درسته...نقل قول:
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
Printable View
درسته...نقل قول:
امین به نظرم چون اولین روز هست که راه افتاده یکم زمان میبره تا مشکلاتش حل بشه....
,نمیدونم شایدم اول کارشونه اینجوریه کلا ولی آپلود بوی سرعتش خیلی خوبه :)
اقا این آپلود بوی بی اکانت چندتا سرعت میده؟
اکسپرس سرور ایران سرعتش برای من بیشتر از 190 نمیشه روزا...شبا هم امتحان نکردم
برای من سرور 10 و 61 نهایت سرعت رو میده..نقل قول:
اینو تست کنید ببینید چقدر میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید خدمت همه
یک کتاب pdf شاتل داده بود بیرون نزدیک به 300 صفحه ای بود فک کنم اموزش همه نکات اینترنت بود خیلی جامع و کامل
متاسفانه هاردم فرمت شد اونم پرید اگه کسی داره میتونه اینجا بزارش یا ادرسشو پ.خ کنه ممنون و متشکرم
نقل قول:
اصلا هم چنین چیزی روی اکسپرس لیچ نیست , شما اکانت پرمیوم داری تو اکسپرس لیچ که با این قطعیت از محدودیت لینک خارجی برای ریموت صحبت میکنید ! ؟؟؟نقل قول:
من امشب بیشتر 20 بار از سرور های مختلف توش ریموت کردم و دقیقا به سرعت سرور موردنظرتون ربط داره که سرعت ریموت چقدر باشه و راحت 2 تا 5 مگ سرعت ریموتش هست , یه نکته هم اینکه اگه مطمئنید سرور مقصد سرورش بالاس ولی موقع ریموت در حد 30 40 کیلو سرعت انتقال هست , رو abort کلیک کنید دوباره ریموت کنید سرعت بالا میره !
خب سرعت اکسپرس و آپلودبوی تست شد , اکسپرس در سرعت های بالا بهتر عمل میکنه مثلا آپلودبوی تا 400 - 500 خوبه ولی دیگه بکشو خودشو حتی با اکانت بالاتر نمیره , اکسپرس حتی بدون اکانت تا 900 میده و کل کانکشن ها هم وصل میشهنقل قول:
در ضمن آپلودبوی یه مشکل بزرگ که داشت این بود که مثلا من بین دانلودم قطع شدم و آیپی که پارس آنلاین میده عوض شد تو همون رنج خودش البته , آپلود بوی دیگه دانلودش رو ادامه نداد و گفت لینک جدید باید بگیرم ولی اکسپرس فوری تا وصل شد با نهایت سرعت ادامه داد
با این شرایط میرم سراغ اکسپرس :n20::n10:
خوش بحالتون اکسپرس ک برام سرعتمو پر نمیکنه! به اندازه دانلود از سرور خارجیم تو روز بهم بیشتر سرعت نمیده یعنی نهایتش 200کیلو. :(
سلامنقل قول:
من دیشب اکسپرس لینک گذاشتم+یه لینک از آپلودبوی صبح که بیدار شدم فقط آپلودبوی دانلود شده
اینترنتتون از کدوم شرکته ؟نقل قول:
والا من که پارس آنلاین دارم دیشب 14 گیگ دانلود کرده بود ازش , سرعت دانلود 800 تا 1 مگ بود , آپلود بوی 500 تا 550 بیشتر نمیشد
سرعت ریموت هم از 1 تا 5 مگ بود
خب تو تاپیک شاتل هستیم پس قاعدتا باید شاتل باشیم!نقل قول:
نه اون پست من اشتباها پست های شما هم نقل قول شده بود !! :n15:نقل قول:
منظورم با Amin_0913 بود
خیلی از دوستان دیگه با اینترنت های مختلف در تاپیک های شرکت های دیگه میچرخن که اگه چیز بهتری بود سریع جمع کنن بیان اونجا
امین جان این لینک رو مثلا بزن ریموت بشه ( سرورش خارجه ) تو اکسپرس بزن ببین سرعتش چطوره ؟
اینم تست سرعت شاتل 2 مگ محدود که الان گرفتم :
منم شاتل هستمنقل قول:
من سرعت دانلود از اکسپرسم بیشتر از 190 نمیره
با پرهام هم در تماس بودم و هستم تا ببینه مشکل از کجاست
سرعت ریموت خوبه
ولی دانلود
سرعت دانلود که واسه من فوق العاده بود دیشب ترکوند همش 800 یا 900 دانلود میکردنقل قول:
یه تست بگیر ببین سرعت داخلیت چقدره ؟ مثلا از سرور soft 98
سرعت سایتهای میهن دانلود و دانلودها و سافت 98 و ... تا 250 تا میرهنقل قول:
ولی اکسپرس تا 190 بیشتر نمیره
اینجا گذاشتم ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینا توی روزه...شبا از اکسپرس 60 تا بیشتر نمیده
خب تو اکسپرس که اصلا ریموت نشد یعنی از بس طولش داد آخرش تایم آون داد ولی تو آپلود بوی تا 4 مگ سرعتم رفت!نقل قول:
خیلی آپلود بوی برام خوبه ولی اکسپرس نه داغونه برام
:n27:
ممکن هست از اونجا که شما ریموت می کنی سرعت کم باشه از خود اسکپرس من لیچ کردم سرعت 3-4 مگابایتی بودنقل قول:
اصلا این امکان رده فرضیش!نقل قول:
فرضیه چی هست برادر :n09: بحث زیر ساخت شرکت شاتل هست .نقل قول:
مثلا می بینید یه امریکا پینگ 200 هست ولی به اروپا 150 یا بر عکس هر سرویس دهنده چون پهناش از منبع متفاوت هست دسترسی هم فرق می کنه .
شما لینکی که دارید اینجا مستقیم کنید texl.us بعد بزنید بره ریموت فرق رو ببنید :n18:
شما احتمالا art دارید اینها همینطوری هستن .نقل قول:
با استفاده از برهان خلف ثابت میکنم :n02:نقل قول:
مگه میشه یک لینک یک جا که داره ریموت میکنه سرعتش 4مگ باشه ولی اون یک جا اصلا ریموت نشه و یا سرعت ریموت پایین باشه ؟
کلا نتیحه ای ک میگیرم اینه که سرورای شاتل هم داغونه:n02:
edit:
من فایلو تو تکسل بردم بعدش لینک جنریت شده رو اوردم تو اکسپرس که ریموت کنم اصلا ریموت نشد بازم تایم اوت داد!
حامد ببخشیدا کوفتت بشه:n02:نقل قول:
از هر جا نت میگیری ردیفه وضعیتت...:n02:
===
حامد الان منم 2مگ بگیرم به نظرت رو همین 6مگ بسته میشه؟
من امروز 128 ثبت نام کردم...4مگ خواستم بگیرم که گفتن با مودم باید بگیری:n24:!!میگم چرا؟! میگه چون سرویس جشنواره هست و باید مودم مارو استفاده کنید تا نویز نداشته باشید:n08:
این نماینده پارس انلاین رو هم میخوام خفه کنم!!مرتیکه دروغ گو امروز صبح بهش گفتم جمع کنه.ظهر زنگ زدم میگه خطت کامل جمع شده!!
الان میبینم که هنوز فعاله:n23:!!من چیکار کنم با این ادمای چیز....
فردا قراره نامه رانژه شاتل به مخابرات بره.با این مسخره بازی پارس, نامم احتمالا برگشت بخوره:n21:
آقا تازه اینجا مشکل پر بودن پورت هم داریم اگه خلوت تر بود که میچسبوندمش به سقف !!نقل قول:
خیلی دوست دارم جوابت رو به اون یارو وقتی گفت باید مودم مارو بخری تا نویز نداشته باشی بدونم !!
بابا اکسپرس کلا با تو لج کرده !!!نقل قول:
گنقل قول:
دقیقا فقط جالبه مشکلمم فقط با سرور ایران اکسپرس لیچ هست!!!!!! راحت میتونم تو سرور خارجی ریموت کنم ولی داخلی برام داغونه!!!!!!
فقط آپلود بوی:n02:
واقعا خیلی شاتل تو این چیزا خوبه....اگر الان بقیه شرکتا چنین وضعیتی رو داشتن سرعت اسمی رو به زور میدادن...تو شبانه هم که برات ترکونده:n01:!نقل قول:
بهش گفتم مگه زوره..نمیخوام از جشنواره استفاده کنم:n02:!
گفت شما 128 یا 2مگ بگیر.بعدا به ما درخواست 4مگ رو بده.نویزت رو چک میکنیم :n02:اگر مشکلی نداشت برات 4مگ میبندیم....
یعنی منم 2 مگ بگیرم اینجوری میشه سرعتم ؟:n19:نقل قول:
نه باو ما از این شانسا نداریم :n22:
خیرنقل قول:
eco128................
اکو 512 شاتل
شهر قم
سلام
این انجمن رو هم در نظر بگیرید:
با تشکر
سلام.نقل قول:
همشهری وضعیت دانلود شبانت چطوره؟
از سرور داخلی زیاد دانلود کنی محدودت نمیکنن؟
128 رو که میگفتن باید 300 بده چطوره 512 اینه؟نقل قول:
آقا من الان پیش فاکتور سه ماهه ام اومده و هزینه شبانه رو 10500 زده برای پرداخت.فرض کنید من فقط یک ماه دانلود شبانه بخوام چکار کنم؟یا اصلاً نخوام؟
سلام
شبانه داخلی هم محدود شدم:n08:
سلامنقل قول:
والا 2 ماه شبانه خوب بود 260 تا میداد البته داخلی
ولی جدیدا رو 30 کیلو بایته سرور ایران و خارج هم دیگه فرقی نداره
شبانه یک شروع می شه , شروع نشده چطوری محدود شدی :n02:نقل قول:
نوع سرویست هم بگو لطفا
والا شاتل شهر به شهر و منطقه به منطقه فرق میکنه سرعتاشنقل قول:
512 اکو :n08:البته از دیروز محدود شدمنقل قول:
من شخصاتکذیب میکنم سرور داخلی محدود نمیشه ! ماه قبل بالای 102 گیگ زدم تو رگ محدود نشدم علت این ک سرتتون پایینه مشکلات تو شبکه است یعنی آی اس پی هست منم قبلا این اتفاقات واسم افتاده ولی. درست شده واسم!
یک تست بزار باور کنیم :n09:نقل قول: