سرعت 21 .1 هست ! اخه مرد حسابی خودت با همین اکانت تو 2 هفته می تونی این قدر نوبل کنی ؟؟ :دينقل قول:
Printable View
سرعت 21 .1 هست ! اخه مرد حسابی خودت با همین اکانت تو 2 هفته می تونی این قدر نوبل کنی ؟؟ :دينقل قول:
همون اول حالش بیشتره ... چرا انقدر سوسول بازی در میارین ؟ :31:نقل قول:
مصطفی قبلا بهش گفتم گفت نه !
برسام باز زیاد کشیده نعشه هست ولش کن !نقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه در برنامه از پیش تعیین شده تغییری ایجاد شد
زمان ورود به ورلد 41 ساعت 6 غروب در
NW شمال غربی
دلیل این تغییر کم بودن عضو ها در جنوب غربی هستش که در همین ورلد هم تجربش رو داشتیم که عضو هایی وارد جنوب غربی شدن نصف عضو های سایر مناطق بودند و برای نوبل کردن و فارم کردن مشکلی داشتیم و داریم به صورتی که من هم الان تارگتی پیدا نمیکنم
پس قرارمون شد :
ساعت شش غروب
شمال غربی - NW
اكه جنك نداشتيم ! نوبل مي كردم :) الان كلي بربرين 10 كيلويي اين كوشه موشه ها افتاده ! ببين ولي اكه بياي از نظر ريسوس و نيرو سابورتت مي كنم :)نقل قول:
ممد ، فکر کنم هیچکی نمیاد ... خودمون دوتایی باید بریم : دی
بچه های بازربیترم میان - یه 7 8 10 15 نفری میشن !
از همه مهمتر , منم هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به ! ایدون ( درست گفتم ؟؟ :دي )نقل قول:
کجا بودی تو ؟؟؟ :دي
نه بابانقل قول:
من خودم کلی دوست و رفیق دارم که بهشون گفتم و باهاشون هماهنگ کردم
از اون طرف هم با یکی دو تا دوک ایرانی هم هماهنگ کردم و اونا هم قراره همزمان با ما یعنی ساعت 6 بریزن توی شمال غربی
اینجا که میگیری کجاس ؟ بازبیتر کجاس ؟!!نقل قول:
من که نصف بچه های موبایل سافت رو بسیج کردم ، کلی ایرانی جدید هم ریختم توی بازی + بازیکن های قدیمی
کلا مثل اینکه این ورلد ایرانی زیاد پیدا میشه !!!
یه سر هم به فروم مخصوص تریبال بزنین :تازه داریم راهش میندازیمکد:www.forum.tribalwars.com
t; ;kl nhj hd hv f,nahنقل قول:
فک کنم دات ای ار بودشا !! :دي
راستی کسی اکانت پریموم ترییبال و یا وستو نمی گیره
براش یه پیشنهاد دارم
همون ! : دینقل قول:
چرا .... سعید !نقل قول:
Who is SAeed?:8::8:نقل قول:
یوزرش توی ورلد 38 اینه : King SANRنقل قول:
اگه مجانی هست منم می خوام : دی
راستی .... فکرک نم دیگه کم کم باید وارد عمل بشیم ... کی بریم ؟ الان اینجا یک دقیقه به 6 رو کامپیوتر من نشون میده ... شمال غربی ؟ NW ؟؟
M-Pros village (458|422) K44
Ri Ris village (435|452) K44
زکی ! یه خورده دوریم ... الان رنک اول و رنک آخر همچنان 26 امتیاز هستند و همه برابرند ... رنک اول هم خود Lizy هست ... اینا چرا برای خودشون پارتی بازی می کنند ؟
ChaGHaL Settlements (491|476) K44
ای بابا ! درسته همه تو یه کانتیننتیم ، ولی یه خورده فاصله هامون زیاده ...
ای بابا ! بقیه نمیان ؟ ولی فکر کنم خیلی زود اومدیم ... ورد تازه شروع شده ... فکر کنم گفتن بین 12 تا 16 ، دقیقا ساعت 16 شروع شد ...
به یوزرم میل بدین به ترایب دعوت بشین :
m-pro
تو این وضیعیت اظطراری چرا اینجا هیشکی نیست ؟
گفتم چیکار کنین دیگه
عضو که شدین به من میل بدین تا دعوتتون کنم
خوب بزغاله .... منو که دعوت کردی .... می گم چرا این تاپیک انقدر خلوته ؟ دیگه کسی از پی سی ورد نمیاد ؟
خوب برنامه ها چیه ؟ باید چیکار بکنیم ؟ من از اینکه اول ورد بریم تو خیلی می ترسم .... الان اگه فردا من رو نوبل بکنن چی ؟
نباید بزاری که نوبل بشی
وحید تویی ؟ یا خودتی ؟ :31:نقل قول:
چطوری پسر ؟ :10:
نیم عمرت بر فنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه های مربیگری آنلاین بسکتبال
کد:http://www.bbfans.ir/forums
سیم ثانیه ای ظرفیت ترایب پر شد . سرعت عملو حال میکنی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودشم ! :دينقل قول:
وحید تویی ؟ یا خودتی ؟
چطوری پسر ؟
کجایی تو ! این قدر نبودی یوزرت رو هم شک کرده بودم !! :دي
من احساس می کنم که از پیغام خصوصی و پیغام بازدید کننده و پست دادن در گروه ها منع شده ام .... شاید هم مشکل از فایر فاکس هست ... بگذریم ...
پس من رو باید هوامو داشته باشین .... فکر کنین من نوب هستم : دی
آقا چرا ترایب رو پر کردین ؟
دیگه مورچه هم توش جا نمیشه !! کل ظرفیت دعوت رو پر کردین !!
چیزی نیست ... نگران نباشین ... یه کم بروزر هام قاطی کردن ... فایر فاکس که کلا قاطی کرده ... این گوگل کروم هم که میرم تریبال وارز با یوزر X من رو با یوزر Y لاگین می کنه !
زندانی سی ا سی بودم :31:نقل قول:
به خودم که شک نکردی هان ؟ :دی
اشکال نداره بیا در آغوش اسلام راحت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
می گم اواتارت رو عوض کن زشته !! :دينقل قول:
زندانی سی ا سی بودم
به خودم که شک نکردی هان ؟
خجالت بکش - حالا که مرده هم بهش احترام نمیذاری ؟! :13:نقل قول:
تو 20 نفر اول اثری از اسپم نیست
خودم میرم که اول شم هاااااااهااااااااااهااااا ااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ! درست شد ... بچه ها حدود 2 ساعت بود فایر فاکسم کاملا قاطی کرده بود ... با Ri Ri می خواستم وارد بشم ، پسورد رو می زدم بعد یهویی با Answer-3 وارد می شد ... توی پی سی ورد اصلا نمی تونستم پست بدم .... این قسمت جواب ها بسته شده بود .... گوگل رو می زدم سرچ دوباره خود گوگل میومد !
خلاصه اینکه رفتم همه Settings رو دیفالت کردم و همه History رو پاک کردم درست شده الان ! واسه همین تریبال وارز یه کم عقب افتادم ...
آیدین آواتارت عشقه ... من هم اگه وضعیت عادی بود مایکل میزاشتم ...
سلام دوستان ! :10:
چه خبرا ؟
منم گفتم یک بار دیگه بیام تریبال ! :27:
PANDEMONIUM (465|549) K54
آقا این استخر چیه وسط ده ما !؟ :19:
من سونا می خواستم ! : دی
فقط اگه دست چپشو از اونجایه شلوارش برداره خوب میشه ! :27:نقل قول:
( خدا رحمتش کنه ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون چاهه واسه زمانیکه آب تموم شد
در مصرف آب صرفه جویی کنید :دی
یه چیز بگین ما هم وارد بحث بشیم دیگه !