حرفه ای ها میگن که دیگه دوره 6975 به سر اومدهنقل قول:
و اینکه توی ولوم های بالا جیغ میزنه
من از هرکسی پرسیدم نظرش روی 718 بوده
چه برسه کد ex !! :11:
حرفه ای ها میگن که دیگه دوره 6975 به سر اومدهنقل قول:
و اینکه توی ولوم های بالا جیغ میزنه
من از هرکسی پرسیدم نظرش روی 718 بوده
چه برسه کد ex !! :11:
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مر30!!
آخه باید یه سقف بودجه ای در نظر بگیریننقل قول:
این بهترین ها آمپ هم لازم دارن
ندارن؟؟
درست میگید!!!من میخوام بدون پخش(7150)،تقریبا 400 در بیاد!!!!برای پراید هاچ بک،همشون پیونر باشه خیلی خوبه!!راستی بیشترین ملاکم باس با کیفیت و خلاصه کیفیت از همه چیز برام مهمتره!!!!!!در مورد 7150 هم توضیح بدید!!!!!!نقل قول:
با تشکر فراوان!!!!!!
دوستان تا حالا اسم آمپیلی فایری به اسم VOX Power VX-2200 شنیدن یا دارن یا دیدن؟؟؟
ممنون
من که تا حالا همچین چیزی نشنیدم و ندیدم!
احتمالا از این مارکهای چینی هست که روش دو تا پرچم آمرکا چاپ کردن و میدن به مردم!
اگز همچین مارکی باشه من یکی تا حالا نشنیدم....بقیه دیگه خودشون میدونن!
این نتایج جستجوی سایت گوگل:
واقعا خنده داره!!!
نقل قول:
کد:http://www.google.com/#hl=en&safe=off&ei=rWaFSqnhDoiunQOXodXLBA&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%22VOX+Power+amplifier+%22&spell=1&fp=1d3438fbc28dc0ec
چي شد كسي نظري ندارههههههههههههههههههههه هههنقل قول:
به نظر من کامپ برای سیستم های حرفه ای بهتر است و تا رنج 700-800 تومن اگر از کواکسیال استفاده کنید بهتر است .نقل قول:
اما اگر بتونی کیک پنل خوب برای کامپ درست کنی و جاساز کنی فکر کنم کامپ بهتر باشه.
اگر ضبطت خروجی ساب داشته باشه البته که خوب صدایی میده .نقل قول:
گرفتن صدای خوب از ساب بیشتر به ساخت باکس و انتخاب امپ و ساب بستگی داره تا به چیزه دیگه.:27:
کلا حرفه ای ها پایونیر یشنهاد نمیکنند و فقط مغازه دارها میگن که پایونیر خیلی خوبه .البته ضبط های پایونیر تو ایران حرف اول را میزنند و ضبط خوبی انتخاب کردی.نقل قول:
در مورد باند بهتر دنبالگزینه های مثل 1070 یا dls10730 یا infinity 693.7 یا 953 یا 963 jbl یا.... بگردی
ساب هم بنا به بودجن بهت معرفی میکنم.