ممنون از جوابتون
یعنی به هیچ وجه نمیشه از روی جعبه فریم ویر تشخیص داد؟
Printable View
ممنون از جوابتون
یعنی به هیچ وجه نمیشه از روی جعبه فریم ویر تشخیص داد؟
سلام دوستان
یه مشکلی با ps3 پیدا کردم.هر وقت میخوام یه بازی از روی هارد ps3 بریزم رو هارد خودم تا 99% میره ولی اونجا گیر میکنه و کامل کنسول قفل میکنه و تا خاموش و روشنش نکنم درست نمیشه و برعکسش هم همین طوره ولی بعد که خاموش و روشنش میکنم کامل کپی شده
دوستان مشکل از کجاست؟؟؟اعصابم رو خرد کرده
:41:
نه نمیشه باید جلو خودت تست بشهنقل قول:
------------------------------------
دوستان بازی های پلات یا همون پلاتینوم یعنی چی؟
سلام به همه دوستان.
آقایون بالاخره این فریم ویر جدید ه-ک شد یا نه ؟ یعنی بعد 3.55؟ (خسته شدیم از بس بازی های تکراری بازی کردیم.)
ببخشید یهسوال. این بازی pes2012 با این fifa 2012 روی این فریم ویر 3.55 اجرا میشه.
خداییش من که خسته شدم از بس بازی تکراری بازی کردم اگه ه-ک نمیشه برم اورجینا دانلود کنم بریزم uncharted 3 هم که می خواد بیاد....
سلامنقل قول:
بعد از 3.55 هنوز هـك نشده .
ولي قراره يه سخت افزاري بدن كه ورژن هاي بالا رو به 3.55 دانگريد كنه كه بدرد نميخوره .
بازی های پلت به بازیهایی میگن که دارای کاور متفاوت هستن که یه قاب زرد رنگ داره و سونی برای بازیهای پرفروش مثل U2 یا KZ3 اینکارو کرد و حدودا قیمتشون هم پایین تره.....................نقل قول:
البته این بازیها نوع معمولی هم دارن که یکم قیمت بالاتری داره.............
وقتی بازی killzone 3 را میخوام اجرا کنم (از هارد ps3) ارور 80010009 را میده ؟ علتش چیه؟
سلام بر همه ی دوستان.
از کجا میتونم قیمت موو رو در مکه پیدا کنم؟
قیمتای مکه با قیمتای جهانی یکی هست؟
والا منم من قصط داشتم از اونجا یهPSPبگیرم اصلا دریغ از یه فروشگاه کنسول تو مکه اصلا پیدا نمیکنی ولی تو بقیه جاها مثل ریاض هست قیمت اونجا جهانیهنقل قول:
برای بازی Killzone3 باید فایل Eboot بازی رو عوض کرد اگه نداری باید برات آپلود کنمنقل قول: