سلام دوستان
من BitDefender_Internet_Security_2010 را نصب کردم ولی زبان برنامه انگلیسی نیست . چطوری میشه زبانش رو انگلیسی کرد؟
Printable View
سلام دوستان
من BitDefender_Internet_Security_2010 را نصب کردم ولی زبان برنامه انگلیسی نیست . چطوری میشه زبانش رو انگلیسی کرد؟
سلام
توتال سكيوريتي 2010 روي سيستم هست اما اخيرا در task bar ويندوز به صورت اتوماتيك اجرا نميشه و زماني كه دستي هم اجرا ميشه آيكونش در task bar قرار نميگيره!
اين دومين برنامه اي هست كه بايد به صورت اتومات اجرا بشه اما نميشه، آيا ويروسي وجود داره كه باعث همچين مشكلي بشه و يا اينكه ممكن مشكل از ويندوز باشه
در ضمن در صفحه جنرال تاريخ آخرين آپديت رو نميزنه و يكي ماقبل اون رو نشون ميده!
متاسفانه این کار شدنی نیست ، نسخه EN رو میتونید از خود سایت دانلود کنید.نقل قول:
موفق باشید.
نقل قول:
برای آیکون ، این اتفاق زمانی می افته که چند تا از سرویس های بیت غیرفعال باشه.
شما پروسس های بیت رو چک کنید:
این ها باید توی تسک منیجر باشه. اگه نبود یعنی مشکل براش بوجود اومده ، ( میتونه از ویروس هم باشه ) پس یا ریپیر کنید یا نصب مجدد.نقل قول:
xcommsvr.exe
bdss.exe
livesrv.exe
vsserv.exe
bdmcom.exe
bdagent.exe
تاریخ سیستم رو هم به میلادی و کاملا دقیق تنظیم کنید.
موفق باشی
ديروز كه درست نشد، اما امروز در task bar وجود داره و در تسك منيجر هم 2 پروسس از پروسس هاي ذكر شده موجوده، نميدونم مشكل از سيستم يا ويروس:13:
تاريخ سيستم هم دقيق و درست.
ممنون.
سلامنقل قول:
توتال سكيوريتي 2010 روي سيستم هست اما اخيرا در task bar ويندوز به صورت اتوماتيك اجرا نميشه و زماني كه دستي هم اجرا ميشه آيكونش در task bar قرار نميگيره!
دوست من ، بیت دیفندر این مشکل رو داره ، من با ورژن 2010 به این مورد برخورده بودم و با 2011 هم به این
مشکل برخورد کردم ، بدون هیچ دلیلی اینطور میشه و بازم بدون هیچ دلیلی درست میشه ( البته از نظر ما دلیل
نداره شاید هم داشته باشه ) .
نقل قول:
يعني باگ نرم افزاره؟ شما چه ويندوزي استفاده ميكنيد؟ من مشكل ديگه اي هم با بيت دارم و اون اينه كه يه زمانايي خاكستري ميشه و سيستم سرعتش به شدت پايين مياد، من فكر ميكردم به خاطر اين هست كه بيت ديفندر با سخت افزار سيستم درگير هست و باعثش اين قضيه است اما اين مشكلي كه قبلا ذكر كردم به تازگي به وجود اومده!
سلامنقل قول:
راستش من از ویندوز 7 و 64 بیتی استفاده میکنم و این مشگل دومی رو ندارم ، در مورد باگ بودنش هم دوستان صاحب
نظر باید راجع بهش نظر بدن .
BitDefender Antivirus 2011 New License
23/10/2010
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
0D62AD8C9868FA6A0EE6 / 322 Day
9BE1C0470D161546D470 / 320 Day
CBCBF4F81C437BA78116 / 319 Day
سالم و خسته نباشید،
من همیشه آنتی ویروس هام رو اوریجینال می خرم.
تا ماه قبل از آنتی ویروس Avira استفاده می کردم وقتی لیسانسم تموم شد و خواستم که دویاره بخرم گفتن که Avira ایران رو تحریم کرده و به کاربرهای ایرانی لیسانس نمیده.
با توجه به Review این سایت :
کد:http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/v2/index.html
تصمیم گرفتم برم سراغ BitD و اون رو به مبلغ 26 هزار تومان تهیه کردم.
الان قدر Avira رو می دونم چون متاسفانه سرعت سیستمم رو خیلی پایین آورده و موقع بازی آنلاین Ping بالایی دارم..
و اینکه بعد از هر آپدیت سیستم باید ری استارت بشه و..
ممنون می شم اگه راه حلی برای مشکل من دارید بفرمایید. :11: