درودنقل قول:
مجله علم و الکترونیک 2 ماه پیش همه شون رو بررسی کرده بود.
الانم شما مطب زیر را ببینید:
کد:http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm
Printable View
درودنقل قول:
مجله علم و الکترونیک 2 ماه پیش همه شون رو بررسی کرده بود.
الانم شما مطب زیر را ببینید:
کد:http://www.techsupportalert.com/best-free-anti-virus-software.htm
از دوستان کسی اطلاعی در این زمینه نداره ؟!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز, کلا آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی Avira دو نوع آپدیت داره. یکی آپدیت خود برنامه است و یکی هم آپدیت دیتابیس برای تشخیص آلودگی های جدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر منظور شما از غیر فعال کردن آپدیت و قرار دادن تیک در گزینه سوم همین عکس بالا باشه باید بگم که این قسمت فقط آپدیت برنامه رو غیر فعال میکنه نه دیتابیسش رو. یعنی اگر نسخه جدیدی از برنامه اومد اون رو اتوماتیک دانلود نمیکنه و شما میتونید از همین نسخه ای که دارید استفاده کنید. چون نسخه های جدید همیشه دلیل بر بهتر بودنشون نیست و گاهی نسخه های قدیمی خیلی سازگارتر و بهتر بر روی سیستم کار میکنند. مثل همین نسخه 9.
شما برای غیر فعال کردن آپدیت Database یا میتونی از روشهایی که در صفحه قبل گفتم عمل کنی که در اون صورت روش پیشنهادی من از طریق Sytem local policy خواهد بود. اما اگر از خود Avira میخوای اقدام کنی باید بری قسمت Administrator و بعد برو به قسمت Scheduler . اونجا یک دستور وجود داره به اسم Daily Update. کلا برای غیر فعال کردن آپدیتش میتونی تیکی رو که در روبروش وجود داره رو برداری. اما اگر خودت میخوای مدت زمان آپدیت شدنش رو تغییر بدی و مثلا بکنیش هفته ای یک بار و یا هر چند روز یک بار اونوقت روی Daily Update کلیک راست کن و گزینه Edit Job رو بزن. یک پنجره برات باز میشه که در اونجا همه چی مشخصه و شما با تعیین کردن ساعت و تاریخی که دوست دارید و همچنین تکرار شدن آپدیت در صورت عدم روشن بودن کامپیوتر رو میتونید اینجا تعیین کنید.
نکته || در نسخه های مجانی نمیتونید مدت زمان اتوماتیک آپدیت شدن دیتابیس رو از یک روز کمتر تعیین کنید و روزی 1 بار آپدیت اتوماتیک اجرا خواهد شد. اما در نسخه های Premium و Security Suite محدودیتی وجود نداره.
من تا اینجا تونستم راهنمایی کنم و در مورد پورت بستن پورت هم نمیتونم توضیحی بدم چون خودم Avira ندارم و در اینترنت هم نتونستم عکسی پیدا کنم تا بتونم ازش برای پی بردن به همچین تنظیماتی مطلع بشم. اما اگر شما در قسمت فایروالش بتونید چیزی به اسم Edit Rules و یا خود Rules پیدا کنید از این قسمت با کاستوایز کردنش میشه یک کارهایی کرد چون در اکثر فایروال ها همینطوره و فقط GUI فرق میکنه اما در اصل کارکردشون در این نوع تنظیمات یکیه. :10:
ویرایش....
خب فکر کنم با عکسی که پیدا کردم بتونم تا حدودی راهنمایی کنم.
اولین کاری که شما باید بکنید اینه که تیک قسمت Expert رو در قسمتی که در عکس بالا مشخصه بزنید تا تنظیمات پیشرفته فعال بشند. اونجا در قسمت فایروالش دنبال قسمتی به اسم Adapter rules بگردید. بعد هم دنبال قسمتی به اسم incoming Rules در Adapter Rules باشید. Add rule را بزنید و حالا در پنجره باز شده باید قسمت هایی وجود داشته باشه از این قبیل...
تعیین کردن نوع پروتکل یعنی TCP یا UDP
اسم Rule جدیدی که میخواهید درست کنید.
تعیین کردن نوع پورت یعنی پورتی که میخواهید باز یا بسته بشه از نوع Local است یا Remote.
Deny یا َAllow کردن هم باید وجود داشته باشه.
بیشتر از این عکسی گیر نیاوردم. اما امیدوارم تا همین جا بتونه کمک بکنه.
سلام ...
بسیار عالی بود دوست من :10:
ممنونم.:20:
دوستان نسخه ی رایگان این آنتی ویروس ایا قابلیت web shield که توی اوست هست رو داره؟
نه عزیز نداره.
من دارم اویرا نسخه ی خانگی رو دانلود میکنم.این انتی ویروس در مقابل صفحاتی که من باز میکنم و فایلهای دریافتی و ارسالی که من دارم چه جوری از سیستمم محافظت میکنه؟؟؟
اگه این کار رو نمیتونه بکنه پیشنهاد شما برای استفاده از این نرم افزار چیه؟
نسخه رایگان به علاوه ی یه برنامه ی دیگه
یا نسخه ی کامل کرک شده ؟
اگر به تاپیک مقایسه ها بری میبینی که از لحاظ Performance بالاترین هست. همچنین هوشه مصنوعیه عالیی داره(تو تست ها اوله اما False Positiveهم داره) و اط لحاظ تکنولوژیهایی مثله HIPS آویرا اوله.(گرچه HIPS نداره!)
در مقابل ویروسهای فلش و ...
کرک شدش که گیرت نمیاد!!!نقل قول:
نسخه رایگان به علاوه ی یه برنامه ی دیگه
یا نسخه ی کامل کرک شده ؟
با یه فایروال مثله outpost , Anti-malware,..
پیروز باشید.
ممنون دوست عزیز به یک سوالم جواب ندادید وقتی که اینترنت هستم و وب گردی میکنم در مقابلی فایلهای رسیو و سند من چطوری از سیستم من محافظت میکنه؟ممنظورم اینه که قبل از اینکه ویروس وارد سیستمم بشه از اون جلوگیری کنه .اوست که وب شیلد داره که بعضی وقتا به دردم میخوره
شما هم از نسخه ی رایگان ان استفاده میکنید؟کدوم فایروال با این سازگاری بیشتری داره و قابلیت ضد جاسوسی و امنیت وب گردی رو فراهم میکنه یعنی قبل از اینکه ویروس بیاد داخل سیستم جلوش رو میگیره
سلام
كسي آدرس Key واسه Avira Premium نداره؟