-
جدول گلزنان ليگ برتر
۹ گل: آرش برهانى (استقلال تهران)
۷ گل: عليرضا واحدى نيكبخت و كريم باقرى (پرسپوليس)، ايگور كاسترو (ذوب آهن)، فريد عابدى (برق)، اشپيتيم آرفى (پيام) و سيد مهدى سيدصالحى (پيكان)
۶ گل: محمدرضا خلعتبرى (ذوب آهن)، فريدون فضلى (صباى قم)
۵ گل: على كريمى (پرسپوليس)، اسماعيل فرهادى (ذوب آهن)، ايمان حيدرى و محمدرضا طهماسبى (پيكان)
۴ گل: عيسى ترائوره (سايپا)، مهدى شيرى (برق)، امين متوسل زاده (مقاومت)، ميثم بائو (ابومسلم)، فراز فاطمى (مس) و عماد رضا (سپاهان)
-
لغو هفته پانزدهم ليگ برتر
روز گذشته عزيز ا... محمدى رييس سازمان ليگ برتر گفت: به دليل ديدار تيم ملى مقابل قطر در روز نوزدهم آبان ماه، ديدارهاى هفته پنجم ليگ برتر لغو شد.وى ادامه داد: البته امروز صبح نشستى اضطرارى را برگزار مى كنيم تا در خصوص زمان جديد برگزارى ديدارهاى اين هفته و ادامه مسابقات ليگ برتر بحث، تبادل نظر و تصميم گيرى صورت گيرد.رييس سازمان ليگ برتر در پاسخ به اين سؤال كه آيا براى برگزارى يك ديدار تداركاتى ضرورتى براى لغو ديدارهاى ليگ برتر وجود داشت، افزود: اين موضوع به تصميم كميته تيم هاى ملى باز مى گردد. آنها تصميم گرفتند كه برگزارى اين مسابقه پيش از ديدار ايران با امارات در چارچوب مرحله مقدماتى جام جهانى ضرورى است، به همين دليل ديدارهاى اين هفته به تعويق افتاد.محمدى در پايان در مورد وضعيت ورزشگاه قزوين براى ميزبانى ديدار پيكان برابر پرسپوليس گفت: روزگذشته به قزوين سفر كردم و امكانات اين ورزشگاه را از نزديك بررسى كردم. اين ورزشگاه چند اشكال كوچك داشت كه به راحتى برطرف مى شود، همچنين شوراى تأمين اين شهر هم با برگزارى اين مسابقه موافقت كرده است. پس مشكلى براى برگزارى اين ديدار در قزوين وجود ندارد.
-
اردوگاه قرمز
قهر هواداران با پرسپوليسى ها
كريمى و الونگ پا به توپ شدند
ايران ورزشى- جو ورزشگاه اكباتان خيلى سنگين بود. چيزى حدود ۲۰۰ هوادار براى تماشاى تمرين روى سكوها حضور داشتند. هوادارانى كه به شدت از نتايج اخير پرسپوليس مخصوصاً شكست مقابل مقاومت ناراضى بودند. نارضايتى آنها به اندازه اى بود كه حتى حاضر به تشويق بازيكنان نيز نشدند. يكى مى گفت: «ولشان كنيد، خيلى خوب بازى كردن، تشويق هم بكنيم.» يكى ديگه مى گفت: «ديگه شورش را درآورده اند.» و... ناراحتى آنها آنقدر زياد بود كه حتى نمى توانستند حفظ ظاهر كنند. حتى على كريمى هم كه تحت هر شرايطى تشويق مى شد اين بار... در آتش بقيه سوخت! تماشاگران ناراضى مى گفتند: «امسال افتضاح ترين خط دفاع را داريم.» و «دى كارمو به درد ليگ محلات هم نمى خورد.» على كريمى اولين نفرى بود كه وارد مجموعه اكباتان شد. او نيم ساعت زودتر آمده بود كه با چهره اى كاملاً ناراحت و عصبى - از نتيجه بازى با مقاومت - تمرين مى كرد اما جالب بود كه بقيه در شرايطى وارد مجموعه اكباتان مى شدند كه هيچ آثارى از ناراحتى در چهره آنها ديده نمى شد و شايد تنها فرد ناراحت به غير از كريمى، خيرخواه بود كه به سمت هواداران رفته و ضمن صحبت و دلدارى به آنها گفت: «اگر يك بازى به من فرصت دادند و بد بودم همه چه گفتند قبول و اگر ديگر در ليست ۱۸ نفره هم نباشم اعتراضى نكرده و حرفى نخواهم زد.»
غايبان اولين تمرين پرسپوليس بعد از شكست مقابل مقاومت، واعظى، توره، علوى و ماركو بودند كه واعظى با كسب اجازه از مسؤولان تيم به مرخصى رفته بود.
تمرين رأس ساعت ۱۵ با صحبت هاى قطبى با بازيكنان شروع شد.
بعد از صحبت هاى قطبى، بازيكنان مشغول به گرم كردن زير نظر كريم باقرى شدند. بعد از آن كريمى باز هم جدا از سايرين به انجام تمرينات اختصاصى پرداخت و گلرها نيز در گوشه اى ديگر از زمين با عابدزاده به تمرين پرداختند و ديگر نفرات تيم زير نظر قطبى و پيروانى به مرور تمرين پرداختند. در حين تمرين بهادر عبدى به شوخى و خنده با بازيكنان پرداخت كه باقرى به او تذكر داد تمرين را جدى گرفته و دست از شوخى بردارد. قسمت بعدى تمرين دويدن هاى سرعتى و استارت زدن زير نظر كماسى بود. جو سنگين ورزشگاه روى بازيكنان هم تأثير گذاشته بود به طورى كه عابدزاده سعى مى كرد با شوخى هاى هر از گاهش به بازيكنان روحيه داده و حال و هواى تمرين را عوض كند. عابدزاده همچنين به حقيقى تذكر مى داد سرعت عملش را در گرم كردن و تمرين بالا ببرد. در قسمت بعدى بازيكنان به ۴ گروه تقسيم شده و به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.
على كريمى بعد از ۳۰ دقيقه تمرين اختصاصى همراه دكتر راهى رختكن شده و بعد از ۲۰ دقيقه باز به زمين برگشته و اين بار پا به توپ شد. سپس بازيكنان به دو گروه تقسيم شدند - نفرات ذخيره و اصلى در هر دو گروه پراكنده بودند - گروه اول همراه پيروانى به حفظ توپ و پرسينگ پرداختند و گروه دوم همراه با قطبى عبور از يار مستقيم و شوتزنى به دروازه را در دستور كار داشتند كه الهامى در اين قسمت به شدت از سوى سرمربى تشويق شد. طولانى شدن اين مرحله از تمرين باعث شده بود نيكبخت به صدا درآمده و بگويد: «بس است ديگر، خسته شديم.» اما كادر فنى تأكيد داشت بازيكنان بدون اعتراض به كارشان ادامه دهند. با پايان يافتن اين قسمت، ۱۱ بازيكن فيكس مقابل مقاومت با انجام يكسرى تمرينات استقامتى راهى رختكن شدند كه همزمان با اين مرحله از تمرين، گلرها به تمرين اختصاصى با عابدزاده مشغول بودند و ديگر بازيكنان تيم نيز همراه كادر فنى تمرين حمله به دفاع را انجام مى دادند و با پايان اين مرحله، تمرين هم خاتمه يافت.در تمام مدت تمرين باران پاييزى، پرسپوليسى ها را همراهى كرده و آنها را تنها نگذاشت.همزمان با تمرين پرسپوليس، استقلال هم در دستگردى تمرين داشت و تماشاگران استقلال در راه رفتن به دستگردى عليه پرسپوليس و قطبى شعار مى دادند كه تماشاگران ساكت و ناراضى در اين مقطع با شعارهاى خود جواب هواداران استقلال را دادند.ايوان پتروويچ و الونگ الونگ در تمام مدت تمرين پابه پاى سايرين در تمرين گروهى حضور داشتند و ديگر اثرى از مصدوميت آنها ديده نمى شد.بيست دقيقه پايانى بازى فردناشناس و ميانسالى كه گفته مى شد از دوستان قطبى است و به تازگى از آلمان آمده، با گرم كن ورزشى داخل زمين شده و با كريمى به تمرين و پاسكارى پرداخت. گفته مى شود او در فيزيوتراپى و روانشناسى تبحر دارد.در تمرين ديروز همه بازيكنان با لباس هاى آستين بلند و يكدست قرمز حاضر شده بودند.
-
-
-
تمرين حمله به دفاع
بازيكنان حمله به دفاع را تمرين مى كنند. يك مهاجم در مقابل يك مدافع در همين لحظه آتسوى توپ را به سمت دروازه مى زند و حقيقى با يك واكنش توپ را دفع مى كند. همين كافى است تا آتسوى با عصبانيت به سمت حقيقى برود. البته عابدزاده و سپهر خيلى زود وارد عمل مى شوند و آتسوى را آرام مى كنند اما جالب است كه قطبى و پيروانى كه سمت ديگر زمين حضور دارند اصلا متوجه قضيه نمى شوند.
-
دوباره جدى شد
پرسپوليس - رحمان
ايران ورزشى- بحث سرخ پوش شدن رحمان رضايى بار ديگر جدى شده. صبح ديروز بود كه افشين قطبى- كه قبلا هيچ رقمه حاضر به جذب رحمان نبود- در مصاحبه با فارس از احتمال جذب اين مدافع خبر داد و ساعاتى بعد مدير برنامه هاى رحمان رضايى در محل تمرين پرسپوليس حاضر شد تا قضيه جدى تر جلوه كند.
بعد از اين اتفاق بود كه داريوش مصطفوى از توافق با هيات مديره براى جذب يك مدافع و يك مهاجم جديد خبر داد تا پرسپوليسى شدن رحمان رضايى جدى تر به نظر برسد. البته مدير روابط عمومى باشگاه همه چيز را تكذيب مى كند و معتقد است كه در اين باره اتفاق جديدى رخ نداده است.
-
قطبى: نيستلروى هم در ۷ بازى گل نزد!
ايران ورزشى _ دى كارمو و باز هم دى كارمو. انگار او شده همه پرسپوليس و جالب است كه افشين قطبى هم به جد، از او حمايت مى كند اما هرگز نشنيده ايم كه در اين چند هفته براى يك بار هم كه شده او را نقد كند. هيچ انتقادى را هم نمى پذيرد و در عوض از كسانى دلخور است كه مهاجم برزيلى را مورد انتقاد قرار داده اند. او به جاى اينكه از شكست برابر مقاومت بگويد ترجيح مى دهد باز هم از دى كارمو حمايت كند: «مسؤولان باشگاه پرسپوليس حق دارند از من و بازيكن خارجى خود انتظار داشته باشند و ما نيز بايد نقاط ضعف خود را بپوشانيم اما نمى دانم چرا سايرين از دى كارمو انتقاد مى كنند
فشار زيادى از سوى ليدرها، هواداران و ساير كسانى كه دوست ندارم اسم آنها را ببرم روى دى كارمو است ولى آيا كسى به جز خبرنگارانى كه هر روز در تمرينات شركت مى كنند، ديده اند كه اين بازيكن در تمرينات با چه تلاشى مقابل بازيكنان ديگر ايستادگى و گلزنى مى كند
دى كارمو در تمرينات يكى از بهترين ها است در حالى كه از ابتداى فصل در بين ما نبوده. بى شك هر بازيكن ديگرى نيز براى نشان دادن خود به زمان نياز دارد. تجربه دارم كه چنين حرفهايى را مى زنم.
قبول دارم كه دى كارمو در زدن ضربات آخر به دليل جوانى كمى ناموفق است؛ ولى من مطمئن هستم بهتر مى شود، چون روحيه خود را از دست نداده و هنوز تسليم نامهربانى ها نشده.
هنوز به دى كارمو ايمان دارم و مطمئن هستم مى تواند در بازى هاى آينده براى ما مؤثر باشد البته نبايد فراموش كرد كه بازيكنان را فقط براى ليگ برتر و جام حذفى ايران نگرفته ايم، بلكه هدف بزرگ ما حضور در ليگ قهرمانان آسيا است. هرگز از انتقادها از اين بازيكن و خودم نمى ترسم، آنهايى كه از دى كارمو انتقاد مى كنند، بايد بدانند نيستلروى در ۷ بازى براى رئال مادريد گل نزد و عملكردى ضعيف داشت اما آيا كسى به دنبال تخريب او بود »
سرمربى پرسپوليس درباره جذب رحمان رضايى ادامه مى دهد: «پرونده اين بازيكن هنوز براى من بسته نشده است. احتمال دارد او را جذب كنيم.»
قطبى درباره شكست برابر مقاومت هم مى گويد: «شكست مقابل مقاومت ضربه اى بود بر قلب من چون باور نمى كردم اما ما را بازنده كردند و تيم من با توجه به پتانسيلى كه دارد اين بازى را اين طور به راحتى نمى باخت. متاسفانه داوران با ما نامهربان بودند.
از همه مى خواهم كه از پرسپوليس حمايت كنند. هنوز به تيم خودم اعتماد قلبى دارم و مى دانم در آسيا مى تواند شگفتى هاى بزرگى را رقم بزند.»
-
يك آلمانى عضو جديد كادر فنى پرسپوليس
ايران ورزشى- عصر ديروز در محل تمرين پرسپوليس چهره جديدى را ديديم. شخصى حدودا ۶۰-50 ساله كه اواخر تمرين با گرمكن به زمين آمد و همراه با على كريمى كه تازه پا به توپ شده بود كمى تمرين كرد. اين شخص كه يك آلمانى و ساكن هلند است از دوستان افشين قطبى است و در فيزيوتراپى تخصص دارد و فعلا قرار است يك هفته اى ميهمان سرمربى پرسپوليس باشد. البته قطبى مى گويد كه قصد دارد با باشگاه صحبت كند تا درصورت توافق مديران اين شخص به كادر فنى پرسپوليس اضافه شود.
-
ماركو براى هميشه رفت
يك آلمانى كمك مربى قطبى
ايران ورزشى- دستيار برزيلى افشين قطبى بار ديگر تهران را ترك كرد. ماركو از چندى پيش مديران باشگاه را تهديد كرده بود كه اگر به تعهدات مالى شان عمل نكنند پرسپوليس را ترك خواهد كرد و وقتى تا بعد از بازى با مقاومت خبرى از پول نشد، روز جمعه ايران را ترك كرد. به گفته افشين قطبى ماركو ديگر قصد همكارى با پرسپوليس را ندارد و اين درحالى است كه مصطفوى بعد از جلسه ديروز هيات مديره در اين باره گفت: «بعد از مذاكره با قطبى درباره همكارى مجدد با ماركو تصميم مى گيريم. او بدون اجازه باشگاه و قطبى ايران را ترك كرده و بايد درباره اش تصميم گيرى كنيم.»