سلام بچه ها سرعت بسته High Five چقدر هست؟
شبانه رایگان داره این بسته؟
Printable View
سلام بچه ها سرعت بسته High Five چقدر هست؟
شبانه رایگان داره این بسته؟
متاسفانه نداره! وقتی فشفشه رو فعال کنی قبلش باید ببینی چقدر از کل ترافیکت باقیمونده بعد فشفشه رو فعالش کنی بعد تازه باید هر ساعت بری تو پنل چک کنی که یه موقع از ترافیک اصلیت کم نشه! این مشکل رو تو اینستاگرام های وب چند مرتبه سوال کردم ولی اصلا جواب ندادن اگه تعداد بیشری از مشترکا تو اینستاگرام های وب همین مشکل رو سوال کنند شاید حلش کنن شاید!:n13:نقل قول:
سلام سرعت که خودش زده تا 8 مگ ... چونکه چند تا هدیه این طرح داره احتمال 99 درصد شبانه رایگان نداره ولی واسه اون 1 درصد باقیمونده زنگ بزن های وب شاید شبانه هم داشتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدا از بحث عکس آواتارمون چقدر به هم ربط داره:n09::n02: یادش بخیر مایکل اسکافیلد :n12:سارا تاکردی:n12: جان آبروزی :n25:تی بک :n10:
سریال فرار از زندان و برکینگ بد رو هیچ وقت فراموش نمیکم
مایکل اسکافیلد :n12::n12::n12:نقل قول:
رفقا های وب کیفیتش چطوریاس؟
بسته بدون هدیه مودم و آنتی ویروس و... که فقط طرح یکساله با تخفیف خوب داشته باشن چیزی نداره؟ (ترجیحا شبانه هم داشته باشه)
ممنون
مثل من یه های وب مغازه داری یه خونه پورت شهری میگیری با هم عوض بدر میکنی :n02:نقل قول:
مایکل اسکافیلد :n12::n12::n12:نقل قول:
اگه چند صفحه قبل رو بخونی اکثرا تو این 1 ماه اخیر مشکل قطعی داشتن منم چند مرتبه تو این 1 ماه قطعی داشتم ولی الان 3 روزه کیفیت خوبه و قطعی ندارم ...من 256 ماهیانه 8 گیگ دارم پهنای باند تو 24 ساعت رو 2 مگ محدود شده و در تایم رایگان 2 تا 5 شبی 2 گیگ میتونم دانلود کنم ... طرح 1 مگ ماهیانه هم قبلا داشتم روز تا 6 مگ بازه تایم رایگان از طریق اکانتیک رو 3 مگ میره و راحت میتونی 3 تا 3.5 گیگ بگیری
های وب فقط طرح های 1 ماهه 3 ماهه 6 ماهه شبانه دارن ... طرح های 12 ماهه شبانه رایگان ندارن... کلا طرح 1 ساله نگیر که اگه یه موقع مشکل داشت سرویست بتونی در بری:n02:
پینگ رو سرور ایران واسه من بین 40 تا 80 هست
پینگ رو سرور خارج واسه من بین 150 تا 250 هست
سایت های مختلف مثل جیمیل و گوگل و یاهو مشکلی ندارم راحت باز میشن
دانلود با idm رو 1 کانکشن اگه لینک سرورش ایرانی باشه بین 140 تا 190 هست اگه سرورش خارجی باشه 20 کیلوبایت هست!!!
دانلود با idm رو 16 کانکشن لینک سرور ایران یا خارج باشه فرقی نمیکنه سرعت بین 220 تا 250 هست
بنازم به اینترنت ایران
ماشاا... هزار ماشاا... بهترین کیفیت،کم ترین قیمت،بالاترین سرعت
کجا میشه اینطور اینترنتی پیدا کرد
دوستان من سرویسم رو 6ماهه تمدید کردم قبل تمدید من حجم اصلیم 12گیگ بود ولی بعد اینکه 6ماهه تمدید کردم حجم اصلیم شد 4گیگ چرا اینجوری شد؟ مگه نباید میشد 16گیگ؟
اعتبار باقیمانده رو نگاه کنید خودش نوشته 15گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینجا 4گیگ نوشته به نظرت به پشتیبانی زنگ بزنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم من 60تومان بستانکاری داشتم که 50تومان واریز کردم سرویسم 6ماهه شد و مبلغ بستانکاری هم صفر شد به نظرتون درسته یا مشکلی داره؟ چون قبلا تمدید کردم اینجوری ولی حجمو کم نکرده
سلام یه بار مودم رو خاموش و روشن کن اگه ترافیک اضافه نشد زنگ بزن های وب ردیفش کنه البته اگه تو صف انتظار 43 نفره تلفنی نری!!! :n09:نقل قول:
دوستان من تا هنوز قراردادم تموم نشده نمیتونم سرویس دیگه ای خریداری کنم؟ به عنوان رزرو؟
نوشته 72 ساعت آخر فقط میتونید تمدید کنید
بعد یه چیز دیگه/ میخوام سرویس گنجینه برنزی بگیرم ... 6 ماه + 3 ماه هدیه
اما پیغام میده که سرویس انتخاب شده برای شما قابل استفاده نیست. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n14:
نه اضافه نشدنقل قول:
به نظرت اون 12 گیگ رو های وب از من خریده و من 50تومان ریختم 6ماهه تمدید کرده اینظور نیست؟