یکی از دوستان من کافی نت داره و از یک مگ نامحدود استفاده میکنه مطمئنا مصرفش باید بالای 300-400 گیگ باشه میگفت تا حالا هیچ پیغامی دریافت نکرده و سرعتش هم محدود نشده .چون برای کافی نت هست کاری بهش ندارن ؟
Printable View
یکی از دوستان من کافی نت داره و از یک مگ نامحدود استفاده میکنه مطمئنا مصرفش باید بالای 300-400 گیگ باشه میگفت تا حالا هیچ پیغامی دریافت نکرده و سرعتش هم محدود نشده .چون برای کافی نت هست کاری بهش ندارن ؟
والا همین رایتل هم که منطقه ما حداقل (در کل نمیدونم چجوریه) از مبین نت سرویس اینترنتشو میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!! (زمانی که آی پی رو چک کنید میبینید خبری از اسم رایتل نیست و به اسمه مبین نت هست):n13:نقل قول:
عزیز اینایی که گفتید ربطی به این موضوع ندارهنقل قول:
من میگم شما قضیه این دانلود 2 گیگ و اخطار رو پیگیری کنید و بگید چرا به خاطر 2 گیگ ضریب رو افزایش دادن
دیگه این موضوع رو نمیتونن بگن (مشکل سراسریه که میست یا شما تو منطقه بد خطین)
رایتل شانه داره؟ چجوریاس؟نقل قول:
اتفاقا صفحه مشترکین رو نگاه کردم قبلا مانده دانلودو مینوشت انقدر مثلا کیلوبایت الان هما رو زده صفر
حتما امروز زنگ میزنم البته میدونم میخواد چی بگه ولی فکر کنم یکم لحن بی ادبی حرف بزنم اندفعه بهتر باشه
Sent from my SM-C105 using Tapatalk
نمیدونم باید بپرسم بهت بگمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو این یکی دو سال که کلا شب ها رایگان بوده از ساعت 1 تا 7 صبح
من خودم سرعت 512 دارم و مودمم هم USB هست برای من که شبها سرعت 64 هست و این هم به خاطر آنتن خوب توی خونه ماست و هم به خاطر ترافیک کم منطقه
واقعا دلم میخواد زودتر این ماه اشتراک تموم شه بعد مودمو با دستای خودم خرد و خاک شیر کنم انقدر که این یکساله اذیت شدم از دستشون
مرسینقل قول:
حسابی استفادتون رو بکنید چون مبین نت شبانشو حجمشو و ساعتشو محدود کرده تو تاپیکش بیاین متوجه میشین..چون رقیبش ایرانسل بود ممکنه ایرانسل هم حالا که رقیبش عقب نشسته شبانشو بر داره.
اگه برنداشت منم میام ایرانسل
بعدا که به خاطر 60 گیگ سه تا تهدید ضریب اشتراک گرفتی و محدود شدی بهت میگمنقل قول: