیاد شی برسی یه نردبون ازش بالا بری دکمه یا دسته رو بزنی.اگر مشکلت دومی هست از سیو قبلتر برو اگر درست نشد حتما از کرک هست
ممنون حل شد یه 20 دقیقه کشتم تا آخر راه افتاد--حالا یه سوال دیگه رفتمو رفتم تا رسیدم به یه مرحله که تو فرودگاهه و هواپیما و ....نقل قول:
حالا اینجا من رفتم بالا یه برج use رو زدم و فرودگاه بمب باران شد حالا رفتم یه جا که تو نقشه علامت سبز زده اینجا یه موجود چن پای خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی بزرگ میاد طرفم و هی برقی میپاشه بهم رفته تو سوله و هی تیرش میزنم فایده نداره --اینجا باید چی کار کنم ؟؟؟با چی باید تیرش بزنم حتی rpg هم چندتا زدم جوابگو نبود
چی دستور میفرمایید ؟