صد در صد همینهنقل قول:
نظام وظیفه اجازه بده حل
نیان یه وقتی قانون را وردارند اون وقت زندگی من تباه می تونه بشه
صد در صد همینهنقل قول:
نظام وظیفه اجازه بده حل
نیان یه وقتی قانون را وردارند اون وقت زندگی من تباه می تونه بشه
نقل قول:مركزمشاوره و پاسخگويي سازمان وظيفه عمومي ناجا باشماره تلفن هاي 73941739 و 73941735 آماده راهنمايي و ارائه مشاوره تخصصي به مشمولان و خانواده هاي آنها در زمينه قوانين و مقررات خدمت وظيفه عمومي مي باشد.
دوستان تهرانی از اینجا پی گیری کنن. من هرچی صبح زنگیدم اشغال بود .
دوستان اگر خبری از کد ها کسب کردید
ممنون می شم اگر بگید
اشتباه شد ....لطفا پاك بشه:46:
سلام دوستان
اگر کسی درصد های قبولی پزشکی دانشگاه نجف آباد را داره ( البته برای پسر ) برامون بزاره
با این حساب نظام وظیفه به شما اجازه شرکت در کنکور 89 رو نمیده.نقل قول:
فقط یه راهی به نظرم میرسه: اگر شما امسال کنکور آزاد(88) شرکت کردید و رشته ای رو قبول شده باشید می تونید برید الان ثبت نام کنید. یکی از دوستان من امسال آزاد یه رشته ای قبول شد بعد گفت نمیرم میخونم واسه سراسری 89 ولی بعد تصمیمش عوض شد و اواسط آبان رفت و در همون رشته ای که قبول شده بود ثبت نام کرد.
الان فکر کنم شما هم بتونی بری آزاد ثبت نام کنی(هر چی باشه بهتر از خدمت رفتنه):13:
موفق باشی
دکترای دامپزشکی قبول شدم ولی میخاستم سراسری بدم و یه رشته دیگه قبول بشم.نقل قول:
اگه بتونم تاریخ اعزامم رو بعد کنکور 89 بندازم بازم نمیتونم شرکت کنم؟
اگر بتونید اعزام رو تا بعد کنکور 89 تمدید کنید مطمئنا میتونید شرکت کنید.ولی مشکل همینجاست که آیا نظام وظیفه اعزام شما رو که نیمه اول 69 هستید تا بعد کنکور تمدید میکنه یا نه؟(تو دفترچه راهنما که در این مورد چیزی ننوشته)نقل قول:
ولی شما از نظام وظیفه شهرتون بپرس شاید بشه.:46:
آرزوی موفقیت براتون دارم
سلام
دوستان و مشاوران محترم برید به
در قسمت آخرکد:http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55&LayoutID=174cfce5-407e-4b65-b0d7-454c7b7d60f5&ID=402e157d-5b75-4a54-83a7-1cb8e180c38c
رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا همچنين شرايط تغير رشته براي مشمولان دانشجو را به شرح ذيل اعلام كرد:
- بيش از 4 ترم از تحصيل در رشته اوليه سپري نشده باشد.
- در زمان شركت در آزمون دوم داراي معافيت تحصيلي باشند.
- مدت تحصيل در رشته اوليه به عنوان سنوات تحصيلي محسوب شده و با مدت تحصيل در رشته ثانويه محاسبه ميشود.
- در رشته بهتر و مقطع بالاتر پذيرفته شوند.
- انصراف از تحصيل، بعد از قبولي در آزمون رشته دوم و قبل از ثبت نام در دانشگاه انجام پذيرد.
را نوشته
حالا این یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
یعنی من که سال 88 وارد دانشگاه شدم ، می تونم تو کنکور 89 شرکت کنم یا نه؟؟؟؟؟
این خبر را در قسمت کارشناسی ارشد نوشته ، یعنی چی ؟ یعنی شامل حال ما نمی شه ؟؟؟
عزیزان من من هم همین مشکل را دارم
اگر فردا کدی به دستم نرسه همین جوری یکی را می زنم