scent of the day
Lalique Pour Homme
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
scent of the day
Lalique Pour Homme
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=Atghia;8529928]عزیز سایت ها رو که نمیشه انجمن معرفی کرد میشه تبلیغات :دی دوستان اگر تمایل به راهنمایی دارند لطفا از طریق پ.خ:n16:
من؟ عطر؟:n31:حرفه ای کجا بود من فقط پیگیرم:15:
پس شما اگر خودت میدونی پیام خصوصی کن همچنین دوستان دیگه.:n01:
اتقیاخانم عطرباز حرفه ای نباشی خلاصه عطر باز که هستی نمیشه لفظ پیگیر رو به کار برد:n02:
سلام ببخشید دوستان دی سی شدن عطر ها به چه معناست ؟ مثلا الان عطر midnight poison ازبرند Dior دی سی شده.
یعنی اینکه تولیدش متوقف شده (discontinue)نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز , از علاقه مندان به بحث عطر و ادکلن هستم و چندین ساله این قضیه رو پیگیری میکنم, تجربیاتی در مورد انواع ادکلن دارم که به تدریج در تایپیک خواهم گفت
مدت ۵ ساله که ادکلن اصلی بنده وان میلیون از پاکو رابان هست ,با وجود تمام شایستگیهای این ادکلن قصد دارم یه تنوعی بهش بدم
مشکل اصلی من این نیست که چی بخرم , مشکل اصلی اینه که از کجا بخرم ؟متاسفانه مثل اینکه مشکل وجود ادکلنهای تقلبی در این چند ساله نه تنها حل نشده بلکه با وجود ریفرموله کردن بعضی ادکلنها وضعیت حادتر هم شده , هیچ کالایی رو ندیدم که به اندازه ادکلن اینقدر کالاهای تقلبی توش باشه و اینچنین محل جولان شیادان و فرصت طلبان فقط همینقدر بگم که مقاله ای تو اینترنت دیدم از یک فرد مسوول که میگفت ۵ نوع مختلف ادکلن تقلبی در بازار وجودداره...
خودم برای خرید این فروشگاها رو مد نظر دارم هر چند تاحالا از هیچ کدومشون خربد نکردم : سنگ , هایلند , شقایق و یکی از فروشگاهای معتبر اینترنتی که بیشتر لوازم دیجی ! تالی میفروشه و اخیرا ادکلن رو اضافه کرد و حتی تضمین اصل بودن میده
بنده حدود ۱ ملیون تومان برای خرید ادکلن کنار گذاشتم و اگر بهم ثابت بشه که ادکلنهایی که خریدم اصله این رقمو تا دو ملیون تومن افزایش میدم , پس قضیه برام خیلی حساسه و نمیخوام دو ملیون تومنم با ادکلن تقلبی دود بشه بره هوا !
لطف کنید معتبرترین جایی که ازش اطمینان کامل دارید که تمام ادکلناش اصله رو به بنده معرفی کنید و اگر اینجا امکانش نیست در پیغام خصوصی , باتشکر
سلام
امروز فرصتی شد که یک عطر خوب رو تست کنم
من خیلی علاقمند به بوی چوبی-علفی هی وود هستم خیلی ها این عطر ملایم رو میشناسن
متاسفانه پخش چندانی نداره و ماندگاریش متوسط هست
و اما عطری که تست کردم مرسدس بنز اینتنس بود که شباهت بسیار زیادی با هی وود داره! یعنی براحتی برای یک فرد عادی هم میتونه قابل لمس باشه این شباهت!
بنظر میرسه از لحاظ پخش و ماندگاری شرایط بهتری نسبت به هی وود داره و قیمت 160 تومنی با توجه به حجم 120 میلی که داره باعث میشه یک عطر خوب! برای خرید محسوب بشه
فوق العاده نیست اما برای دوستداران رایحه های چوبی انتخاب مناسبیه
یک نسخه اینتنس هم دسکوارد معرفی کرده که گویا قویتر و ماندگارتر از این کار باشهنقل قول:
چند روز پیش از هایلند قیطریه رد میشدم دیدم نسخه اینتنس هی وود را داره اما متاسفانه فرصت نشد تست کنم
سلام دوستان تهران جایی روداره که عطر های25 و 50 میلی بفروشه همین هایی که مدل جیبی کتابین. توبازار بزرگ میتونم پیداکنم؟شماکجاازاین نمونه عطرهادیدین؟باچه قیمتی؟اگر جایی هست که خیلی زیادازاین عطرهاپیدامیشه واصل هست معرفی کنید ممنون میشم.
گیشا مغازه غنچه. ولی قیمتهاش خیلی بالاتره نسبت به جاهای دیگه طبق گفته دوستان. احتمالا گران فروشترین مغازه است. منتها خیالت راحته از نظر اصل بودن.نقل قول:
سفیر در پاساژ گلستان یا تندیس.
پاساژ قائم در تجریش هم میتونی سر بزنی. اون بالاش یک بورس عطره. من 2 دفعه خرید کردم مشکلی نداشته. البته تست عطر ندارن بیشترشون. ولی قیمتهاش باید مناسبتر باشه.
سایت هم برات پخ میکنم.
سلام گرامی. آدرس سایت ارسال شد خدمتتون.نقل قول: