لطفا واضح تر بگو.نقل قول:
چیز چیه؟
Printable View
لطفا واضح تر بگو.نقل قول:
چیز چیه؟
به نظربون نتایج کی می یاد:)
(تا جایی که بنده اطلاع دارم) نتایج کنکور سراسری روز 16 شهریور اعلام میشه.آزاد هم همینطور.من که به سراسری امیدی ندارم امیدم به آزاده-برام دعا کنید.
با تشکر
اونطور که میگن نیمه دوم شهریور
سلام
من تو انتقال و توزیع شدم 1400
امدی هست به قبولیم؟
شما چه رتبه اوردید؟
اين اخبارو كيا دادن؟؟
پارسال نتايجو كي زدن؟
نقل قول:
اين اخبارو كيا دادن؟؟
پارسال نتايجو كي زدن؟
مطمین نیستم ولی فکر کنم پارسال 10 شهریور بود نتایج رو دادن
me tooنقل قول:
:31:
:41::13::13:دوستان جان مادرتون جان پدرتون برام یه مشکل خانوادگی پیش اومده از دست این مساله ها جوابمو بدید
1-مهندسی شیمی یاسوج روزانه با چه رتبه ای قبول می شیم ؟ من زدم ولی می خوام قبول نشم
2-مندسی شیمی بوشهر(پترو شیمی یا صنایع گاز ) چی (خدا کنه قبول شم
3-من بومی سیستان و بلو چستانم مهندسی شیمی صنایع گاز زاهدان با چه رتبه منطقه 3 میشه قبول شد (با توجه به سهمیه بومی من ) من فقط میدونم با 5 هزار منطقه 3 مکانیک زاهدان قبول شدن من هم 5 هزار شدم توی منطقه 3 و 40000 کشوری آیا مهنسی شیمی زاهدان قبول می شم
تو رو به خدا جواب بدید:19:
دوستان جان مادرتون جان پدرتون برام یه مشکل خانوادگی پیش اومده از دست این مساله ها جوابمو بدید
1-مهندسی شیمی یاسوج روزانه با چه رتبه ای قبول می شیم ؟ من زدم ولی می خوام قبول نشم
2-مندسی شیمی بوشهر(پترو شیمی یا صنایع گاز ) چی (خدا کنه قبول شم
3-من بومی سیستان و بلو چستانم مهندسی شیمی صنایع گاز زاهدان با چه رتبه منطقه 3 میشه قبول شد (با توجه به سهمیه بومی من ) من فقط میدونم با 5 هزار منطقه 3 مکانیک زاهدان قبول شدن من هم 5 هزار شدم توی منطقه 3 و 40000 کشوری آیا مهنسی شیمی زاهدان قبول می شم
تو رو به خدا جواب بدید