768 کیلو بیت که میشه 96 کیلو بایت سرعت دانلودنقل قول:
Printable View
768 کیلو بیت که میشه 96 کیلو بایت سرعت دانلودنقل قول:
اینو اطلاع ندارم ولی اونایی که سرعت هدیه داره را طلاع دارمنقل قول:
سرویس های محدود را پیشنهاد میکنم
پس اگه اینجوره که بدرد نمیخوره و اون جریان قبض میلیاردی گند نت هم زنگ زدم تو مرکز قصرودشت (دکونشون اینجاست) برام درستش کرد و اینم شماره هاشونه اگه کسی مشکلی داشت زنگ بزنه 6281188 و 6287934 و 6282168 .نقل قول:
افزايش پورت در مرکز کافو درمانگاه انجام گرديد/آسیاتکـ
سلام. دوستان من 2 سالی هست که وایمکس ایرانسل دارم. تا همین تابستون خیلی خوب بود. یعنی با تعرفه 2 مگ، هر شب میانگین 3 تا 4 گیگ دانلود داشتم. ولی این شبا سرعت به زور به 100 میرسه، البته نزدیکای طلوع آفتاب خوب میشه:n02:، بگذریم از اینکه وایمکس گرفتم یه جورایی پشیمونم. هر ماه پول تعرفه 2 مگو میدم ولی بیشتر اوقات دارم با سرعت 1مگ یا حتی پاینتر دانلود میکنم. دوستانی که ADSL دارن منو راهنمایی کنن:
1 - از چه شرکتی سرویس بگیرم؟
دایی من صبانت گرفته، با سرعت 128، سرعت دانلودشم همین قدره (شبارو دیگه نمیدونم). یکی دیگه از اقوام 512 از 2020 (مخابرات) گرفته که سرعت دانلودشون 200 به بالا هست(بازم شبارو نمیدونم). شما چی میگید؟ کدوم شرکت بعد از یه مدتی اون روی خودشو نشون نمیده و حرفایی که میزنه و نوشته واسه همیشه ثابته؟؟؟ و همچنین شبا نیاد محدوده ی سرعت بذاره که با 20 کیلو هم نشه دانلود کرد؟؟؟
2 - این که میگن شبا از فلان ساعت تا فلان ساعت رایگان در صورت مصرف منصفانه یعنی چی؟؟؟ من از کجا بفهمم طبق انصاف اونا پیش رفتم یا نه؟؟؟
3 - سرعت چطوره؟؟؟ یکی از شرکتا که سرعت 4 و 6 مگ هم گذاشته، راست میگه یا تبلیغه؟؟؟
کلا یه دید کلی بهم بدین تا مثل خرید این وایمکسه پشیمون نشم. ( از اینکه اینجا از وایمکس صحبتیدم پوزش میخوام...) ممنون. ^_^
روند جمع اوري به حالت قبل برگشت واطلاعيه قبلي باطل گرديد.
یعنی پول زور گرفتن...فقط اون بدبخت تو خیابون که 30-40تومن زورگیری میکنه باید اعدام بشه؟ (که اون هم میدونه حکمش اعدامه ولی برای معاش خودش تن به اینکار داده | ولی اغایون برای پر کردن جیبشون و حساب های بانکیشون و بدون پیگرد هر کاری میکنند)نقل قول:
حالا رذل را پیدا کنید به این دو!!!
---
هر چند این خبر درست باشه یا نباشه دارن اینکارو میکنند.
منبع فراموش شد!@؟
روند جمع اوري به حالت قبل برگشت واطلاعيه قبلي باطل گرديد.نقل قول:
سلام
بهترین شرکتهای ارائه دهنده اینترنت وایرلس در شیراز کدوم شرکتها هستند؟
سبزی بیارم پاک کنیم؟نقل قول:
چرا شایعه نشر میدی بیا سبزی پاک کن ثوابشو ببر :n10: