رئال مادرید به دنبال ژوان
رئال مادرید ژوان مدافع برزیلی رم را راه حل مشکلات خط دفاعی خود می دانند...
سایت گل : ارنستو برونزتی مسوول نقل و انتقالات رم اعلام کرد دانیله دروسی به رئال مادرید نخواهد رفت اما امکان پیوستن ژوان به کهکشانی وجود دارد.برونزتی در گفت وگو با ForzaRoma.info گفت :"یکی از هدف های رئال تقویت خط دفاعی در مهلت نقل و انتقالات است و اگر ژوان درخشش خود را در رقابت های جام کنفدراسیون ها ادامه دهد بدون شک مسئولان رئال برای جذب او اقدام خواهند کرد."
البته این روزها بحث فروش باشگاه توسط مالکان رم، بقیه موضوعات را در حاشیه قرار داده است.تا روشن شدن موضوع مالکیت باشگاه به نظر می رسد هیچ نقل و انتقالی صورت نگیرد.رئال باید مبلغ قابل توجهی برای به خدمت گرفتن مدافع برزیلی رم بپردازد چرا که این بازیکن کمتر از یک ماه پیش قراردادش را با جلوروسی تا سال 2013 تمدید کرد.
فان نیستلروی : رونالدو بازیکن کاملی است
رئال مادرید با جذب رونالدو در آستانه شکستن رکورد گرانقیمت ترین انتقال جهان است.فان نیستلروی معتقد است این انتقال برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود چرا که رونالدو بازیکنی است که همه چیز یک بازیکن کامل را دارد....
سایت گل : رود فان نیستلروی از مهاجم هلندی رئال از پیوستن کریس رونالدو به جمع کهکشانی ها هیجان زده است و معتقد است هم تیمی سابقش همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد.آینده مهاجم هلندی در رئال در هاله ای از ابهام قرار دارد اما او معتقد است جذب رونالدو برای رئال موفقیت بزرگی محسوب می شود.رئال قرار است رقمی در حدود 94 میلیون یورو برای جذب رونالدو به منچستریونایتد بپردازد و فان نیستلروی از اینکه بار دیگر شانس بازی در کنار هافبک پرتقالی را پیدا می کند خوشحال است.
او در گفتگو با وب سایت رسمی رئال می گوید :"رونالدو بازیکن فوق العاده ای است.او در عین اینکه بسیار جوان است تجربه بسیار زیادی دارد.او تجربه بازی در جام جهانی ، جام ملتهای اروپا، لیگ قهرمانان و لیگ برتر انگلیس را دارد."فان نیستلروی معتقد است تجربه بازی در بالاترین سطح فوتبال جهان رونالدو را به کسب عنوان بهترین بازیکن جهان نزدیک می کند."او هم از لحاظ تکنیکی و هم از لحاظ فیزیکی در سطح بسیار بالایی قرار دارد.به نظر من او همه فاکتورهای یک بازیکن کامل را دارد."
رونالدو: انتقال من به مادرید طبیعی بود
ملیپوش پرتغالی میگوید هیاهو بر سر انتقال او بیدلیل است.
سایت گل: با وجود آن که کریستیانو رونالدو به زودی گرانترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا خواهد شد، اما او گفته جنجال بر سر انتقال او بیدلیل است و این قرارداد تفاوتی با سایر انتقالات ندارد. مبلغ 94 میلیون یورویی که برای او پرداخت میشود او را گرانترین بازیکن دنیا میسازد. فلورنتینو پرس قصد دارد با خرید او و کاکا رئال مادرید را وارد دوران جدید کهکشانی کند.
با این حال رونالدو میگوید: «این انتقال تفاوتی با دیگر خریدها ندارد. من گفتم دوست دارم در رئال مادرید بازی کنم و دو باشگاه هم به توافق رسیدند.» این بازیکن همچنین گفته میتوانست این انتقال را مخفی نگاه دارد: «اشتباهاتی که روی داد تقصیر من بود، نه رئال یا منچستر. من دهانم را باز کردم و همین باعث شد دو باشگاه به مشکل برخورد کنند. میتوانستم اوضاع را به گونه دیگری کنترل کنم و همه چیز را فریاد نزنم.»