مردی است نکو تمام خوبی هاش رو که بچه ها گفتن دیگه تکرار اضافات نمیکنیم(چه جمله خفنگی)
خودش گفت نقد کنیم منم فقط یه سوال دارم اون قضیه امضاش چیه نوشته کاربر فعال مهم!!!
قربون داداش گلمون
فعلا
Printable View
مردی است نکو تمام خوبی هاش رو که بچه ها گفتن دیگه تکرار اضافات نمیکنیم(چه جمله خفنگی)
خودش گفت نقد کنیم منم فقط یه سوال دارم اون قضیه امضاش چیه نوشته کاربر فعال مهم!!!
قربون داداش گلمون
فعلا
سلام خسته نباشيد
1 -به نظر من تاپيك TOP 10 كه LOVAB عزيز بنيانگذار اون بوده يكي از بهترين تاپيك هاي موسيقي تو فروم است فكرش رو بكنيد تاپ ترين آدم هاي فروم تاپ ترين آهنگ هاي خود رو معرفي مي كنند!!! چه شود ؟! :46:تووووووپ !!! خوب بايد از كسي كه اين فكر و ايده رو راه انداخته تشكر كرد و ممنون بود :11:. شما هم اگر تا حالا اونجا نرفتيد يه سري بزنيد خوبه ! خيلي خوش مي گذره! آدرسش هم اين زير نوشتم
₪₪ Top 10! آپــد یـــــــت هـــــــفـتـگی ₪₪
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=147106
2- يكي از بچه هاي خوب و فعال تو زمينه موسيقي كه مي شه بهش به راحتي و بدون هيچ پاچه خواري و اجباري احترام گذاشت :10:
3 - آواتارش هم يه جوراييه (جواب اون دوستي كه مي گفت چرا عوضش نمي كنه) هرچند نمي دونم عكس كي هست ولي من از اون عكس خيلي خوشم مياد (اشتباه نكنيد من اونكاره نيستم:21:) مثل موناليزا (لبخندژوكوند) يه جورايي مرموزه . . .:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- من تو يه پ . خ ازش پرسيدم LOVAB يعني چي بهم جواب نداد شايد هم خودش رو زد به نشنيدن:31:
بهرحال فكر مي كنم تنها كاري كه از دست من بر مياد يه تشكر خشك و خالي و يه ارزوي موفقيت از ته دل باشه :11:
داريد ميكشيدش ديگه نه؟؟؟يا داريد خاله بازي ميكنيد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخواهيد يك جلسه بگذاريم تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داشتم مينقديدم كه ييهو برق انجمن رفت. براي همين چند تا پست عقب موندم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگه بخوام نقدي داشته باشم
نقد اول
بذارين بگم كه يه بار درخواست يه آلبوم از كيتارو داده بودم كه آرميــــن اومد و كلي برام لينك آهنگ گذاشت كه تونستم بالاخره آهنگها رو بينشون پيدا كنم و دانلود كنم. البته اسم آلبوم رو چون اشتباه نوشته بودم براي همين بود كه لُوَب لطف كرد و اومد كل آهنگها رو لينكشون رو گذاشت . يعني آلبوم با آهنگهاش بصورت تك تك.
ميخوام بگم كه از اين كارش اصلا خوشم نيومد.
يعني چي تا يكي مياد يه درخواست ميده سريع يكي مثل آرمين پيدا ميشه و جوابش رو ميده.
خيلي چاكريم. دمت گرم. اون لطفت رو فراموش نكردم. ممنون. بازم ايول
نقد دوم
ميگه كه ميره كوه. ولي هيكلش نشون نميده. تنها هم نميره . شنيدم با يه سيبيل كلفتي هم ميره. شايد هم راست ميگه. با دوچرخه ( سيبيلويه پا ميزنه و آرمين هم نشسته عقب ) ميرن تا پاي كوه. بعد از اونجا هم سيبيل كلفته ميشينه . نه ببخشيد. آرمين ميشينه رو دوچرخه و چون شيب زياده و نميشه پا زد اون سيبيل كلفته دوچرخه رو تا قله هل ميده.شايد هم برعكس.
نميدونم.
كلا ميخواستم بگم اينهم نقد دوم
چاكر سيبيل كلفته هم هستيم
اما
نقد سوم
يدونه تاپيك عالي زده بنام تاپ تن. من اينجا كاري به تاپ تنا ندارم. اومده نقل قول منو از پست اولش برداشته. مگه گيرش نيارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دي
نقد چهارم
تو اين انجمن موسيقي درگيري زياده. نميدونم آرمين هم تو اين درگيريها شركت ميكنه يا نه. اگه شركت ميكنه كه هيچي . اگه شركت نميكنه خوب ميشه نقد چهارم.
بازم دي
تمام
:27:
لقب هم ميتونم كوه خندان موسيقي به آرمين عزيز بدهم.
سلام؛ به ببین نوبت کی شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرمین جان از بچه های های گل انجمن موسیقی هست. تاپیک های خوبی در انجمن درست کرده، مخصوصا Top10 که کار جدیدی بود. نکته ی منفی ای نمی بینم، نقدی وارد نیست. تا بقیه چی داشته باشن.
آقا پدرام، حالت گرفته است نه؟ بچه ی به این خوبی، همه دوسش دارن، هیچکی هم باهاش کاری نداره. :21::21:
ممنونم...:11::11:
:40::40::40::40::40:
ارمين چرا هر بار كه با هم ميريم كوه سعي داري منو بندازي پايين؟
يعني من اينقدر بدم؟
آها خوب گیرت آوردم آقا LOVAB!
بابا آخه اون چه کاری بود کردی:18:... جانی... قاتل... جنایت کار... :thumbsdowمن به تو چی بگم آخه؟:19: برای این کارت باید سرت رو بذارن دمه دره گیوتین!:blink: ای خدا کنه دونه دونه بندای لباست رو شیپیشا غارت کنن ببرن به غنیمت!:blink:
چه طور تونستی دل یه جوون دیال آپی رو بشکنی؟! ها؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداوند دوسته دشمنت را لعنت کناد!:blink:
من دیگه چی بگم؟! ها؟! الان می دونم از شدت عرق شرمت پشت کامپیوترت مثل سونای خشک شده!:blink:
من که بخشیدمت اما دیال آپی ها هم آیا تو را می بخشند؟؟!:13:
مثلا حالا چی میشد ما هم توی داون تن... ااا شرمنده تاپ تن دو تا آهنگ از اینور اوون ور میذاشتیم... خوب آخه یه دیال آپی از کجا می تونه آپ لود آهنگ داشته باشه؟! آخه باز یکی بود من خودم قبلا کرده بودم... دوتا بود یه چیزی... سه تا یا حتی پنج تا دیگه چرا آخه ده تا!!!! :18:پس چند تا؟! هر چند تا! هرچی به ما چه!:blink:
نگفتی بچه میره خودکشی می کنه؟! ها؟!:18: تا کی ما دیال آپی ها حسرته این تاپ تن رو بخوریم؟!:19:
باشه بالاخره ما حقمان رو از شما می ستانیم! :31:اصلا من میرم یه خطه پر سرعت میگیرم تاپ هاندرد میذارم همه کف کنن (این قسمت ها آرزویی بیش نیست و جرو تخیلات نویسنده می باشد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
از اینا...
منتظر معذرت خواهی هات و پ.خ های التماس برای بخشش و اینات هستم!:دی:27:
ولی جدی من با ایشون کم برخورد داشتم به غیر از مورد بالا که سریع هم جواب دادن...
پسر خیلی گلی هستن:31:
عزیزم ایشالا که همیشه موفق باشی:11:
آرمين جان يكي از دوستاي خوب من هستش
و جزو اولين كساني كه باهاش در فروم دوست شدم
پست ها و تاپيك هاي مفيد زده و حقش هم بوده كه كاربر فعال بشه...
آواتورهاي زيباش هم كه بحثش جداست...
در كل خيلي دوسش دارم
انشاالله سالم و سلامت باشه
يا حق (:
ممنون ،نقل قول:
هر کاری کردم انجام وظیفه بوده:46:
مرسی بهروز جان:31:نقل قول:
مرسی از اینکه به جزییات توجه داری!(آواتار رو نمی گم:46:)نقل قول:
آواتارم رو 2 بار عوض کردم ، خیلیا بهم گفتن قبلی رو بذار..
نمی دونم کی بود تو صندلی داغ ، بهم گفت وقتی آواتار من رو می بینه شاد می شه...
خیلی ممنون.نقل قول:
دلیل شخصی داره محمد جان:10:
اینا که همش تعریف بود:31::11:نقل قول:
ببخشید گویا کامل پ/خ ت رو نخونده بودم ، L O V A B = Lord Of Vab واب آخرش زیاد مهم نیست ، البته تو صندلی داغ توضیح دادم. قبلا":8:
پدرام جان چیکارشون داری؟:31:نقل قول:
احمد جان خیلی لطف داری ، ممنون.نقل قول:
حمید جان جای نقد که خیلی دارم :46:نقل قول:
ممنونم شما هم یکی از مودب ترین و با شخصیت ترین انسان هایی هستی که تا حالا دیدم.(نون قرض نمی دم هااااا:20:)
بدلیل یک کدورت کهن !:46:نقل قول:
خواهش می کنم پاکر جان.نقل قول:
مرسی.
همین Kurosh Nobody خودمون تاپ 10 ش رو با دایال آپ گذاشت:46:
مرسی یاسین جان منم همینطور:11:نقل قول:
از دست این پدرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همه میان تشکر میکنند
این حامد دهقانی هم نیست که نقد کوبنده بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آرمین جان خلی حرص میخوره بر سر تاپیکهاش و ترس هم داره که نره پیش عمو aQoa
در حد پاچه خواری هم که تمومه
یک بار که یادمه یک بچه کشیده بود که نافش چسبیده بود به پی سی ( تو امضا ) خودش یادشه همون دوران هم فعال شد
اولا هم عکس بابا هیچ کس رو میزاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک درخواست دارم که ایندفعه که با این بهروز رفتن کوه یک کاری کنه که از دستش راحت بشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بچه گلی هست و نقدی بر پستاش نیست