بزار هرچی دلشون میخواد بگن:46:نقل قول:
من اینقدر حال می کنم که این مخالفای چلسی حالشون گرفته میشه:27:
Printable View
بزار هرچی دلشون میخواد بگن:46:نقل قول:
من اینقدر حال می کنم که این مخالفای چلسی حالشون گرفته میشه:27:
من هم امیدوارم چلسی ببره ... این منچستر بدون جام می موند چه حالی میداد ......
منم تبریک میگم.نقل قول:
همش به خاطر اینه که عادل فردوسی پور لیورپولی هستش.
باور کن.
میشایل بالاک هافبک آلمانی چلسی پس از بازی با لیورپول گفت:احساس بسیار خوبی دارم.
بالاک پس از صعود چلسی به فینال جام باشگاه های اروپا گفت:"بازی بسیار سختی بود ولی ما یک پیروزی شیرین را کسب کردیم که احساس بسیار خوبی را به بازیکنان داد.حضور در فینال این رقابت های یک افتخار بزرگ است که ما به آن دست یافتیم.زمانی که بازی 1-1 بود بازیکن حریف روی من خطای پنالتی انجام داد که کاملا واضح بود و داور نیز آن را دید و فرانک لمپارد با اینکه فشار زیادی بر روی او بود توپ را وارد دروازه کرد چون او یک پنالتی زن ماهر است.هم اکنون دو تیم از بزرگترین تیم های دنیا در فینال هستند و در لیگ هم رقابت بسیار فشرده ای دارند که باعث حساس تر شدن رقابت های این دو تیم می شود.هم ما هم منچستر یونایتد فصل بسیار خوبی داشتیم و باید ببینیم در آخر کدام قهرمان خواهیم شد.من لیگ آلمان را کسب کرده ام و می خواهم امسال هم لیگ انگلیس هم جام باشگاه ها را کسب کنم فصل پیش ما در لیگ موفق نشدیم و من زمانی هم که در بایرن لورکوزن بودم در فینال جام باشگاه ها موفق نشدیم پس امسال من می خواهم این دو جام را کسب کنم نه تنها من می خواهم بلکه تمام تیم این را می خواهند."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از پایان بازی دیشب و صعود چلسی به فینال لیگ قهرمانان در رختکن چلسی غوغایی بر پا بود و بازیکنان سر از پا نمی شناختند.
پس از آن که چلسی موفق شد برای اولین بار به فینال مسابقات لیگ قهرمانان اروپا راه یابد بازیکنان چلسی با هم جشن گرفتند و خوش حالی خود را ابراز کردند . ریکاردو کاروالیو که هفته پیش در آنفیلد بهترین بازیکن زمین شناخته شد و جزو لیست کنترل دوپینگ یوفا قرار گرفته بود گفت : از همان آغاز بازی هم در این فکر بودم که چه گونه در پایان بازی شادی کنیم چون مطمئن بودم که ما پیروز و فینالیست خواهیم شد . من به دلیل آن اشتباه مقابل منچستر یونایتد روحیه ی خوبی نداشتم ولی تمام تلاشم را کردم و به نظرم بازی مورد قبولی انجام دادم .
برای ما صعود به فینال لیگ قهرمانان بسیار مهم بود و حالا که فینالیست شدیم باید باز هم تلاشمان را بکنیم تا برای اولین بار جام قهرمانان اروپا را بالا ی سر ببریم . من یک بار با پرتو قهرمان شدم و می دانم که قهرمانی در همچین جامی چه لذتی دارد و دوست دارم با پیراهن چلسی هم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کنم .
او باور دارد شانش نبود که چلسی را پیروز کرد و گل ریسه نبود که موجب صعود چلسی شد بلکه پشت کار و تلاش تیم دلیل این موفقیت ها بوده و افزود که برد منچستر یونایتد هم خیلی در روحیه ما تاژیر گذاشت و باعث شد که این بازی را با اعتماد به نفس بالا تری انحام دهیم . کاروالیو در باره ی لمپارد گفت : او واقعا هم تیمی خوبی است و نمی توان نقش کلیدی او در بازی دیشب را انکار کرد و با آن که یک هفته هم از مرگ مادرش نمی گذرد توانست همان بازی خوب همیشگی حتی بهتر از همیشه اش را انجام دهد .
آورام گرانت سرمربی تیم فوتبال چلسی ٬ بازی تیمش مقابل لیورپول را بازی ای سخت اماخوشحال کننده خواند.
آورام گرانت که به عنوان اولین مربی کاری را کرد که خوزه مورینیو نتوانست انجام دهد و برای اولین بار چلسی را به فینال جام قهرمانان اروپا رساند ٬ در کنفرانس خبری بعد از بازی اول از همه در مورد فرانک لمپارد که بعد از غم فوت مادرش خوش درخشید و یک گل هم زد اینچنین گفت :" فرانک یک دلاور است ٬ زیرا او برای از دست دادن مادرش بسیار ناراحت است و چنین اتفاقی در چند روز قبل برای او افتاده است که تصمیم گیری برای او آسان نبوده است . اما او تصمیم به بازی گرفت ٬ خوب بازی کرد و اکنون کمی خوشحال خواهد بود"
گرانت در ادامه گفت :" رافا ( بنیتز ) مربی فوق العاده است ٬ با تاکتیک های فوق العاده ٬ که بازی کردن در مقابل تاکتیک های او بسیار سخت است . ما به تمام تیم آنها باید دقت می کردیم ٬ زیرا تک تک آنها عضوی از تاتیک های اوست "
وی ادامه داد:" ما بازی را کنترل کردیم ٬ دو مقعیت گلزنی در اوایل وقتهای اضافه بازی داشتیم . در چنین بازیهایی ٬ جزئیات کوچک ممکن است به مشکل تبدیل شود . ما بسیار بهتر بودیم و زمانی که ما گل دوم و بعد از آن گل سوم را به ثمر رساندیم بازی تمام شد "
در ادامه مصاحبه مطبوعاتی رافا بنیتز اینچنین گفت : " من نمی فهمم که چرا چلسی در بازی نیمه نهایی شکست می خورده است " که گرانت سریعا می گوید :" امسال لیورپول اکنون تیم خوبی دارد و یکی از بهترین تیمهاست زیرا آنها بازیکنانی چون تورس ٬ بابل و بنایوم را در اختیار دارند که داشتن آنها برای هر تیمی مفید است و ما هم آنها را به سختی بردیم "
در ادامه مصاحبه رافا بنیتز از عملکرد بازیکنان خوب از جمله تورس ابراز نازضایتی کرد.
جان تری کاپیتان چلسی از گرانت حمایت کرد و خواستار ماندن او در چلسی شد.
جان تری درباره آورام گرانت سرمربی چلسی گفت:"به جدول لیگ نگاه کنید ببینید که ما از وقتی که مربی عوض شد چه عملکرد خوبی داشتیم و هم اکنون به منچستر یونایتد رسیدیم در حالی که اختلاف زیادی با صدر داشتیم.
گرانت به همراه دستیارانش کار بزرگی را انجام دادند که ما سالهای گذشته موفق به انجام آن نشده بودیم.به نظر من گرانت شایسته ستایش است زیرا کاری را کرد که در تاریخ باشگاه هیچ مربی موفق به آن نشده بود.
ما واقعا صعود بسیار خوبی در باشگاه داشتیم که البته همه آن کار گرانت نبود کاره بازیکنان و دستیاران گرانت نیز بود که ما را به اینجا رساندند.ما دارای بازیکنان بزرگی هستیم که گرانت آنها را بسیار خوب هماهنگ کرد و انگیزه زیادی به آنها داد"
آورام گرانت گفت:در قدرت و بی نقص بودن وستهام شکی نیست.
گرانت پس از رساندن چلسی به فینال جام باشگاه ها و یک قدمی قهرمانی در لیگ گفت:"در قدرتمند بون تیم وستهام و سرمربی آن هیچ شکی نیست و آنها در سه چهار بازی آخر همیشه منچستر یونایتد را شکست دادند و ما می توانیم از این فرصت استفاده کنیم.
ما هفته بسیار سخت و شیرینی را پشت سر گذاشتیم و دو تیم بزرگ را شکست دادیم و تمام تلاشمان را برای قهرمانی در این جام ها می کنیم.ما هر بازی بهتر می ویم و شاید در اوایل بازی های بدی داشتیم ولی هم اکنون بسیار خوب بازی می کنیم و دو تیم قدرتمند به همراه دو مربی بزرگ را شکست دادیم.من همیشه با خودم فکر می کنم هنوز بهترین هفته نرسیده است و به با این حال هواداران هیچ وقت 30 آپریل روزی که چلسی به فینال جام باشگاه ها خواهد رفت را فراموش نخواهند کرد روزی که یک پله بزرگ برای چلسی برداشته شد.
دروگبا نیز در این بازی بسیار خوش درخشید و به نظر من او تمام توانش را برای چلسی می کند و بهتر است در باشگاه بماند چون در چلسی بسیار موفق است با این حال باشگاه های زیادی به دنبال او هستند.همچنین من از تمام بازیکنانی که در زمانی که ما بازیکنان اصلی خود را نداشتیم به ما کمک کردند تشکر می کنم مخصوصا رایت فیلیپس که من در رسانه ها خواندم که از بازی نکردنش ناراحت است ولی بهتر است این را به من بگوید نه به رسانه ها.همچنین از دروازه بان های ذخیره تیم که عملکرد خوبی داشتند"
البته وستهام 4-1 به منچستر باخت:27:نقل قول:
شانس قهرمانیمون فکر کنم 1 درصد باشه:27:
ولی تا آخرین نفس می جنگیم:46::5::10:
جو کول هافبک تیم فوتبال چلسی بازی آینده تیمش مقابل نیوکاسل را دیداری برای جبران فصل گذشته دانست.
جو کول در مصاحبه ای قبل از دیدار خارج از خانه تیمش مقابل نیوکاسل گفت :" ما در فصل پیش نتیجه بدی در مقابل نیوکاسل بدست آورده ایم ." ( دیدار تیمهای نیوکاسل و چلسی در فصل گذشته ۰ بر ۰ مساوی شده است در حالی که در آن برهه از زمان چلسی ۲ امتیاز با صدر جدول فاصله داشت )
کول ادامه داد:" ما در آن بازی میشائیل بالاک را به خاطر مصدومیت شدیدش از از دست دادیم و روز خوبی را پشت سر نگذاشتیم . امسال می رویم تا گذشته را جبران کنیم ٬ من پیش بینی می کنم که منچستر یونایتد برابر وستهام پیروز خواهد شد که ما نیز باید برنده باشیم تا تکلیف قهرمان امسال در روز آخر لیگ مشخص شود.
کول گفت:" ما فابلیت های ایده آلی داریم و می توانیم خارج از خانه نیز به خوبی بازی کنیم . امیدوارم تاکتیک انتخابی نیوکاسل برای کسب امتیاز باشد چون بازی برای ما هم ۳ امتیاز دارد برای آنها هم همین امتیاز را دارد . طرفداران آنها می آیند که بازی هجومی تیمشان را ببینند و آنها می خواهند که یار منچستر یونایتد باشند برای کسب امتیاز از چلسی"
جو کول در خصوص بات و اسمیت بازیکنان سابق منچستر یونایتد در تقابل داف و جرمی بازیکنان سابق چلسی گفت :" جری بازیکن فوق العاده ای برای چلسی بوده است ٬ او پیروزی های مهم و با ارزشی را داشته است . داف نیز در چلسی تبدیل به افسانه شده است ٬ بازیکن فوق العاده و انسانی خوب است ."
کول در آخر گفت :" مشخص است که کیگان بازیکنان بزرگ و خوبی دارد . کیگان بازیکن موفقی نیز بوده است . من با او کار کرده ام و می دانم که مربی خوبی است . شاگردانش می دانند که چگونه به خوبی فوتبال بازی کنند و من را متعجب نمی کند اگر آنها شناور و زیبا بازی کنند"