من هنوز تصمیم نگرفتم که کجا برم. 2 -3 هفتهای مجبورم صبر کنم. ولی احتمالاً فنآوا گزینه مناسبتری باشه. البته نمیدونم تو منطقه شما و مرکز مخابراتیتون وضعیتش چطوره.نقل قول:
به هر حال، دوره دانلود شبانه دیگه گذشته.:n28:
Printable View
من هنوز تصمیم نگرفتم که کجا برم. 2 -3 هفتهای مجبورم صبر کنم. ولی احتمالاً فنآوا گزینه مناسبتری باشه. البته نمیدونم تو منطقه شما و مرکز مخابراتیتون وضعیتش چطوره.نقل قول:
به هر حال، دوره دانلود شبانه دیگه گذشته.:n28:
مودمو upgrade کردم و modulation به G.992.5 تغییر پیدا کرد ولی تو مقدار snr تغییری ایجاد نشد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک خطتو هر چقدر بکشه میبنده(تا 20 مگ باز میذاره)؛ خطه منو گذاشتن رو 14 مگ ولی snr شد 10 و متاسفانه نذاشتن رو همین مقدار بمونه چون پشتیبانش میگفت استاندار باید حداقل 13 باشه و الان شما نویز پیدا کردی و اگه مثلا فردا زنگ برنی که قطعی داری به من (پشتیبان) گیر میدن که چرا خطشو بالا بستی!
به نظر خودم که snr تا 7 هم قطعی ایجاد نمیکنه ولی حالا به نظر شما واقعا snr 10 ممکنه قطعی یا اختلال تو سرعت واسم ایجاد کنه؟!
مخابرات مثل اینکه میخواد برا جشنواره زمستانه 10مگ با شبانه رایگان بده البته استان ها با هم فرق دارننقل قول:
دروغ گفته هیچکی بهش نمیگه چرا دان استریمو بالا بستی snr 18 هنوز جا داره واست بالا ببرن درسته چیپستش ریلتکه ولی دیگه اینقدر هم ضعیف نیست اگر مودمت چیپست برودکام بود تا snr 2هم جا داشت واست دان استریمو ببرن بالانقل قول:
راستشو بخوای فقط وقتی میرم سراغ مخابرات که دیگه عملن هیچ گزینه دیگهای نداشته باشم. کلن یه جورایی از این شرکت خوشم نمیآد. اگه این جشنوارهاش رو تا اواخر آذر اعلام کنه شاید بشه روش فکر کرد.نقل قول:
اتفاقا 10مگ مخابرات خیلی خوبه هیچ شرکتی به گردش نمیرسه چون پهنای باندش عالیه همیشه سرعت 10مگو میده شب و روز 1200کیلوبایتنقل قول:
حالا حالاها جشنواره پاییزه هستش فکر کنم تا 2یا 1.5ماه دیگه جشنواره زمستانی اعلام بشه
منم گفتم یک مدت تا میتونم با دزدآنلاین کار نکنم و خاموش باشه اما نگهش دارم که ببینم کجا میشه رفتنقل قول:
فن آوا مزیتش مگه چیه ؟؟
یادت نره همه ی این اذیت ها جهت جلب رضایت ماست ...
یعنی با snr 6 هم قطعی پیدا نمیکنه؟! مطمئنی؟!نقل قول:
ولی عمرا طرف بذاره خطم با snr 6 آپ شه؛حالا هرچیم بهش بگی که خطه خودمه اختیارشو دارم تو کتش نمیره...
هــــــــــــــفـــــــــ ـــت روز مــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــونـــــــ ـــده
چـــــــــــــــــــه کنیـــــــــــم آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــه ؟؟؟!!!!
والا ما از هر کی شنیدیم که مثلا واسه پاییز شبانه هم گذاشته و دوستان پیگیر شدن از مخابرات گفتن اصلا شبانه ای در کار نیست !نقل قول:
حالا فرض کن که این بگیریم و حتی چند وقت شبانه بده .. بعد یهو سر مثلا ذو ماه بزنه شبانه رو برداره که احتمال زیاد میدم برمیداره ( چون نمیشه همه شرکت های غول بردارن و مخابرات که حکم زن بابا رو داره فقط شبانه ارائه بده ! ) حالا وقتی برداشت شما دستت به چی بنده بگی اقا من قرارداد یک ساله دارم که بهم شبانه بدید ؟؟
عوضی تر از این حرفان و بهشون اصلا نمیشه اعتماد کرد
باید صبر کرد دید نتیجه ی این بازی هاشون به صورت قانون کلی درآد و ثابت شه اوضاع...
لعنت به همشون که چیزی ندارن جر اذیت و دزدی
شاتل هم میگن میشه با اکانت محدودیتشو دور زدنقل قول:
رو 8بیاد خوبه آخه چیپست برودکامه یدفعه بالا ببره هر ثانیه لینکت بپره وگرنه اگر چیپست برودکام بود snr منفی هم میشد مشکلی نبود چون مودم خودش اتوماتیک دان استریمو به مقدار کافی پایین میاوردنقل قول:
آقا این شبانه جشنواره سر کاریهنقل قول:
مواظب باشین سرتون شیره نمالن
من رفتم مخابرات گفت مودم رایگان داریم رو این جشنواره
یه نفر هم اونجا سر همین داستان داشت داد و بیداد میکرد گفته بودن رایگانه دانلود کرده بود حجمش به فنا رفته بود
هیچ شبانه ی رایگانی درکار نیست
چه جور اکانتی منظورته داداش :n18:نقل قول:
همین اکانت شبانهنقل قول:
با این وضعیت دیگه صرف نمیکنه توی پارس موند. برم ببینم کجا جامونه.
الاغا نوشتن جهت جلب رضایت شما داریم اینکارو میکنیم. نفهما.
من هم جهت سوزوندن شما از اون خراب شده میرم باشد که صبح دولتتان بدمد.
مودمم سفیده ( ریلتکه) ؛ تا چند به نظرت دووم میاره؟!نقل قول:
نقل قول:
متوجه نشدم ... الان من برم اشتراک از شاتل بگیرم . چطوری میشه محدودیت رو دور زد؟ :n13:
نه بابا من شاتل داشتم؛ با این اکانتا هم همش دانلود کنی،بعد چند روز میزنه جفت سرور رو محدود میکنه که دیگه هیچ کاری نتونی بکنی؛ البته شاتل خیلی بستگی به منطقه داره...نقل قول:
شما شبی چند گیگ دانلود میکنی؟!نقل قول:
نقل قول:
الان تو پارس - شبای خوبو 13 - 14 گیگ میگرم ... شبای بدم 4 - 5 ...
شاتل رو نمیشه دور زد - فقط چند روز با اون اکانت ها جواب میده .. بعد میزنه از زمین و زمان محدود میکنه شمارو جوری که پشیمون شی از زندگی
از زمانی که شاتل فقط یک طبقه و دو تا اتاق داشت وقت تاسیس شرکتش عضوش بودم و خوب این پرو رو های 7 خط رو میشناسم
اووووه اووووووووه :n02::n02:نقل قول:
با شاتل نمیتونی حتی چند شب پشت سر هم 4 گیگو دانلود کنی : )))
چی دانلود میکنی حالا؟! به ما هم بگو دانلود کنیم : ))
من موندم چی دانلود کنم :)نقل قول:
شبی راحت 10 گیگ دان میکنم.الان باید نهایت استفادرو بکنم ولی دانلودی ندارم
تشکرنقل قول:
تنظیماتی که فرمودید اینه؟
خط شما در G.992.5 در snr 10، میتونه حدود 14 مگابیت به شما بده برای دانلود و 1 مگ هم برای آپلودنقل قول:
الان روی 10 مگ دانلود و 0.6 مگ آپلود بستن.
اگر تا 6 بخواید پایین بیاد، حدود 15 مگ میکشه؛ پایین تر از 6 درسته که ممکنه در برخی دستگاه ها ثبات داشته باشه، ولی هم پشتیبانی ها علاقه ای به انجامش ندارن و هم اینکه برخی دستگاه ها، ممکنه دچار بی ثباتی اتصال بشن.
به نظرم برای شما حد مناسب، حدود 14.5 مگ هست. زنگ بزنید بگید براتون بزارن روی 14-15 و مودم رو هم حتماً دستی تنظیم کنید فقط روی adsl2+ g.992.5 کار کنه؛ مسئولیتش رو هم به عهده بگیرید و بگید انجام بده.
اگر بخواد تا 20 باز بزاره، بستگی به نرم افزار دستگاهتون، ممکنه تا 15.5 نسبتاً ثبات داشته باشید ولی اگر دستگاه تصمیم بگیره تا جای ممکن بره جلو و snr بیاد زیر 6، احتمال بی ثباتی وجود داره.
اصرار کنید که براتون بالای 15 نبنده. احتمال اینکه بگه مثلاً "پروفایل 15 نداریم" و فقط 4 و 9 و 16 و 20 و غیره ـس زیاده. اصرار بکنید ممکنه وصلتون کنن به سرپرستشون و اون برات دستی پروفایل تعریف کنه!
بلهنقل قول:
از حالت All خارج کرده و فقط یکی رو انتخاب کنید. این کار رو برای هر یک جداگانه انجام داده، Apply رو زده و صفحه dsl status رو چک کنید.
نهایتاً با مقایسه ی نتایج، میتونید بهترین حالت از نظر پهنای باندی که به دست میارید رو انتخاب کرده و بزارید روی اون بمونه.
یه پنجره ی cmd هم میتونید باز بزارید و مثلاً بنویسید
ping tct.ir -t
یا
ping 8.8.8.8 -t
تا کیفیت ارتباط و احیاناً بالا رفتن Latency (تأخیر) رو هم مدنظر داشته باشید...
بسیار سپاس گزار از راهنماییت :n06:نقل قول:
همون 14 مگم باید خیلی اصرار کنم تا بذاره : )
نقل قول:
:n02: فیلم و سریال ... آموزش های تخصصی مربوط به رشتم و موزیک ... :n09:
قسمت capability رو که 3 تا تیک داره دست نزنم؟نقل قول:
اگه طرفدار کیفیت خوب باشید
شبی سه گیگ هم جوابگو نیست
اکثرا فیلم های یک گیگی دانلود میکنند
اما نسخه های حجیم و پر کیفیت وجود داره
که وقتیکه دالود شبانه روبه راه باشه
شبی 6 گیگ
کم کم ادم هوس میکنه با حجم های بالا دانلود کنه
حالا شبانه رو بردارند کم کم به سمت کیفیت های پایین و در نهایت 3gp ! پیش میره
بدون تغییر دادن اون 3 تا گزینه آخر
فقط اولی و چهارمی لینک ثابت میشه بقیه قطع میشن
شما خطت به خاطر فاصله زیاد از مرکز، خوب نیست و دیگه تقریبا بیشتر از این هم نمیکشه و modulation رو روی همون G.dmt بذار چون G.dmt واسه زیر 8 مگه و چون طبق گفته خودت رو بقیه قطع میشه،پس فقط رو این(G.dmt) لینکت ثبات پیدا میکنه...نقل قول:
سلام این سرویس های جدید شبانه ای گذاشته رو دیدید تو پنل مدیریت همشونم بالای 300ت :n28: ؟
POL-256-12GNight
POL-512-12GNight
و...
یعنی شبا فقط میشه دانلود داشت!! روزا سوماغ بموکیم؟؟؟:n13:
دوستان یه سوال دارم:خط من روی روی 4 مگ دانلود و 1 مگ آپلود بستن ولی چون نویز روی خط من هست تا 3 مگ دانلود بیشتر نمی کشه.دوستان پینگ نت من در زیر به نظر شما روی همین پروفایل بمونه؟قطعی هم اصلا ندارم،چون پینگش واقعا خوبه یه راهنماییم کنید.
پینگ 8.8.8.8 :
اطلاعات خط من:
T1.413 رو که اصلاً بهش فکر نکن...نقل قول:
ADSL2 و ADSL2+ ممکنه یکم بیشتر طول بکشه وصل بشن. اگر بعد از مثلاً 2-3 دقیقه صبر کردن هم وصل نمیشه، زنگ بزنید پشتیبانی بگید مودم رو میزارید روی ADSL2+ وصل نمیشه و برات ADSL2+ رو فعال کنن.
ولی در کل، وضعیت نویز خطتون اصلاً جالب نیست. طول کابل بین منزل شما تا مرکز مخابراتی، حدود 2.5 کیلومتره و با ADSL2+ شاید بتونید نزدیک به 9 مگابیت روی این خط بگیرید، ولی نویز بالا باعث شده که این مقدار به حداکثر حدود 4 مگ کاهش بیابه!
شما باید بر سر راه تمامی تلفن ها و دستگاه هایی که به خط تلفن وصلن و همچنین مودمتون، یک DSL Filter (یا همون اسپیلیتر) بگذارید و هر دستگاه رو به طور صحیح به اسپیلیتر وصل کنید.
اگر اسپیلیترهای سالم دارید و همچنین وضعتون همینه، باید یکی یکی دستگاه های تلفن رو از شبکه خارج کنید تا دستگاهی که احتمالاً مشکل بیشتری ایجاد میکنه رو بیابید. نهایتاً هم با وضعیت قطع تمام دستگاه های متصل به سیم تلفن، به جز مودم (هم با و هم بدون اسپیلیتر) تست کنید ببینید وضعیت چطور میشه.
ممکنه نویز از وسایل برقی و نحوه ی سیم کشی ساختمون هم باشه که نیاز به بررسی های پیچیده تری داره و نهایتاً باید از دم درب ساختمان و محل ورود کابل های مخابرات به ساختمون، تست کنید ببینید اونجا چطوره (در حالی که سیم کشی منزل/واحدتون از شبکه خارجه).
نهایتاً اگر از ورود ساختمان هم همین وضعیت رو داشتید، میتونید به مخابرات یا شرکت زنگ بزنید براتون از داخل مخابرات چک کنن یا کارشناس بفرستن کل مسیر رو در نقاط مهم چک کنه!
شما با این وضعیت attenuation و snr، همینی هم که میگیرید، بیش از ظرفیت خطتتونه!نقل قول:
اگر چنانچه نیازمند سرعت بالاتر هستید، باید روی سیم کشی ساختمون کار کنید.
یه سری توصیه ها رو در پست بالایی نوشتم میتونید بخونید.
نهایتاً شما هر کاری هم بکنی و حتی به طور معجزه آسایی میزان نویز خطتت رو کاهش بدی، احتمالاً بیشتر از 5-6 مگ نمیتونی بدست بیاری...
ممنوننقل قول:
این مراحل و چک کردم یعنی داخل خونه فقط یه تلفنه اونو کشیدم مودم و مستقیم زدم به پریز هم با اسپلیتر هم بدونه اون تغییری نکرد
قبلا هم که رو پنل صبانت بودم کارشناس اومد از دم در چک کرد اونجا 23 دان استریمم بود ولی داخل خونه 6 و 7 بود گفتش یا باید سیم کشی کنی یا من 40 تومن میگیرم رو همین سیم کشی دان رو بالای 20 تحویل میدم
مثل اینکه این قصه سر دراز داره و همه چی برنامه ریزی شدست !
برداشته شدن شبانه های رایگان
و الان در یک حرکت استثنایی ف ی ل ت ر شدن آپـــــــــــــــــــــلو د باز !!!
آقایون , تاپیک نویز اینجاست ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ده صفحه رفته جلو فقط پست بی ارتباط با تاپیک .... مشکلی نیست .
طرف میاد اینجا رجز میخونه و عملا دنبال بن شدنه ... مشکلی نیست مدیر هم کاری نداره .
پست من که مینویسم " باز خوب شد پارس یکماه زودتر اطلاع داد که بشه دانلودامون رو بکنیم ." مخبر میزنه
پست شما بدلیل بی ارتباط بودن با تاپیک حذف شد .!!
یعنی باید همه چیزمان به همه چیزمان بیاد ؟؟!