ببخشید اینجا تاپیک sims2 هست یا کلاس آموزش خیاطی!:18:
من یکم گیج شدم.یادم باشه دفعه بعد الگوهامم بیارم همرام.:31:
:20:راستی خط اطو رو چیکار کنیم؟؟!
Printable View
ببخشید اینجا تاپیک sims2 هست یا کلاس آموزش خیاطی!:18:
من یکم گیج شدم.یادم باشه دفعه بعد الگوهامم بیارم همرام.:31:
:20:راستی خط اطو رو چیکار کنیم؟؟!
دارم فتوشاپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم باید چیکار کنم تا اون عکسه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جا هم نزدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگو باید چه جوری اون رو درست کنم:19::19:
اینجا همه اسم هم رو میدونن دیگه اسم منم میدونن ولش:11:نقل قول:
دیگه چه کنیم:10:
تو بگو من باید چه جوری عکس لباس لارا رو بندازم روی اون یکی عکس برات یک لباسی درست کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط redblood [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا تاپیک sims2 هست یا کلاس آموزش خیاطی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکم گیج شدم.یادم باشه دفعه بعد الگوهامم بیارم همرام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی خط اطو رو چیکار کنیم؟؟!
خوب اینجا کلاس خیاطی ساخت لباس پچ سیمز2 بیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط اتو خودش میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ما داريم براي سيمزا لباس ميسازيم به نظر شما جالب نيست؟:40:نقل قول:
پس بگو فوتوشاپ يادم بده ديگه! من بايد يه ساعت برات توضيح بدم!!! بايد اون دكمه اي كه يه مربع خط چين رو نشون ميده رو بزني بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همون قسمت از لباس لارا رو كه ميخواي ببري علامت بزني بعدش اون يكي علامت كناريش رو ميزني همون فلشه بعد اون قسمت علامت گذاري شده رو مي گيري ميبريش توي اون يكي عكسه گرفتي چي شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کدوم عکس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فتوشاپ یک چیزایی بلدم ولی این رو نمیدونستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا حالا میزنی؟:19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:
نگاه کن صورتم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :19::19::19::19::19::19:
خوب ادامه درس رو کی میدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت خانم علاقمند به پچ درست كردن مشقشون رو انجام دادن!:27:نقل قول:
عكس شماره يك رو گفتم!
خوب من یک سوال بکنم برم پچ رو آماده کنم:31:نقل قول:
چه جوری باید این قسمتی که بدن لارا معلومه رو از بین برد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو جواب بدی من میرم سراغ درست کردن پچ:40::40::40::40:
سلام جمعیتآقا این کارا که شما می کنید چطوریه؟خیلی سخته مگه نه؟ بدون فتوشاپ هم میشه این کارا رو کرد؟ مثلا با paint
بعد هم این پک ها که میگید این سایت داره و رو 2 تا دی وی دیه رو از کجاش باید بگیرم؟برام پست میکنن؟شما سیمز جدید رو از کجا دنلود کردید؟
مرسی
اصلا کاره سختی نیست درست کردن پچ فقط یک چیزی میخواد: صبر و حوصله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سیمز جدید رو از توی گوگل اسم سیمز رو سرچ کن آخرش هم یک رپید شیر هم بزار همه چی درست میشه برات کلی آدرس میاره برو دانلود کن:10: