دوست عزيز كلا مرحله اورشليم مشكل داره به جز نسخه روسي ازهمون جايي كه خود بازي سيو كرده شرو ع ميشه اول مرحله و ماموريتهاي جانبي هم بيشتر از هرچي مهارت رو بيشتر ميكنه در ضمن امتيازهاي بيشتري ميگيري.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز كلا مرحله اورشليم مشكل داره به جز نسخه روسي ازهمون جايي كه خود بازي سيو كرده شرو ع ميشه اول مرحله و ماموريتهاي جانبي هم بيشتر از هرچي مهارت رو بيشتر ميكنه در ضمن امتيازهاي بيشتري ميگيري.نقل قول:
ببخشید دوستان کسی به من بدبخت کمک نکرد؟
پس بهتره منتظر نسخه اصلي بمونيم:46:نقل قول:
راستي كسي نفهميد اين نسخه تقلبي چه جوري پاش به بازار باز شده :41:
سلام
چنتا سوال داشتم!
1-وقتی میری تو یه شهر از کجا باید تارگت ها تو پیدا کنی؟؟
2-وقتی دارن حرف می زنن صداشون نمیاد در کل بازی فقط موزیک هست مال شما هم اینطوریه؟؟؟
3-به نظر شما p30world نسخه اصلی بازی رو میزاره برا فروش؟؟؟
4-اگه می تونید درباره علامت هایی که سمت چپ خون می افتند توضیح بدید؟؟؟
5-الطیر تیر کمون نداره؟؟
مثل سوالای قبلیم بی جواب نمونه لطفا.
مرسی.
1- از روي نقشه نشاني كه ميتوني از مردم بگيرينقل قول:
2 - اين مشكل براي نسخه تقلبي بازي هستش در نسخه اصلي درست ميشه
3 - حتما
4 - نمي دونم
5 - نمي دونم
6- ...:31:
آقا یه سوالی داشتم کسی بازی رو تا آخر نرفت ؟
آخه من رفتم تا آخرش فقط یه سری سوال دارم :
مرحله اخرش که تموم میشه (در قسمت الطیر) و میاد تو منو بعد از آخرین Dna یک سری Dna خالی هم وجود دارد یعنی اینکه بازی تموم نشده چون وقتی از زیر دستگاه میام بیرون (اون چشم نوع خاصی که الطیر تو بازی داشت) که با دکمه E کار می کرد رو می زنم یه سری علائم مرموز روی در و دیوار حک شده که توی یکیش به عربی نوشته بود (( الزلزله)) و یه سری اشکال عجیب غریب حالا می خواستم ببنیم کسی اینارو دیده و باید در این قسمت چی کار کنیم ؟ حتما جوابمو بدید که بد جوری مشکوکه ........... چون شکل هایی که وجود داره چیز های عجیب غریبیه مثلا یکیش یه شکلیه که برای قبیله ی الما هستش و هنوز تا الان کسی نفهمیده که این شکله چیه و ....)
خلاصه اگه کسی می دونه منو هم در جریان بذاره .................. مرسی :40:
بازی کندی بود ولی یهو آخراش جذاب شد .............
دوست عزيز شما از كجا ميدونيد اونجا آخر بازي هستشنقل قول:
اونطور كه اعلام شده بازي اصلي بايد چندتا مرحله اضافي نسبت به اينايي كه شما بازي كرديد داشته باشه
پس به نظر من نميشه به اين زودي چيزي گفت
اگر بخوايد ميتونم آدرس گيم پلي بازي رو بدم تا بفهميد جريان از چه قراره:46:
دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دی وی دی که گرفتم اون پچ 900 مگا بایتی هم توش هست
دیگه لازم نیست اونو دانلود کنم دوستانی هم که نمی تونند این پچ رو دانلود کنند خواستن بگن تا بهشون آدرس سایتی که من ازش خریدم بدم
من که فکر نمی کنم این چند مرحله ی اضافی بخواد هسته ی اصلی داستان رو عوض کنه ؟نقل قول:
شما این سایتی که می گی رو لطف کن بده .......
اگه کسی هم یزی می دونه بگه ( در رابطه با چند پست قبلی)