تکذیب کسی می کنه اون حرف زده باشه , شما باید بگید من رد می کنم سرور داخلی محدود نمی شه :n08:نقل قول:
Printable View
تکذیب کسی می کنه اون حرف زده باشه , شما باید بگید من رد می کنم سرور داخلی محدود نمی شه :n08:نقل قول:
کلا من هر عملی که باعث ایجاد جنجال بشه رو نفی میکنم ،ضمنا این کار اون دوستمون در دل دوستان شاتلی ایجاد رعب و وحشت میکنه :n08:نقل قول:
اوکی تست هم میزارم تا باورتون بشه :n05: لینک بدین تا با لینک خودتون تستو انجام بدم :n02:نقل قول:
مگه شما چقدر زدی محدود بشی بچه ها بودن شبی 7-8 گیگ هم زدن محدود نشدن مثلا ماهی 200 گیگ من الان سراغ داری شبی 18 گیگ هم می زنن شاتل بدون محدودیت .
یک speedtest بزارید از تهران
من حدود 30 گیگ دانلود داشتم ماه گذشته داخلی + خارجینقل قول:
اینم تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اخه این دیگه چه وضعشه!!داخلی رو هم برامون محدود کردن رفت:n28:
شاتل هم پر پر شد:n03:
مهدی با پارس امشب 15 گیگ زدم تو گوشش از اکسپرس لیچ ! :n09:نقل قول:
شاتل هم حالا ببینیم چی میشه شاید ایشون تو منطقشون پهنای باند کم داشتن محدود کردن
نوش جونت:n28:نقل قول:
والا من مطمینم اگرم سرویس خودم فعال بشه همین وضعو دارم....من فکر نمیکنم مرکز ایشون مشکل پهنای باند داشته باشه..مشکل اصلی سیاست کوفتی شهر ماست که با کل ایران فرق میکنه:n30:!!!
دیرور به دو نفر از رفیقام که شاتل داشتن و محدود شدن گفتم از سرور داخل هم تست کنن.
اگر ببینم داخلی اونا هم محدود شده بود کلا انصراف میدم:n15:
====
راستی پرهام جوابتو نداد؟الان دیدم ساعت 2 اومده بود....
پس راهی نداری جز عوض کردن شهر !! :n02:نقل قول:
نه بابا پرهام هم که جواب نداد - فعلا یه 15 روزه گرفتم دارم استفاده میکنم تا حالا هر وقت جواب داد اونم اوکی کنیم
مهدی راس میگه کلا شهرشون خاصه .دی
ولیجاتون خالی دیشب لینک ی رامی رو زدم. تو اپلود بوی سه صوت ریموت کرد بعدش با سرعت 550 دانلودش کردم چهثدر این شاتل خوبه :)
شاید دارن کم کم محدود میکنن
شایدم این شروع محدود کردن دانلود داخلیه
امروز از اخبار شنیدم تحریما دارن کمکم برداشته میشن
این شاتل میخاد تازه تحریماشو شروع کنه:n02:
نوچ محدود نمیکننن ! به شدت با این شایعه من مبارزه میکنم!:n24:
سلام امروز رفتم برای یکی از آشنامون سرویس 128 3 ماهه گرفتم بدون تایم رایگان 32 تومن:n08:
حالا جالبش اینجاس من میگم 128 رو چند مگ میبندین میگه نمیدونم ولی تا 1 مگ بازه (دروغ) :n02:
بعدش میگم خوو من 128 داشتم خطم رو 2 مگ بسته شده بود چیزی نگفت :n09:
حالا بدتر از اون دارم میگم سرویس 1 مگ رو چند بسته میشه میگه 1 مگ :n04: بعدش میگم 2 مگ چی !؟ میگه خووو 2 مگ :n23:
نتیجه میگیریم که میخوان سرویس اسمی بدن :n24:
پس منم میرم 128 میگیرم:n15:
Coming soon:n18:
نقل قول:تایید میشه 100% :n08:نقل قول:
میبینم که پیر شدی؟؟نقل قول:
اینترنت پیرت کرد...بدبخت فلک زده ، بیچاره واپسگرا محتاج به اینترنت :n09:وزیرمون گفتس که نسل 4 باید برای اپراتورهای همراه استفاده بشه.:n02:یعنی میشه بجای ADSL از 4G دانلود کرد:n08:
دوباره جوون میشم وایسا:n10:نقل قول:
آره ایشاله نوه نتیجه هات میتونن از این 4G استفاده کنن :n19: کجایی کاری الان دارن تو همین افغانستان 4G ارائه میدن انوقت اینجا همین 3G مشکل داره تازه سراسری هم نشده کامل:n23:
نه میاد ، کشوری پیشرفت میکنه که در تکنولوژی پیشرفت کنه. البته ما پیشرفته هستیم و به تکنولوژِی روز حتیاج نداریم.:دینقل قول:
ما یه پامون در گذشته هست و یک پامون در اینده و در حال .....!
نکنه باز میای سمت شاتل؟؟ پیرمرد !:n08:
تو مگه امید داری ، نوه دار شی ؟ پیرمرد مرگت فرا رسیده امیدت به نوه نباش :n07:
نقل قول:
بله کاملا مشخصه :n15:
آره دارم میام چش نداری ببینی ؟:n02:
اووووف من امید دارم در حد تیم ملی :n20: از سر لجتم که شده الان اجی مجی میکنم یهو جوون میشم تا جونت دراد:n25:
چی برگشتی ؟ نظرت در مورد شکست چیه؟ من که بهت گفتم همشون یه چیزن :دینقل قول:
ما از پایه مشکل داریم ...هممون.
طرف در امریکا با 12 مگابایت سرعت دانلود و نامحدود ماهیانه 20دلار باید هزینه بکنه ول یما باید خدا تومن.
20دلار اونا مثه 20 تومنه ماست .
ما باید فیلم دانلود کنیم و ببینیم ، طرف انلاین میبینه :n14:
داری منو جووون شدم :n19:نقل قول:
شکست اصن واسم معنی نداره :n15: من فقط تنوع طلبم همین :n22:
خووو هر کشوری سیاست های خودشو داره :n27:
اونجا فیلم دانلود کنی مامورای FBI میریزن خونت ترورت میکنن میگن واس چی داری دانلود میکنی :n08:
انوقت ما داریم به اندازه یه ویدئو کلوپی فیلم دانلود میکنیم :n09:
بله کلن جوونیات قشنگ تر میزنی .نقل قول:
وارد جزییات نشو :دی
من این ماه 14گیگ گرفتم همین ابان ، ولی بجاش فیلم های توپ و نرم افزها رو اپدیت کردم.
حالا یک سریا میان و پست منو نقل قول میکنن و میگن چقدر کم گرفتی ما اینترنت رو یکجا دانلود کردیم :n09:
هرچیزیش از نظر خودم رو میگم و کاری به بقیه ندارم ، زیاد که پیش بری بهش معتاد و مزه رو از قلیه میبری.
خب ابولفضل چرا میخوای از پارس بیای بیرون ؟
جریان همون گربه و یک تکه گوشت دیگه؟:n08:نقل قول:
شکست اصن واسم معنی نداره :n15: من فقط تنوع طلبم همین :n22:
یک سریا منظورت منم؟ :n24: اگه اره که هرکی هرچقدر میخاد میاد از اینا میکنه!:n02:نقل قول:
من شخصا چیزو لازم داشته باشم میکنم مگه دییونم پدر هارد و قطعات لپتاپو در بیارم همینجوری علکی!:n02:
ابولفضل بابا بیخیالش شو اونایی که ثبت نام میکنن فقط بلدن کیبورد رو کلیداشو بزنن:n08:
سرشون نمیشه داون استریم جیه:n07::n08:
نقل قول:
از طرز فکرت خوشم امد ولی منظورم کلی بود.
قطعا ادم های سالم یه کارهایی میکنن که دیونه ها تو کفش می مونن:n02:نمونش دانلود زیاد شما و دانلود کم من که هیچکدوم نرمال نیست:n02:اگر اسم خودم رو نمیوردم که منو میکشتی
البته شوخی هست و قصد بی احترامی نیست..
درست میشه.
نه بابا ماه قبلو من برا امتحان اونقدر زدم تو رگ آخه بعضیا میگفتننقل قول:
سرور داخلی بالای 80 گیگ بزنی تو گوش شاتل محدود میکنه بعضیا گفتن 100 گیگ من تست کردم رسما به همه نشون دادم زهی خیال باطل محدودیت تو کار سرور داخلی با شاتل نیست تا میتونین در گوش شاتل بزنین:n02:
من شخصا دوست دارم همه چیزو تجربه کنم کلا تو حرف های بچه ها اینجا زیاد نمیشه اعتماد کرد (کلی مد نظرم هست) آخه هرکی یک چیز میگفت و بنده رسما بهوشن نشون دادم که دارین چرت میگین محدود نمیشین:n08::n02::n02::n02:
اینم رایگان من /نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل باید به کاربرانی همچون من افتخار کنه.
این ماه هم شاید کم دانلود بکنم چون فیلم قشنگ نیست / ویندوزم که فعلا 8.1باگ داره و روی همین 8می مونم.شاید پک درایو رو ک 4گیگ هست رو بگیرم.
سلام...
امروز از دست پارس افلاین راحت شدم:n02: و به خانواده شاتل پس از دو سال دوری دوباره پیوستم:n02:
خطم اول 2مگ بسته شده بود..ولی بعد از یک ربع خودکار 8مگ بسته شده:n04:
ادیت: مثل اینکه بهشون درخواست سرعت بالاتر زدم اینطور شد!ولی الان رو 6مگ بسته شده...حیف شد 8مگ رو ازم گرفتن:n02:
دمشون گرم:n19:
سرویس 128 محدود
آقا تبریک میگم , همزمان با موفقیت دکتر ظریف در ژنو , تو هم به موفقیت بزرگی در قم دست یافتی !نقل قول:
مرسی حامد جان...هنوز اصل کاری مونده..شبانه رو میگم...باید ببینم تو اون هم شانس دارم یا نه؟!اگر محدود نشم واقعا یه امیدی به نت پیدا میکنم:n02:نقل قول:
راستی حامد جان وضعیت سرعت سرور خارجی شما الان چطوره؟برای من که خیلی فعلا پایینه:
====
سرور ایران اکسپرس هم سرعتش همانند بقیه دوستان 190 تا بیشتر نمیده:n27:
سلام او یسسسسسس چه خوب چه عالی امشب رفتی بزن دانلود سرعتو خبرشو بده هم ثسرور خارجی هم د اخلینقل قول:
راستی مگه چی گفتی خططئو رو 8 مگ بستن؟؟
:n02:نقل قول:
یادته دیشب به حامد گفتم اینا سرویس 4مگ به بالا رو با مودم میفروشن؟
منم گفتم نمیخوام و 128 بر میدورم...بعد بهم گفتن هر وقت سرویست فعال شد یه ایمیل به ما بزن تا نویزتو بررسی کنیم...
منم ایمیل زدم و سریع دیدم سرعتم رو 8مگ کردن:n04:!همین 8مگ هم میتونست باشه..فقط حیف که مودلاسیون مودم روی g.dmt بود و snr 11 شده بود...
بخاطر همین انگار طرف سرعتو 6مگ بست تا نویزم کمتر بشه (به خیال خودش)
ولی بازم دمش گرم کلی حال داد:n02:!
بابا مهدی جونم اکسپرسو بیخیال بورو اپلود بوی حالشو ببر :)نقل قول:
دقیقا منم سرعتم از 190 تو اکسپرس بیشتر نمیشه
سرعت دانلودت از سرور خارجی چقدره البته فک کنم هنوز اولشه خارجیتم رو همون 6 مگ باشه بعدش کمی بگیزره میشه نهایت210 تا!
نقل قول:
اخه نمیشه بیخیالش شم...اکسپرس امکاناتش بیشتره....
برای من در حالت عادی سرور خارجی سرعتش نهایت 220 هست..ولی بعد از کانکت شدن به اکانت تست اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتم اوکی شد
وای دمش گرم!!به طرف ایمیل دادم گفتم مشکل نویزمو برطرف گردم....اگر امکانش هست برام همون 8مگ ببندید..الان میبنیم همون 8مگ بسته:n04::n08::n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوففففففففففففنقل قول:
مهدی چه بکنی تو امشب !!
او شتنقل قول:
خب میل اون طرفو بده ببینیم تو ام که مارو کشتی! دفعه بعد که 1 مگ گرفتم میرم میگم 8 مگ ببنده :n02:
یعنی انقدر پشتیبانیشون قویه؟نقل قول:
به تهران فرستادی یا نمایندگی شهرت؟
چیه دهنت اب افتاده؟!:n02:نقل قول:
شوما هر وقت اون روش مخفی دور زدن سرور داخلی رو به ما گفتی ماهم ایمیلو بهت میدیم:n02:...گر چه فکر نمیکنم دسترسی داشته باشه برات اینکارو بکنه:n09:
اره بابا...شاتل توی کیفیت و پشتیبانی خیلی قویه....این طرف ادم اهل حال بوده:n12: که برام سرعتو 8مگ بسته!!وگرنه من هر چی از پشتیبانی و واحد فروش درخواست داشتم برام سرعتو بالاتر ببندن قبول نمیکردن:n22:نقل قول:
نمایندگی شهرم:n01:
اوفففففففففففف مهدی چه بکنی با این شاتل...
بای شاتل...:n09:
عصر تلکوم...:n09:
داداش ما رو هم داری وسوسه میکنی من تا22 این ماه های وبم اگه بشه میام شاتل:n01:نقل قول:
بهمن جان اگر 128 میگیری توقع نداشته باش سرویست مثل من باشه!نقل قول:
اولش رو 2مگ بسته شده بود...ولی این نمایندگی بهم حال داد 8مگ بست:n02:
فعلا صبر کن شبانش رو هم تست بکنم.....:n09: