برای بلند کردن چرخها دکمه یا چیزی نمی خواد من هم خودم چندین ماشین رو امتحان کردم اما نمیشد اما mazda rx7 خیلی عالیه
Printable View
برای بلند کردن چرخها دکمه یا چیزی نمی خواد من هم خودم چندین ماشین رو امتحان کردم اما نمیشد اما mazda rx7 خیلی عالیه
امیدوارم قبل از من کسی این رو نگفته باشه:
پرواستریت چندین ماشین اضافی (بجز ماشینهایی که تو بخش کریر هستن) داره که اینها هستن:
- Aston Martin DB9
- Aston Martin DBR9
- Audi R8
- Bugatti Veyron 16.4
- Dodge Challenger Concept
- Koenigsegg CCX
- Lamborghini Gallardo Superleggera
- Lancia Delta Integrale Evo
- McLaren F1
- Mercedes SL65 AMG
- Plymouth Road Runner
- Porsche 911 GT3
- Porsche 911 GT3 RS
- Porsche Carrera GT
- Seat Leon Cupra
اما اگه میخواین این ماشینهای توپ رو تو بازی ببینین باید به این صفحه برید و دستورالعمل این کار رو بخونید:
http://forum.nfsunlimited.net/viewtopic.php?f=2&t=15413
من که نتونستم
بیا روولااانقل قول:
(اگه گفتی من بچه ی کجام ؟؟:31:)
دو تا فایله هر دوتا رو باید دانلود کنی تا 35% رد کردم :10:
من با pagani zonda f :31:31خیلی راحت تونستم 218 متر چرخها رو بلند کنم.اما قبلش موتور رو کاملا upgrade کردم . قدرت موتور به 1060 رسید.
مرسی علی راکر گیان این جور که معلومه همشهری هستیم در هر صورت دستت درد نکنه الن میخام دانلودش کنم ...! مرسی ناز گلی.....!!!!!!!
یه لحظه .... ! بابا عمو راکر این فایلا دانلود نمیشن اروره 404 میده میشه یه جای دیگه آپلود کنی؟ ممنون میشه یا اینکه بفرستش به ایمیلم البته زحمت میشه شرمندتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشکل:وقتی می خوام سیو career را load کنم load نمی کنه و می نویسه Unable to load!!!!!!!!1
آقا تو ور خدا یکی پیدا نمیشه سیو Ryo به بعد رو داشته باشه؟ من تو مرحله مسابقه با یارو می بازم
...!مرسی!!!111
با سلام خدمت دوستان آقا من گرافیکم 256 gforce ورمم 1گیگ هست و سی پی یو 3 فول کش هست سرعت بازی بسیار کم هست چه کار کنیم؟:41: مرسی