بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست سرعت
Printable View
بسته شبانه ایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست سرعت
تستایرانسل 3G رشت - دخانیات - جاده فومن
محتوای مخفی: تست
بشتابید! مودم 4G ایرانسل آنلاک شد+ آموزش
تمام این آموزش از وبلاگ زیر که ایشون زحمت کشیدند و این روش را پیدا و به اشتراک گذاشتند برداشته شده است و مسئولیت درستی اطلاعات و روش کار بر عهده ایشان است و من فقط نقل قول می کنم و البته خودم هم انجام دادم و براحتی آنلاک شد.
مراحل کار را لطفا از منبع اعلام شده دنبال بفرمایید.( بدلیل حفظ حق کپی رایت نویسنده اصلی)کد:
http://tajrobeha.ir/blog/it/3-unlock-irancell-modem
توجه: این کار باعث از بین رفتن گارانتی مودم شما خواهد شد . این روش را به دقت بخوانید و بر اساس دستور العمل پیش بروید، هرگونه ریسک و سوختن دائمی مودم بر اثر نادرست وارد کردن کد آنلاک و مسئولیت و عواقب قانونی کار و هر گونه استفاده نادرست و آسیب به دستگاه و... بر عهده خودتان است.
مگه وقتی 10 بار کد رو اشتباه بزنی میسوزه؟ فکر نکنم!
نهایتش قفل دائم هم بشه میبری میزنی توی سر رییس ایرانسل تا درستش کنه
چه بد شد که توی آمریکا هنوز اینترنت نیومده تا ایشون بتونه اینجا لوگین کنه و یک خبری از خودش بده:n40:نقل قول:
شما خبر سلامتی شون رو می خوای؟ به کارت میاد؟ :n06:نقل قول:
اونوقت که اینجا بود از طرف یه شرکت خارجی به ایرانسل مشاوره می داد. هم من و هم چندتا از دوستان چندبار مشکلات دکل رو باهاشون درمیون گذاشتیم و بعداز تماس با پیمانکارهای مناطق مورد نظر پاسخ داد.
ایشون حتی ادرس دقیق دکل تو شهر اطلاع داشتند و تا جایی که من ازشون سوال کردم اطلاعات و راهنمایی هاشون دقیق و درست بود. مسلما الان هر کشوری که هست نباید انتظار داشت به منابع خبریشون دسترسی داشته باشند که بیان تو تاپیک پست بزارند. و اون منابع خبری شون هم کارمند ایرانسل هستند و اجازه ندارند به کسی که الان خارج از کشور هست و فعلا مسولیتی نداره جواب پس بدن
__________________________________________________ __________________________________________________ _
اون دوستانی هم که عکس از مکاتبه شون با مدیر روابط عمومی دزدسل رو میزارن بهتره خوشون به اون گفته ها استناد کنند من دارم واقعیت های موجود رو میبینم و قضاوت می کنم اگه مدیر روابط عمومی که هیچی مدیرعامل شرکت هم بیاد چیزی بگه باور نمی کنم. اینا به ملت دروغ می گن نمی ترسن حالا بیاد به تو راست بگه !!!
حالا یه تعداد از دوستان یکی دوماه پیش تو انجمن نبودن یا تازه عضو شدن دوست دارن ابراز وجود کنند یه بحث دیگه است بزار فکر کنم ما ببو گلابی هستیم و گول این شخص رو خوردیم و خودشون عقل کل هستند.
الان سرعت تاپیک خوابیده وگرنه اون اوایل که روزی 10 صفحه تاپیک جلو می رفت و کسی هم نبود به سوالات دوستان پاسخ بده همین اطلاعات و کمک های اقا رضا مثل یه جرعه اب تو بیابون بود.
(البته این قسمت اخر رو منظورم با شما دوست عریز که گفته تون رو نقل قول کردم نبود)
چشم اینم با هشتگنقل قول:
#irancell
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کار شما دیگه آخرش بود!نقل قول:
اصولا فلسفهی لاک کردن در تمام دنیا اینه که مثلا قیمت یه مود ۵۰۰ هزار تومانه بعد مثلا ایرانسل میاد روی سیم کارت خودش لاک میکنه میدش ۲۵۰ هزار تومان.
ولی استاد ایرانسل مودم رو با همون قیمت آنلاک خودش میاد میفروشه با این وضعیت که لاکش هم کرده!!
خوب اصلا اینچه کاریه که بری با همون قیمت که میتونی آنلاک بخری، لاک شده بخری و بعد بیای آنلاکش کنی!
این مدل ۵۳۷۲ ایرانسله:
میده ۴۵۰ هزار تومان!
درصورتی که دیجیکالا آنلاک وتقریبا با همون مشخصات و مارک معتبر TP-Link رو میده ۴۸۵ هزار تومان!(البته نمیدونم مارک مودمهای ایرانسل چیه)
خوب این چه کاریه؟!
منظورم از آنلاکاینه که قفل نیست. نه اینکه قفل بوده باشه بهد بازش کرده باشن.
عزیز اگه اینکارو 4 یا 3 ماه پیش کرده بودین یه آفرین داشتین.نقل قول:
الان مودم 4g از 350 تومن تا 800 تومن همه جا پر شده.
مگر اینکه طرف مغز خر خورده باشه، الان بخواد مودم زپرتی ایرانول رو بخره.
خودم ماه پیش Tp link خریدم 380 تومن از مودم ایرانول خیلی بهتره.
این به درد کسانی میخوره که 4 ماه پیش عجله کردن و مودم ایرانول رو خریدن.
XPERIA Z3
خوب این بنده خدا اومده آموزش گذاشته خوب اون های که قبلا مودم ایرانسل خریدن تشکر میکنن بقیه هم بکارشون نیاد نباید آموزش گذاشت چون شماها میگین باید مودم آنلاک خرید کلا اینکه مودم با این پول خرید اشباه هست این پول رو بدید یک گوشی موبایل بخرید مثل هووای 550 که 4g هم هست که دیگه یک مودم که فقط یک کار میکنه رو با گوشی که همه کار میکنه نمیشه مقایسه کرد بعد گوشی آنتن دهیش بهتر هم هست باتریش بهتره و خیلی دلایل دیگه که پول به مودم ندید تازه این رنج قیمت 400 هست 800 که گوشی t3 sony میدن