نقل قول:
ممنون
بدون ایموبلایزر وترمز ABS هم داره فقط فرمان هیدرولیک باشه ؟ این قیمت نمایندگیه یا بازار ؟
Printable View
نقل قول:
ممنون
بدون ایموبلایزر وترمز ABS هم داره فقط فرمان هیدرولیک باشه ؟ این قیمت نمایندگیه یا بازار ؟
خواهش میکنم!نقل قول:
داره ولی قیمت اون رو الان نمیدونم! این قیمت مال نمایندگیه!
خواهش میکنم!نقل قول:
داره ولی قیمت اون رو الان نمیدونم! این قیمت مال نمایندگیه!
دوستان ، میشه به من قیمت هیوندای اوانته رو بگید ؟ (صفر ) یا ( کارکرده 87-88)
آوانته اتوماتیک : ٢٨٢٠٠٠٠٠ توماننقل قول:
آوانته دنده ای : ٢٥٠٠٠٠٠٠ تومان
این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟ پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
من یک ماهه دنبال این خودرو میگردم 50 نمایندگی در گیلان و سه نمایندگی تهران که تماس گرفتم ازش خبر نداشتن.
کسی میدونه کدوم نمایندگی داره؟
لطفا با ذکر کد نمایندگی و شماره تماس بهم معرفی کنید.
خب منم تا حالا ندیدم :دینقل قول:
این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟ پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
من یک ماهه دنبال این خودرو میگردم 50 نمایندگی در گیلان و سه نمایندگی تهران که تماس گرفتم ازش خبر نداشتن.
ولی میگن قراره ثبت نام بشه!
آقا كسي قيمت دقيق گل سفيد صفر پلاك شده رو ميدونه ؟ من يه دونه دارم ميخوام بفروشمش قيمتاش خيلي پرت و پلاس از 17400 تا 18200 .
ببخشید دوست من! لحن شما یخورده زیادی بده!:41:نقل قول:
از خودم که در نمیارم! حتما از جایی پرس و جو کردم که یه همچین قیمت مضخرفی رو که فقط سایپا اعلام میکنه اینجا گذاشتم! اگه قرار بود از خودم بگم رندش میکردم مینوشتم 8.200!نقل قول:
این قیمت ها رو از کجا میارید شما؟
دلیل نمیشه هر بخشنامه فروشی که به نمایندگی ها ابلاغ شد شما اول ازش خبردار بشید!:13:نقل قول:
پراید صبا با فرمان هیدرولیک و ABS رو کدوم نمایندگی داره که من خبر ندارم؟
قيمت روا و پرايد صبا وپرايد صبا فرما هيدروليك و absوپرايد141؟