پس از كسب مقام نخست جام جهاني باشگاهها
وين روني: براي قهرماني آمده بوديم
رقابت هاي جام جهاني باشگاه ها در سال 2008 با قهرماني تيم منچستر يونايتد به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين رقابت ها يكشنبه شب با برتري يك بر صفر منچستر يونايتد برابر ليگا دكوئيتو خاتمه يافت كه وين روني مهاجم جوان يونايتدها تك گل تيمش را برابر حريف اكوادوري به ثمر رساند.
روني كه در پايان مسابقات اين دوره به عنوان بهترين بازيكن رقابت ها شناخته شد، پس از قهرماني گفت و گويي با سايت فيفا انجام داده كه در زير مي آيد:
* در پايان بازي هواداران سرودهايي سر مي دادند كه در آن از منچستر يونايتد به عنوان قهرمان انگليس، قهرمان اروپا و قهرمان جهان ياد مي كردند. چه حسي نسبت به اين مساله داري؟
خوشحالم. قهرمان جهان شدن حس فوق العاده اي به همراه دارد. پس از 10 نفره شدن، بازي دشواري داشتيم كه پيروزي در اين ديدار باعث خوشحالي زياد من شد. قهرماني در اين رقابت ها دستاورد بزرگي براي من و كل باشگاه محسوب مي شود. براي كسب عناوين به منچستر آمدم، بنابراين قهرماني در ليگ برتر، ليگ قهرمانان و اكنون جام جهاني باشگاه ها در يك سال بي ترديد استثنايي است. همه ما از بابت آن احساس غرور مي كنيم.
*در مورد عملكرد تيم "ليگا دكوئيتو" چه نظري داريد؟
آنها تيم خوبي بودند، خوب توپ را به گردش در مي آوردند و پس از اينكه 10 نفره شديم حفظ توپ كرده و كار را براي ما سخت كردند. آنها با آبرو ظاهر شدند. با اين حال، فكر مي كنم ما فرصت هاي بهتري به وجود آورديم در نتيجه با وجود 10 نفره شدن احساس خوش بينانه اي داشتيم. از طرفي، تيم ما بسيار خوب دفاع مي كند و من همواره احساس مي كردم كه تيم ما قابليت پيروزي در اين ديدار را دارد و در نهايت هم همين اتفاق رخ داد.
*به هر حال، در مواقع نياز هم دروازه بان شما وظيفه اش را به خوبي انجام داد.
ادوين (فان در سار) فوق العاده بود. او همانند بازي نخست واكنش هاي فوق العاده اي از خود نشان داد. او يك دروازه بان در سطح جهاني است. با وجود "فان در سار" ما مي دانيم كه پس از به ثمر رساندن گل، او از دروازه تيم به خوبي محافظت خواهد كرد. حضور فان در سار در تركيب تيم تاثير بسياري دارد.
* در مورد "خوسه سوالوس" دروازه بان حريف چه نظري داري؟ وقتي او چندين بار مانع از گلزنيات به ويژه در نيمه نخست شد، آيا با خود فكر كردي كه شايد امشب شب ناكامي براي شما باشد؟
او چند واكنش بسيار خوب از خود نشان داد اما من مي دانستم كه اگر ما به تلاش هايمان ادامه دهيم فرصت هايي بدست خواهيم آورد و من مصمم به گلزني روي يكي از همين فرصت ها بودم. خوشبختانه، توانستم تك گل تيم را به ثمر برسانم.
*شما هر زمان كه در اين رقابت ها به ميدان رفته ايد شور و علاقه بسياري از خود نشان داده ايد.
من از فوتبال بازي كردن لذت مي برم. هرگز علاقه اي به نيمكت نشيني ندارم، در نتيجه زماني كه در بازي نخست حضور نداشتم به سراغ مربي رفتم تا از او بپرسم كه آيا مي توانم به ميدان بروم يا نه؛ خوشبختانه او به من اجازه حضور در زمين را داد و از بابت بازي برابر گامبا بسيار لذت بردم. سفر خوبي را تجربه كرديم و همه چيز با قهرماني ارزش پيدا كرد.
* اين مسابقات منتقدان بسياري به همراه داشته است. چه پاسخي براي اين افراد داريد؟
شك ندارم افرادي كه مي گويند اين تورنمنت بي ارزش است كساني هستند كه در اينجا حضور ندارند. مطمئن هستم كه هر باشگاهي علاقمند به قهرماني در اين رقابت ها است. بي ترديد اگر چلسي قهرمان اروپا مي شد آنها علاقمند به حضور در اين مسابقات بودند. ما از بابت قهرماني در اين رقابت ها احساس غرور مي كنيم. براي قهرماني به ژاپن آمديم و همين كار را هم كرديم.
* از اينكه به عنوان بهترين بازيكن اين دوره از رقابت ها شناخته شديد، چه احساسي داريد؟
مسلماً كسب عنوان بهترين بازيكن رقابت ها فوق العاده است. خوشحالم و مي خواهم اين جايزه را با ارزش بشمارم. از زماني كه به منچستر يونايتد آمده ام، پيشرفت كرده ام و در چند سال گذشته ما به عناويني دست يافته ايم كه اصلي ترين مساله براي باشگاه به حساب مي آيند. اگر بتوانيم به روند فعلي ادامه دهيم و مانند تيم كنوني به پيشرفت ادامه دهيم، آنگاه مي توانيم عناوين بيشتري هم بدست آوريم.
* شما به قهرماني در جام جهاني باشگاه ها دست يافته ايد. شك ندارم كه اكنون در انديشه كسب عنوان بهترين بازيكن در رقابت هاي جام جهاني هستيد.
اگر بتوانم به همراه انگليس در جام جهاني بعدي به اين عنوان دست پيدا كنم، بسيار شورانگيز خواهد بود. ما براي قهرماني در جام جهاني تلاش مي كنيم، بنابراين اميدوارم بتوانيم در آفريقاي جنوبي خوب ظاهر شويم.