خواهشا به این سوال من جواب بدید
من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟
Printable View
من اگه نامحدود شبانه بگیرم معنیش اینه که فقط از ساعت یک تا یازده صبح میتونم استفاده کنم و توی روز اصلا اینترنت ندارم؟
بلهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلامنقل قول:
اگه بسته روزانه فعال نداشته باشید از ساعت 11 تا 1 شب تعرفه ازاد براتون حساب میشه .. مواظب باشید که همراه اول از خداشه یکی بسته نداشته باشه و ازاد باهاش حساب کنه .. فکر کنم ازادش هم گیگی حدودا 50 هزار در میاد :n04:
نقل قول:
اگه روزانه فعال داشته باشم و شبانه نامحدود بگیرم یعنی این که هر چقدر دلم خواست میتونم دانلود کنم تو شب. درسته؟ اون ۴۵۰ گیگ منصفانه قضیش چیه؟
اگه روزانه فعال داشته باشید از ساعت 1 تا 11 از همون شبانه نامحدود استفاده میکنه و از روزانه کم نمیشه .. قبلا نامحدود بود دید ملت دانلود میکنن الان اومده میگه 450 گیگ شبانه برای یک ماه .. البته نمیدونم واقعا روی 450 که برسی چه اتفاقی میفتهنقل قول:
سرعت من از ۱۰۰ مگ شبانه رسیده به زیر ۴۰ مگ ! دقیقا با همپن شرایط قبل
مرسی دمت گرم. دو تا سوال اخرو هم جواب بده لطفا.نقل قول:
۱ . امکانش هست که یه بسته یک ماهه بگیرم بعد یه هفته لغوش کنم و یه بسته دیگه بگیرم یا همون بسته رو دوباره بگیرم که محدودیت ۴۵۰ گیگ رو دور بزن و بیشتر دانلود کنم؟
۲ . هر گیگ روزانه قیمتش چنده؟
1 . خیرنقل قول:
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهش می کنم کمک کنید
من امشب اومدم سیم کارتمو 5 هزار تومن شارژ کنم ولی اشتباهی 50 هزار تومن شارژ کردم!!:n04:
حالا چیکار کنم؟
چجوری 45 تومنمو پس بگیرم؟؟؟:n14:
از اینجا شارژ کردم:
کد:https://evoucher.mci.ir/Evoucher/