حیف .. نمیزاره بیام اسپید !
Printable View
حیف .. نمیزاره بیام اسپید !
چرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نمیدونم !
دو روز پیش یه پوینت پریمیوم فعال کردم و رفتم اسپید ، یک پوینت برای 3 روز هست
یعنی من امروز هم میتونم بیام اسپید
ولی نمیشه !
اوووووووووووووووووووووووو وووومدم !
M-Pros village (497|519) K54
کنتور که نمیندازه تو هم همینطوری خالی ببند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
علی اون طرف که روستا رو 5 دقیقه قبل از من نوبل کرده بود کوتاه اومد و تعظیم کرد و گفت به بزرگی خودتون من احمق رو ببخشین !
اون روستا نوش جونتون .... من غلط بکنم انتقام بگیرم !!
بعد اینم گفت : اصلا اگه ناراضی هستی بیا روستای اصلی منم بگیر !
من دیدم بیچاره گناه داره گفتم من دارای فرنگ غنی پارسی هستم ! برو خوش باش !
راستی ممد قرار بود خسارت ها رو جبران کنی پس چی شد ! چیزم چیز شد تا تونستم اون روستای چیزی رو با اون همه ساپورت که معلوم نیست از تو چه چیزش درآورده بود کلیر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد یه جا رو سریع کلیر کن فردا برم نوبل کنم ! از دیشب بیدارم دیگه برم بخوابم !
از وقت خوابم گذشته دارم چرت میگم xD
BB
ها ؟ کدوم خسارت ؟ :21: ( چقدر میشه حالا ؟ :31: )نقل قول:
چاقال .... اگه تارگت خوب پیدا کردی منم خبر کن که نوبلش کنم ! :21:
خدایا توبه :18: تو ریسورس از کجا میاری 3 سوت نوبل میسازی !نقل قول:
فعلا یه جا رو پیدا کن بشه راحت گرفت من روستای چهارم رو بگیرم رنکم 3 رقمی بمونه :27:
سه تا سکه دیگه باید بزنم تا بتونم نوبل من بسازم !!نقل قول:
میشه 90 کیلو سکه + 50 کیلو نوبل من = 140 کیلو ریسورس !!
چیز زیادی نیست ... تا 2-3 روز دیگه روستای هفتمم رو میگیرم ! :21:
چی شد پش
چرا اسپید یهو رفتش؟
اسپید رفت و اومد !!
نا جوانمردی شده در حق من ! پسر عمه ام تو همین ورد 38 هست (Jasper-8)، یه ویلیج 2 کیلویی کنارش هست آماده نوبل کردن ... حالا این کوفت ، به درک .... ولی کلا توش فقط 200 تا اسپیر و 200 تا شمشیری داشته ! این ظلمه !!! بعد من بدبخت باید برای فارم کردن یه ویلیج 400 امتیازی اون همه یار بکشم ... ای خدا ! عجب ورد بیخودی هست این ... به امید 40 یا 41 ... ولی می گم ممد ، 41 که خیلی بهتره ، من از اون مدل کلاسیک بیشتر خوشم میاد .... شبیه ورد 12 هست ، یعنی پالادین و آرچر و کلیسا نداره ... سرعتش هم بیشتره ، به نظر من خیلی بهتره ...
خب پس بزن بریم 41 !!نقل قول:
ساعتش رو ببین به وقت ایران ساعت چند میشه من حوصله ندارم حساب کنم ....
فعلا درگیر ورلد 38 هستم ... یه ایرانی دیگه هم داره پر پر میشه ! ( الان دارم 53 روستا رو برای فارم اسکات میکنم !! :31: میخوام حد اقل 50 کیلو ازشون بکشم بیرون !! )
من که میخوام برم 41 و شوخی هم ندارم ! دیگه حوصله ندارم کنار این نوب ها بیوفتم ... توی ورد های قبلی زود می رفتم منتها دوران مدرسه بود نمی تونستم خوب رشد بکنم و کنار بازکنای فعال هم میوفتادم ، این ورد 38 رو من تصمیم گرفتم دیر بیام که کنار نوب ها بیوفتم ، منتها انگار این ها دیگه گندش رو در آوردن .... هیچ کس نیست لااقل یه ذره بزنمش اودیم بره بالا ... انگار وسط بیابون افتادم
درکت میکنم .... اگه هم زمان با من میومدی الان داشتی حال میکردینقل قول:
منم وسط امتخاناتم اومدم 38 و میشه گفت اولا رنک 6 - 7 هزار بودم ولی خیلی سریع اومدم بالا که الان 108 هستم !
فردا هم قراره یه 5 کیلیویی رو منفجر کنم !!
فقط یه چیزی : ورلد 41 صبر کن با هم دیگه بریم ...
ایدی منم اد کن : black_lord92
من تا 3-4 تا روستا میام و بعد ول میکنم و میدم به تو :31:
فارم به این میگن !! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که حوصله ندارم اون همه ویلیج بگیرم ... میام من هم تا هر جا حوصله داشتم ( اگه دووم آوردم و بلای ورد 21 سرم نیومد )
هههههه Odd رنكم الان تك رقمي هست ! كل دو تا ترايب رو من فوكوس كردن ! از اون ور اونا نيوك ميفرستن از اون طرف هم سابورت ميشم !
9 B3RSAM 7,33 Mio.
خيلي نوب هستن ! يههوييي ميبيني 10 تا نوك به يه روستا ميفرسته ! تا اون جا كه به تونم ميكشم نتونم هم بين نوبل من هاش سابورت ميفرستم ! بين تراينش تا 5 ثانيه هم فاصله هست ! نوب هستن ديكه كاريش نميشه كرد 10 تا نيوك براي هيجي ! خيلي *** سوزي داره : دي !
تازه يكيشون من رو سابورت كرد بعد يادش رفت سابورتش رو دراره بعد هم حمله كرد هم نيوكش نابود شد هم نيرو هاش !:دي
World 41 Settings
World Speed: 1.6x
Troop Speed: .625x
Archers: No
Bp: 2 days
No Morale
Tribe Limit: 150
Noble System: Packets, rising costs
Tech system: 3-level-system
Pally: No
Church: No
Bonus Villages: No
Barbarian villages grow to 1000 points.
Fake Limit: No
فردا واز میشه !!
از ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 بعد از ظهر باز میشه
ریتیوت عالیه !نقل قول:
چی هست این ریتیو ؟؟
انجمن تخصصی تریبال هم افتتاح شد!
اینم آدرس:
کد:www.forum.tribalwars.ir
نقل قول:محتوای مخفی: كيبورد جديد
----
جيجيم عاليه ؟؟؟ همون رنكم منظورت بوده ديكه ؟
ریتیو ! منظورم نسبت OD به point بود !
بله !!! بله !!!! به زودي روستا هم نوبل مي كنيم ! :دي
به درخواست بعضی دوستان دوباره گروه تریبال وارز رو راه انداختم....
نمیدونم چرا هر چی کار خطرناکه میسپارن به من !:31:
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=843
ایشون چند سال در افغانستان زندگی کردند برای همین اصطلاحاتی در مکالمه ی روزمره شون به کار میبرن ! : دینقل قول:
ریتیو ! منظورم نسبت OD به point بود !
من الان او دی ام 2 برابر پوینتم بید !!
برسام 10 برابر هم بیشتر !!! :دينقل قول:
ایشون چند سال در افغانستان زندگی کردند برای همین اصطلاحاتی در مکالمه ی روزمره شون به کار میبرن ! : دی
من الان او دی ام 2 برابر پوینتم بید !!
من خودم فک کنم 5 برابر بود حدودا ! :دي
برای من یک چهارمش هم نمیشه !!:27:
برسام بیام 21 کمک می کنی ؟؟ :دي
بايد اونقدر حرفه اي باشي كه حداقل در عرض يكي دو هفته خودت رو برسوني به 200-300 بوينت ! مي توني جنين كاري كني ؟ اكه مي توني بيا ! وكرنه بيخيال ! الان همه روي 1 ميليون و 2 ميليون هستن :) ! البته اكه بياي مي تونم ازت به عنوان يه جاسوس توي ARG! استفاده كنم ! :دينقل قول:
هههههههههههه جه حالي مي ده اسنايب كني !!! وقتي كه طرف سه بار ترين فرستاده باشه ! سري اول با 8 تا نيوك ! سري دوم با 2 تا نيوك و سري سوم با 10 تا نيوك !!!! سري اول و دووم و كشتم و سري اخر رو نصف نيوك ها رو كشتم ! و به همراه دو تا نوبل من اخر!!! حالا من هر جي بكم اينا نوب هستن ! كسي كوش نمي كنه !!! : دي بين نوبل من دوم و سومش 5 ثانيه بود !!! :دي
40 باز شد عضو شید
جنوب غربی
40 نه 41 :) !!!!! 40 خيلي بي خوده !!! 41 كلاسيكه ! :)
200 300 پوینت ؟؟ :دينقل قول:
حیف وقت ندارم وگر نه میومدم !
منظور هزاره !!! :دينقل قول:
ممد جون :11: :40::40::11: میدونی هلاکتم عاشق سینه چاکتم میدو... :27:
بابا یکم ریسورس بفرست دیگه یا حداقل به یکی رو پیدا کن من نوبل کنم :41:
گوشتو بیار نزدیک .... (( من الان دارم یه هم ترایبی رو اسکات میکنم ! : دی ))نقل قول:
اگه گندش در نیاد میخوام نوبلش کنم ! :21:
علی فکر کنم امروز سومین نفری باشی که درخواست ریسورس کردی !! :27:
یاهو مسنجر دوباره فیـلتر شد ؟
ورلد چهل و یک امروز چهارشنبه بین ساعت 2 بعد از ظهر تا 6 غروب خواهد آمد !
علاقه مندان برای ورود به این ورلد ساعت 6 غروب در SW ( جنوب غربی ) ثبت نام نمایند
بعد از عضو شدن هم یوزرتون رو در اینجا بنویسید
می خوای همون اوول بری ؟؟؟ فک کنم می افتیم کا 54 !نقل قول:
از مصطفی هم بپرس ببین می اد ؟