فصل بهار - آدم حال نداره :n27: - برای طراحی زبان ها من دو تا جزوه دارم ... یکیش همون کتاب هست که یه استاد دیگه اومده خلاصه کرده ... مثلا کل فصل 8 توی 18 صفحه خلاصه شده ... کل فصل 1 - 2 توی 24 صفحه - یه سری از بخش ها رو از روی کتاب من میخونم ( به احتمال زیاد 1 - 2 - 3 - 4 - 5 ... چون 6 - 8 - 9 خیلی حجمشون زیاده ) و برای بقیه شاید اون رو پرینت گرفتم ... در ضمن آخر هر فصل حدود 30 الی 60 تست از سال های گذشته لیست کرده که من همه تست ها رو از پی دی اف اصلی جدا کردم ... کل تست ها جمعا شد 60 صفحه :n02: ... خوبه بد نیست ... تا شب آپ میکنم برات ... البته توی نت هستنقل قول:
این درس یک درس کاملا مفهمومیه - برخلاف یه عده که میگن حفظیه :n27:
این درس + درس طراحی الگوریتم که فردا پیش رو داری جزو دروس تخصصی گرایش نرم افزار و گرایش طراحی الگوریتم هست ( گرایشی که خودم میخوام امتحان بدم هست:n02: )
یه جزوه خلاصه شده ی دیگه هست که کل کتاب توی 80 صفحه خلاصه شده ( با احتساب تست ها - البته این خیلی خلاصه شده ی )
برای طراحی الگوریتم حتما اینا رو بخون :
فصل سوم :
- حل روابط بازگشتی رو حتما بخون ( یکیشون رو حتما ممکنه بدن در تشریحی )
فصل چهارم :
- حتما فرمول ها و پیچیدگی زمانی در بهترین - بدترین حالت های الگوریتم ها رو لیست کن که توی تستی ها حتما میاد ... جاهای تشریحی و توضیحی وار رو هم بخون
- الگوریتم ها رو هم لیست کن توی چند برگه و تونستی حفظ کن :n02:
فصل پنجم :
- الگوریتم کروسکال - پریم
- مهلت با زمانبندی ( بسیار مهم - کتاب خیلی بد توضیح داده ... کلیدش فقط یه قضیه هست ... قضیه امکان پذیر بودن محموعه ی S)
- فشرده سازی کدها ( حتما تستی میاد )
فصل ششم :
- حداقل ضرب ماتریس ها ( زنجیره ضرب ماتریس ها ) - فرمول اعداد کاتالان ( حتما در تستی 2 تا تست میاد - خیلی آسون و مهم ) - ممکنه امسال تشریحی هم بدن ازش
- الگوریتم ها رو هم یه نیم نگاه بنداز
فصل هفتم :
- مسئله n وزیر ( یه فرمول داره مهمه )
- رنگ آمیزی گراف ( معمولا با 2 یا 3 رنگ حل میشن مسئله ها ) - ممکنه تشریحی بیاد
فصل آخر حتما یه تست داره و خیلی کمه حجمش - از دست نده این فصل ها رو - جاهای توضیحی و تشریحی ها رو حتما بخون که بصورت تعریفی تست میاد ازش
موفق باشی :)