670 تومن مفته. تو ايران 6 ماه ديگه هم به اين قيمت نميرسه !:10:نقل قول:
Printable View
670 تومن مفته. تو ايران 6 ماه ديگه هم به اين قيمت نميرسه !:10:نقل قول:
من میگم چند نفر بشین و با مهران هماهنگ کنید پول بیلیتش رو هم بدین تا براتون گوشی بیاره ایران.10 نفر بیشتر هست که بخواد.فکر کنم با این کار باز هم قیمتش نسبت به ایران کمتر در بیاد.جدی نگیرید.شوخی بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه پس شوخی کردم :31:نقل قول:
بستگی داره از کجا بخری. اگر مستقیم بری داخل یک فروشگاه بزرگ الکترونیکی که کلی کارمند داره و پول برق و
مالیات اون فروشگاه رو میده خب معلومه که گرون میشه. حدودا میتونم بگم در این فروشگاهها از 800 هزار تومن
میدن تا 850 هزار تومن چون باز هم فروشگاه تا فروشگاه فرق میکنه.
اما اگر کسی در اینترنت بگرده با قیمت پایینتری میتونه این گوشی رو بخره. چون کمپانی و شرکت هایی که از طریق
اینترنت جنسهاشون رو میفروشن خیلی از مخارج اضافه مانند حقوق کارمندهای اضافی، پول برق، پول اجاره با مالیات
رو ندارن به همین دلیل جنسهای اینترنتی در سوئد ارزونتر از جنسهایی است که مستقیم بری مغازه بخری.
در اینترنت هم حدودا 670 تا 80 هست تا همون حوالی 800 / 850 چون باز هم سایت هست تا سایت. بستگی داره
از کدوم سایت و یا شرکتی اونو بخری. اما من مطمئنم قیمت ایرانش همون حوالی 750 تا 800 هزار میشه. چون
این قیمتی هست که همین الان داره بفروش میره.
آره منم پولارو میگیرم و یه مغازه موبایل فروشی واسه خودم باز میکنم.. :31: جدی نگیرید شوخی بود ..:46:نقل قول:
ما هم امروز صاحب این گوشی شدیم.
در کل از راهنمایی همه دوستان و بخصوص مهران جان تشکر میکنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
ایران خریدی؟؟؟
چند؟؟؟
از دبی برام اوردن 950 تومن در اومد.نقل قول:
مارک باشه نینجا جان
ریویوی بهترین سیمبیان (i8510) در مقابل یکی از بهترین ppc ها
كوش؟نقل قول:
ریویوی بهترین سیمبیان (i8510) در مقابل یکی از بهترین ppc ها
يادت رفت لينك بدي يا من نفهميدم چطور شد؟
اینم قیمت دیجی کالا
قيمت : 1190000 تومان - با گارانتی خدمات 18 ماهه پارسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]