لطقا زنگ بزنید بگید... بگید دیگران هم این مشکل رو دارند تا نگن فقط شما مشکل دارید از خطتتونه.... اگه کسی از شاتل اینجا سر میزنه ، یکم خجالت بکشید ... بذارید نونتون حلال باشهنقل قول:
Printable View
لطقا زنگ بزنید بگید... بگید دیگران هم این مشکل رو دارند تا نگن فقط شما مشکل دارید از خطتتونه.... اگه کسی از شاتل اینجا سر میزنه ، یکم خجالت بکشید ... بذارید نونتون حلال باشهنقل قول:
1- لطفاً تست اسپید تست بذارید
2- لطفاً عکس از Upstream و Downstream بذارید
3- لطفاً بفرمایید تک کانکشن چند درصد ظرفیت سرویستون رو میگیرید؟
بین شاتل و پارس آنلاین موندم. سرعت تک کانکشن و پایدار و ثابت بودن سرعت و بالاتر بودن سرعت آپلود برام اولویت داره. حجم دانلود برام مهم نیست.
حذف شود...
نقل قول:
از من میشنوی اگه پارس بت سرویس میده برو اون را بگیر
شاتل خوبه ولی پارس تو ثبات ی چیزه دیگست از لحاظ پینگ هم خیلی بهتر از شاتل هست.
نه عزیز یارانه ماهی 5 دلار میشه تو ایراننقل قول:
اینو به بیخانمان امریکایی بگی ماهی 5 دلار بت کمک کنیم یا از طریق دولت 5 دلار بده یا مردم تو قوطیش 5 دلار در مجموع توی 1 ماه بریزند خودکشی میکنه :n26:
من الان از شاتل دارم قبلا پارس انلاین هم داشتم تقریبا میشه گفت هر دو جزو برترین سرویس دهنده های adsl هستند و فرق زیادی توی کیفیت بینشون نیست .الان شاتل برای من روی پروفایل گیم تک کانکشن 6 ماهه که استیبل هست و اصلا افت سرعت نداشته پینگ عالی و بسیار راضی هستم .ولی پروفایل عادیش فکر نکنم جالب باشه بعضی سایت ها رو هم که برای من باز نمیکرد .پارس کمی پروفایل عادیش پینگ بهتر و پایینتری داره.قبلش توی تاپیک پارس یه پرس و جو بکن یه وقت کمبود پهنای باند نداشته باشه اگر مشکلی نداشت همون پارس انلاین برو و انتخاب دومت شاتل باشه.نقل قول:
دوستان چند روزی هست که پینگ من هم بالا رفته هم نوسانی شده شدید با شاتل مثلا با ای پی که پینگ 100 میداد الان داره 170 میده خیلی داغون شده بقیه دوستان اوضاع براتون چطوره ؟؟؟
اینم سرعت تک کانکشن سرویس 2 مگ شاتل روی سرویس گیمینگ نمیدونم چرا فقط تک کانکشن سرعت ثابت میده و اگر تعداد کانکشن ها رو زیادتر کنم نوسان پیدا میکنه وکمتر هم میشه .احتمالا تعداد کانکشن ها رو خودشون محدود کردن تا کیفیت سرویس حفظ بشه .ایا برای شما هم همینطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاع کی خوب بوده که این دومش باشهنقل قول:
دوستان سرویسای لایت چه طوری هستن؟ FairLight8192nfg
میخاستم این سرویس رو بگیرم