توانایی های جالب V3i که تا حالا نمی دونستم
سلام:20:
می خوام در مورد کارهای جالبی که V3i می تونه انجام بده رو براتون بگم اگر چه خودم به خاطر یه سری محدودیت هایی که در تعداد پیامک ها و تعداد نرم افزارها یی که می توان نصب کرد و یا لیست بلوتوث و ..... حالم گرفته می شه اما این تازگی ها یه چیزهای خیلی باحالی توی این گوشی دیدم که خیلی حال کردم و امیدوارم این چیزهایی که می گم تکراری نباشه و چیزهای جدیدی باشن و بدرد بخور: :10:
1- می توان بدون اینکه در گوشی رو باز کرد نوع زنگ رو عوض کرد ؛
در حالی که در گوشی بسته است دکمه ی تنظیم صدا رو فشار بدین حالا دکمه ی هوشمند ( دکمه ای که باهاش عکس می شه گرفت) رو فشار بدین و باید چند بار فشار بدین تا نوع زنگ دلخواهتون رو نشون بده
2- در حالی که در گوشی بسته است می تونین عکس بگیرین :
در حالی که در گوشی بسته است دکمه ی هوشمند ( همنی که باهاش عکس می شه گرفت) رو فشار بدین و نگه داشته باشین تا یه پرشی روی صفحه نمایش ( پشت در) ببینید و حالا وقتشه که دستتون رو از اون دکمه بردارید ، حالا شما خودتونو توی صفحه نمایش می بینید و حالا اگه همون دکمه ی عکس گرفتن رو فشار بدین عکس شما رو می گیره و اگه دوباره فشار بدین عکس ذخیره می شه و آماده می شه دوباره عکس بگیره
3- می تونید وقتی که دارید بلوتوث می فرستید و یا دریافت می کنید به آهنگ ، فیلم ، عکس ، برنامه ها و ..... دسترسی داشته باشید؛
شما اول باید یه میانبر از چیزهایی که می خواید ( چیزهایی که در حال فرستادن بلوتوث بهشون احتیاج دارید) بسازید ؛ برای این کار روی اون چیزی که می خواید یه میانبر داشته باشه دکمه ی منو ( همون دکمه که شبیه خط هست و بالای جهت ها هست) رو فشار بدین و نگه داشته باشین تا یه پنجره باز بشه و از شما سوال کنه که آیا می خواهید برای فلان چیز میانبر بسازید؟ شما هم دکمه ی بله رو بزنید و در صفحه ای که اومد نام و عدد میانبر رو بزنید تا یک میانبر ساخته بشه حالا که میانبر ساختید .... اگه در حال ارسال و یا دریافت بلوتوث هستید می تونید با زدن دکمه ی ترکیبی " منو + اون دکمه ی عددی " به هر چیزی که دلتون می خواد دسترسی داشته باشید
بعد یه سال داشتن این گوشی هر روز بیشتر بهش علاقه مند می شم چون هر روز چیزهای جدیدتری درونش پیدا می کنم.
منبع : خودم و گوشیم.:5:
فعلا همین چیزها یادم اومد .... تا بعد ...:11:
موفق باشید